Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後
日本動漫畫討論版>荒川弘「鋼の錬金術師」完全実写映画化決定!2017年冬公開! Vol.9
6eo 11:24 PM 04-25-10
18:48 有bug

空地到變出白面人比女將軍斬
埃及使者 12:21 AM 04-26-10
今集一開始笑左
大佐左右手係咁<的撻的撻>
izumo 01:17 AM 04-26-10
作者: LIGHTTHELIGHT:
大佐根本係人造人剋星....無限殺
其實 如果有人做牽制
馬爾哥應該殺得最清脆利落

分解紅石 > 收工
不過佢同斯卡哥一樣 鍊金很強 但體術不濟
ai. 01:40 AM 04-26-10
有配音果然唔同d,今集上半節尾段演繹比漫畫好.
Kris 02:05 AM 04-26-10
-DEL-
次期Cekehe 03:58 AM 04-26-10
呢兩集聽Envy的配音真係好正,上集的慘叫聲好傳神,
今集能夠在短時間內表現出多種不同的情感,更加無懈可擊!
Mr.K 07:58 AM 04-26-10
最後一次出場
所以做最後衝刺

大佐都係
玩埋呢次
以後就冇得屈機..
メソウサ 08:40 PM 04-28-10
dvd vol.9特典
愛情故事終於動畫化
埃及使者 08:41 PM 05-02-10
今集2個肌肉佬既show time
funny-funny 12:23 AM 05-03-10
肌肉共鳴的力量
faiyeung 08:29 AM 05-03-10
\大總統出場好型
monkeylove 07:59 PM 05-04-10
單行本幾時出呀......動畫就快過左單行本啦.....(我唔睇網上版的呀><)
dmk 10:34 PM 05-05-10
唔係做到55啦咩?仲未有人講既
藍莓咖啡 12:31 PM 05-06-10
想問下動畫版有幾多套版本? 我記得我睇過一套係最後細佬失億, 哥哥去左門的另一邊果個科學世界咁
咩FA 第一季第二季 其實係米兩套唔同架? 有D位又好似重疊咁的?
VICT 12:34 PM 05-06-10
作者: 藍莓咖啡:
想問下動畫版有幾多套版本? 我記得我睇過一套係最後細佬失億, 哥哥去左門的另一邊果個科學世界咁
咩FA 第一季第二季 其實係米兩套唔同架? 有D位又好似重疊咁的?
幾年前個套係中段開始劇情完全原創
fa呢個係重頭到尾都跟漫畫劇情
藍莓咖啡 01:10 PM 05-06-10
作者: VICT:
幾年前個套係中段開始劇情完全原創
fa呢個係重頭到尾都跟漫畫劇情
咁大家覺得邊套好睇D?
\ot_to/ 02:50 PM 05-06-10
作者: 藍莓咖啡:
咁大家覺得邊套好睇D?
咁梗係跟漫畫既好睇d啦
基路亞 04:28 AM 05-08-10
FA 唔係好睇D~ 係好睇好多!!!
h0104788 10:23 AM 05-08-10
FA 劇情好, 但製作質素我覺得舊O個套好好多....
martinnitram 01:04 PM 05-08-10
舊個套睇得灰o的, 今集就開心o的, 人設都型o的
但係今套應該就追到漫畫? 會唔會又爛尾...
sunnypigdog 04:17 PM 05-08-10
作者: martinnitram:
舊個套睇得灰o的, 今集就開心o的, 人設都型o的
真係追我寧願佢定左,用OVA方式or第二季方式去完,
唔好由自己作
W!LL 04:20 PM 05-08-10
FA故仔係好睇, 但動畫跟得太快, 作畫一集比一集走樣
大佐出Map炮呢集走樣走到so sad
Aqours 08:22 PM 05-08-10
作者: martinnitram:
作者: sunnypigdog:
真係追我寧願佢定左,用OVA方式or第二季方式去完,
唔好由自己作
漫畫6月會完

動畫個end應該同漫一樣
ai. 08:26 PM 05-08-10
作者: 紫月 :
漫畫6月會完

動畫個end應該同漫一樣
6月?公佈左?=兩話後就要完?
艾老伯 08:34 PM 05-08-10
作者: AiStudio:
6月?公佈左?=兩話後就要完?
完結 + 60 話標題

冇錯,岩岩 107 話漫畫先行出左圖話左下個月最終回

另外,第 60 話標題為:
「天の瞳、地の扉」(天之眼、地之門)

即漫畫 104 ~ 105 話
未來四話應該去得好快,見到 56 話都只係去到漫畫 98 話
似乎之前擔心動畫話數唔夠做哂係多餘了

第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後

返回主題版面