Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 
電影版>平、靚、正、新、舊...影碟情報站 (歡迎報料!)
怪盜小G 02:43 PM 09-06-10
見到有隻$58既波斯王子dvd,個盒好薄,不過間野賣開都係正版
IDGAF 12:23 AM 09-28-10
作者: 怪盜小G:
見到有隻$58既波斯王子dvd,個盒好薄,不過間野賣開都係正版
我問咗舖咩係EASY DVD,
答覆係類似VCD無得隱藏字幕,選擇聲道一放落機就播放,
係正版嚟的,不過唔好對畫質/音效有期望,
呢樣只係吸納VCD用戶的過渡性產物嚟。
遊戲怪 10:51 PM 09-28-10
作者: 機場美少年:
我買左畫面同聲都ok 但真係乜都無較no到
IDGAF 11:42 PM 09-28-10
作者: 遊戲怪:
我買左畫面同聲都ok 但真係乜都無較no到
不如放落PC,COPY一張圖睇下個畫質係點的
遊戲怪 12:01 AM 09-29-10
不如放落PC,COPY一張圖睇下個畫質係點的
咁當然唔夠純dvd抽啦 但對比vcd畫質是可以接受的
joeypong 12:08 AM 09-29-10
咁當然唔夠純dvd抽啦 但對比vcd畫質是可以接受的
DVD平咁多係佢O既優點...
遊戲怪 03:58 AM 11-14-10
買左鐡血戰士3 未睇~
heycheapboy 02:37 AM 12-09-10
屋企啱啱買左3D blueray player...
有邊出戲係有blueray in 3D version???....有冇好介紹....??
joeypong 09:04 AM 12-09-10
作者: heycheapboy:
屋企啱啱買左3D blueray player...
有邊出戲係有blueray in 3D version???....有冇好介紹....??
o岩o岩出左隻童眼,同出左差不多一個月o既魔幻聖誕頌,仲有美食風球,天煞撞正怪怪獸.
過兩日有幾隻迪士尼動畫及電影出3d blu ray version出,e.g. 愛麗絲夢遊仙境, 超級零零狗. 亞凡達其實都有出,不過好似淨係買某牌子電視先送...
irismong 09:42 AM 12-09-10
睇3D BLURAY係要加上個電視都係3D先得架呵?
joeypong 09:44 AM 12-09-10
作者: irismong:
睇3D BLURAY係要加上個電視都係3D先得架呵?
3d 電視,3d blu ray 機再加3d眼鏡...
heycheapboy 01:25 AM 12-10-10
作者: joeypong:
3d 電視,3d blu ray 機再加3d眼鏡...
係...屋企係成set 買晒...連埋 samsung 3D led tv 同3d 眼鏡....
但係隻3d 眼鏡只係對應番samsung 既3d tv...唔可以用係其他牌子3d tv...
出嚟既效果都幾好....幾立體....
今年可以同屋企人同fds..齊齊睇3d 過聖誕...
遊戲怪 02:48 AM 01-17-11
港產片 线人 好多藝員交哂貨~拍得好正
ahleung 12:15 AM 03-26-11
好耐無行朗豪坊, 原來頂樓開左間CD WAREHOUSE. 係咪開左好耐架喇?
IDGAF 02:30 PM 03-29-11
作者: ahleung:
好耐無行朗豪坊, 原來頂樓開左間CD WAREHOUSE. 係咪開左好耐架喇?
都開咗幾耐。
神名レオ 04:59 PM 03-31-11
終於買返38蚊嘅地心探險3D!!
但,有冇人知我想係PS3度睇,點先可以有中文字幕?(電腦就知)
遊戲怪 12:38 AM 04-20-11
前日買 新北斗之拳 羅莉亞篇 故事寫得好好 祗係動畫方面有D過時 比上一次差小小, 但鍾意北斗會無問題
遊戲怪 06:19 AM 04-20-11
昨日到旺角信和 買左 西洋版龍珠 $8 算超值
wing 08:50 AM 04-20-11
昨日到旺角信和 買左 西洋版龍珠 $8 算超值
睇完你會覺得$8當跌左, 但浪費左唔少時間

全片只係睇莊子個樣.
遊戲怪 09:25 PM 04-20-11
作者: wing:
睇完你會覺得$8當跌左, 但浪費左唔少時間

全片只係睇莊子個樣.
西洋莊子 樣似 郭秀雲
NEAR 12:59 AM 04-21-11
toystory1-3 set好吸引

EASY DVD即係冇menu
得一種語言set死左?

但最緊要係畫質唔達dvd!?
遊戲怪 01:40 AM 04-21-11
作者: NEAR:
toystory1-3 set好吸引

EASY DVD即係冇menu
得一種語言set死左?

但最緊要係畫質唔達dvd!?
一開機就播 單一聲道
畫質接近DVD
遊戲怪 01:03 AM 04-27-11
平DVD 迪士尼 魔髮奇緣 ~一套女仔作品 故事講 公主未出世 一個女巫收埋一種可以回復青春花 ... 內容非常迪士尼 有歌(似話劇好聽) 同女仔睇好好feel~
肉羊哩咖 11:57 AM 04-29-11
而家最想買嘅係《讓子彈飛》啫~
joeypong 08:42 PM 04-30-11
作者: 肉羊哩咖:
而家最想買嘅係《讓子彈飛》啫~
暫時都仲未有消息,唔知點解新少林寺反而可以出先...
第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 

返回主題版面