Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2
02專區>走4角......
Seppie 10:12 AM 04-23-09

以為咩野事

你地知唔知hkust 係有條好神秘既走火通道架呢?
果條通道又係懶多傳說, 又話唔可以用電筒照離行, 否則見到咩野好多核突野wor~~
結果camp 果陣, 一班人摸黑行過左
我仲要係行頭果個tim, 亂咁怪叫嚇後面d camp 友啦
冇咩感覺wor
黃金史提芬 11:13 AM 04-23-09
作者: Seppie:

以為咩野事

果條通道又係懶多傳說, 又話唔可以用電筒照離行, 否則見到咩野好多核突野wor~~
冇咩感覺wor
唔係講緊走4角?
無啦啦講左去ust
Seppie 11:16 AM 04-23-09
作者: 黃金史提芬:
唔係講緊走4角?
無啦啦講左去ust
你地e家講摸黑ar ma
我真係唔怕黑架wor
基路亞 03:34 PM 04-23-09
我真係唔怕黑架wor
有幾長?
Seppie 03:53 PM 04-23-09
作者: 基路亞:
有幾長?
如果E家都冇變的話
條樓梯既design 都幾怪....
唔係平日果d走火通道咁易行架lor
感覺上行好長先到平階位既...
睇HKUST既平面圖, 呢條樓梯竟然係計作大樓既其中一層
亞利古 03:55 PM 04-23-09
我真係唔怕黑架wor
咁你不如試下玩一次
尼路 06:36 PM 04-23-09
這遊戲的盲點係,唔排除第一個人自己回位,等第四個人以為有第五個人……比起撞野,比人整"古"的機會好像比較大……
袓哥 07:25 PM 04-23-09

以為咩野事

冇咩感覺wor
科大姐姐
失敬失敬
請問你指邊度呢~
Seppie 09:11 PM 04-23-09
作者: 袓哥:
科大姐姐
失敬失敬
請問你指邊度呢~
我唔係ust人