Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 
潮流版>PORTER 討論區!
歌絲˙暮斯 01:42 PM 11-05-10
機身花左係個人習慣姐

咁你覺得仲放唔放落個 eartphone 連一個附送用來保護既 case 或 pouch ?
siuterry 04:15 PM 12-10-10
作者: 歌絲˙暮斯:
機身花左係個人習慣姐

咁你覺得仲放唔放落個 eartphone 連一個附送用來保護既 case 或 pouch ?
我想講呢果個case係比你防止斷線,
耳機出唔到聲, 而唔係防花
呢個比喻好似唔係好得WO
歌絲˙暮斯 04:42 PM 12-10-10
我已經買左, 係唔得既
早知唔買.

不過單單當係 case 咁用, 好過好多好多街上買到有牌子果 d, moshi, switcheasy etc.
DC 97 11:43 AM 03-06-11
mk邊到有真野買?
kin~kin 11:06 AM 03-08-11
head porter的話, MK周圍都有...潮特地庫較多, 不過款多數唔齊...hp個official website會寄海外, 直接上網買好過...

porter的話, 何不直接去kura chika睇? cwb sogo, elements都有...
但都係唔齊的...
DC 97 11:43 AM 03-08-11
系咪就咁用visa過數就得?
唔系用paypal?
二伍 12:04 PM 03-08-11
女友上個月在東京買左個,返到來發現個label上下倒轉來車
搞左一輪佢先寄返個新給我
各位買野時要小心
DevilElvis 12:07 PM 03-08-11
作者: 二伍:
各位買野時要小心
錯版先值錢ar
kin~kin 02:41 PM 03-08-11
作者: DC 97:
系咪就咁用visa過數就得?
唔系用paypal?
CREDIT CARD就ok...不過要買多少少先會化算...
kin~kin 02:42 PM 03-08-11
各位買野時要小心
咁有趣?! 真係未見過! 應該拍照留念嘛!!!

作者: DevilElvis:
錯版先值錢ar
XDDDD
DC 97 03:12 PM 03-08-11
http://www.head-porter.org/byoshida.htm
呢到信吾信得過?
二伍 04:52 PM 03-08-11
作者: kin~kin:
咁有趣?! 真係未見過! 應該拍照留念嘛!!!
緊係影低佢啦,仲影埋張單
佢初時唔肯換新袋,話我整污糟一撻
我就同佢講唔換就post相上網
講真brand label o既野邊錯得架,自己搵黎衰
加瑪 05:01 PM 03-08-11
錯版先值錢ar
係囉, 錯版放上ebay應該可以賺唔少
2009 07:57 PM 03-10-11
PORTER同ADIDAS合作出咗對鞋,

1800蚊,有條拉鏈喺鞋側..

一睇就認到係PORTER

九龍塘ADIDAS有實物摸
Kris 08:33 PM 03-10-11
作者: kin~kin:
head porter的話, MK周圍都有...潮特地庫較多, 不過款多數唔齊...hp個official website會寄海外, 直接上網買好過...

porter的話, 何不直接去kura chika睇? cwb sogo, elements都有...
但都係唔齊的...
CWB 係咪有HEADPORTER睇?

想問網上賣既款係咪同日本一樣的?
二伍 12:49 AM 03-11-11
作者: swan2009:

仲有爬山褸
個人認為唔值
kin~kin 10:51 AM 03-11-11
作者: swan2009:

仲有爬山褸
個人認為唔值
對鞋0係日本買的話, 有個袋跟埋的....香港行貨冇...

作者: 自強不息:
CWB 係咪有HEADPORTER睇?

想問網上賣既款係咪同日本一樣的?

官方網賣0既款當然同日本店一樣...
CWB都有d水貨舖有賣, 不過款式少得可憐, 易撞到爆....
K.YMNam 03:54 AM 04-02-11
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com...?u=chi_buytake
請問呢間鋪賣的head porter是否信得過?
上head porter official online store 唔見有上面個袋訂
kita 09:38 PM 04-02-11
作者: ←[Ming]→:
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com...?u=chi_buytake
請問呢間鋪賣的head porter是否信得過?
上head porter official online store 唔見有上面個袋訂
cotwo沒有?
K.YMNam 06:42 PM 04-03-11
作者: kita:
cotwo沒有?
見佢網站無show出黎
kita 11:02 AM 04-06-11
作者: ←[Ming]→:
見佢網站無show出黎
我前日上cotwo見到有個綠色backpack同哩款好似一樣... 不過無留意幾多錢
K.YMNam 10:43 PM 04-06-11
作者: kita:
我前日上cotwo見到有個綠色backpack同哩款好似一樣... 不過無留意幾多錢
http://www.head-porter.org/twotone/tt07.html
原先都諗住呢個!
不過最後都係去左YAHOO條LINK間鋪到買
衰仔包 01:23 AM 09-09-11

依款有冇人知elements 有冇 同幾錢? cwb唔見有~
DevilElvis 01:38 AM 09-09-11
想問各位porter友個logo有冇甩過線,有冇找人補??我問過行店,佢話要寄去日本整,盛惠300大洋

Thanks~~`
kita 05:52 PM 09-09-11
想問各位porter友個logo有冇甩過線,有冇找人補??我問過行店,佢話要寄去日本整,盛惠300大洋

Thanks~~`
我個用左超過三年既porter都有logo甩線哩個情況... 但我從來都無打算整...
乜原來要三舊水... 拿去整洗唔洗帶番張單返去?
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 

返回主題版面