Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
Neo Entertainment TREND>高清台節目討論及分享!
>>>>>劉伯<<<<< 03:18 PM 10-05-08
作者: koala:
用返Blaze HDTV 都播唔到?
係...........
N0T51B 02:24 PM 10-06-08
CJ7 on 27 Nov.
HIM 02:26 PM 10-06-08
作者: BistonC:
CJ7 on 27 Nov.
29/11 星期六先啱
N0T51B 01:19 PM 10-07-08
作者: HIM:
29/11 星期六先啱
sorry i didnt see the calendar

and one more thing Interative Channel opens in Nov. (borrows space from HDjade and J2)
倉成武 06:54 PM 10-22-08
我想問下亞記那幾個數碼頻道,時常按都無畫面(那時段係有播野).
因為播緊亞冠杯想睇下,點知又係無畫面,試下按錄影睇下有無野出,又出到畫面同聲.
我係用TotalMedia 3.5的,唔知有無方法睇到即時的亞記那幾個數碼頻道
>>>>>劉伯<<<<< 09:25 PM 10-22-08
好似當佢夜晚播"高清"既時候
其他"標清"台就要收工
KIM 03:22 PM 10-24-08
應該沒有影響的~
sgouki 08:41 PM 10-25-08
韓劇D高清都好幼細, 無記劇真係拍馬都追吾上, 有時係好清, 但色吾準, 邊位吾夠滑, 時SHARP時蒙, 冇日韓劇睇得咁自然舒服..........
POKA 09:47 PM 10-25-08
作者: sgouki:
韓劇D高清都好幼細, 無記劇真係拍馬都追吾上, 有時係好清, 但色吾準, 邊位吾夠滑, 時SHARP時蒙, 冇日韓劇睇得咁自然舒服..........
好似tvb 個d係720p放大1080i之嘛?
williamsiusuper 10:40 PM 10-25-08
xmen2 得依集好睇
1,3都係廢
Chris皇 10:20 PM 10-26-08
今日下午1630到現在,J2,HD Jade冇訊號,馬鞍山

大家有冇問題? thx
大情大性武大帝 06:04 PM 10-28-08
在十一月二日,亞視高清台將會重播,港台日本合作「幸福的味道」高清版!!想重溫既朋友,要留意喇…
N0T51B 03:01 AM 11-11-08
i-News channel started already

雪舟等楊 09:54 PM 11-11-08
i-News channel started already

我收到83, 但未研究互動features

有呢個, 有線可以cut得了, 我有線淨睇新聞

舊老四仍然唔得
williamsiusuper 10:12 PM 11-11-08
互動features 係咪要update左firmware先有??
siuj 10:16 PM 11-11-08

什麼... 83 仲咩變左新聞台...
作者: 雪舟等楊:
我收到83, 但未研究互動features

有呢個, 有線可以cut得了, 我有線淨睇新聞
atv 老早都有24小時新聞台的...
joeypong 10:19 PM 11-11-08
作者: siuj:
什麼... 83 仲咩變左新聞台...
atv 老早都有24小時新聞台的...
係有,但係唔會有互動功能
siuj 10:26 PM 11-11-08
作者: joeypong:
係有,但係唔會有互動功能
我仲好記得佢舊名... 互動資訊台
絕對唔係而家既互動新聞台...

又抄亞記24小時新聞...
joeypong 10:30 PM 11-11-08
作者: siuj:
我仲好記得佢舊名... 互動資訊台
絕對唔係而家既互動新聞台...

又抄亞記24小時新聞...
好似早半個月前已經改左做互動新聞台,同埋呢d冇話抄唔抄o既,有呢d台其實都好正常
IDGAF 11:11 PM 11-11-08
我都啱啱留意到CH83開咗,(HD廣播都開咗近一年啦 )
但係CH85都播緊11點新聞重要係HD,點解要睇返SD呢…

不過,希望個創富坊由CH85搬去CH83播放。
N0T51B 01:14 AM 11-12-08
作者: 機場美少年:
我都啱啱留意到CH83開咗,(HD廣播都開咗近一年啦 )
但係CH85都播緊11點新聞重要係HD,點解要睇返SD呢…

不過,希望個創富坊由CH85搬去CH83播放。
sorry 11點新聞 is SD upscale only, you got fooled by tvb la
inews is sync. with payvision news channel,,,so 創富坊 will stay in HDjade
KIM 01:18 AM 11-15-08
近來沒有了繁體字幕, 得番簡體字!!! 大家有沒呢個情況?
>>>>>劉伯<<<<< 01:23 AM 11-15-08
作者: KIM:
邊個台?
KIM 01:28 AM 11-15-08
作者: lauchai:
邊個台?
所有高清台~
IDGAF 01:33 AM 11-15-08
所有高清台~
無問題喎…
係咪按錯遙控器D掣咋。
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後

返回主題版面