Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後
電影版>平、靚、正、新、舊...影碟情報站 (歡迎報料!)
半熟蕃茄 07:39 PM 04-12-08
今日又入手新野綠份精華遊 $35
另外見到日版情癲大聖好似$28
同埋多羅羅box平左....而家$138
柴崎幸 08:30 PM 04-12-08
作者: frankieccc:
同埋多羅羅box平左....而家$138
我淨係見到好多共通版,但boxset就見都未見過,請問邊間有?
另外,終於o係188以$68買到東京鐵塔,好開心,因為前幾日去旺角搵唔到。
作者: 事丫娃些:
風味絕佳 - 可惜對澤尻已經完全冇性趣…
雖然我都對佢無興趣,但想買套《Closed Note》黎睇,因為有竹內結子。
不過限定版賣得好貴,要成$480。
半熟蕃茄 08:38 PM 04-12-08
作者: 柴崎幸:
我淨係見到好多共通版,但boxset就見都未見過,請問邊間有?
另外,終於o係188以$68買到東京鐵塔,好開心,因為前幾日去旺角搵唔到。

雖然我都對佢無興趣,但想買套《Closed Note》黎睇,因為有竹內結子。
係信和地下黑店隔離
其實而家信和仲有東京鐵塔
Alata 11:29 AM 04-13-08
作者: bear007:
一堆字幕, 包括死亡筆記上下集, 試下得唔得@@

http://www.yourfilehost.com/media.ph...d_subtitle.rar
我想問點樣先可以張個字幕擺去套movie入面
mihimaru GT 11:37 AM 04-13-08
係信和地下黑店隔離
其實而家信和仲有東京鐵塔
我都見到...超多
有間係放晒起最頂個架上面
HFK 03:40 AM 04-14-08
http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com...28?u=izzue_man
條友賺成幾倍,乜咁多傻仔既
事丫娃些 04:54 PM 04-14-08
可能遲一排$15任揀
柴崎幸 12:25 AM 04-15-08
終於見到有多羅羅特別版賣,最平見到$120。
我覺得遲DD仲有機會跌價,《大奧》都好似係咁上下。
幻影V-Slasher 01:17 AM 04-15-08
作者: HFK:
http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com...28?u=izzue_man
條友賺成幾倍,乜咁多傻仔既
真係有人買喎
Astaroth 11:59 AM 04-15-08
無上gaf之過...
W!LL 06:52 PM 04-17-08
東京鐵塔見到有$48
wing 10:09 AM 04-18-08
好多之前比較貴的片, 有平價版到左. dare devil 同jarhead之類都係廿皮有找. The Fly I, II都係廿零蚊左右

仲有一d日版港產片, 好似五福星, 黃飛鴻等, 仲有唔知咩版本的霍元甲.
IDGAF 07:00 PM 04-19-08
今日用部全區DVD機係TV睇咗套KING KONG好正~!
3小時又緊張、又恐怖、又感人。
由於係動作為主,D英文對白都好易明,
$18雙碟+書仔絕對超值,
電視台又未播過值得買嚟睇。

3DVD版其實有咩分別?

重有無其他平價的日版動作片/非劇情片推介?
日版DVD d畫質真係正d喎,點解呢?

作者: koala:
去找返你個dvd rom型號,update fireware做rpc-1,就會永久變成全區碼
不像用軟件次次改咁煩...
http://forum.rpc1.org/dl_all.php
如果唔拆開部PC睇個DVD-ROM機身資料,
重有咩辦法知個DVD-ROM係咩型號?

作者: arcadia:
建議大家可以用AnyDVD呢個software
入碟前開左哩個software就得,自動同你轉區碼
不會減你個dvd drive既轉區碼次數
宜家最新係咩版本?有無LINK?
arcadia 07:27 PM 04-19-08
作者: 機場美少年:

宜家最新係咩版本?有無LINK?
去yahoo search la
好易搵
wing 07:32 PM 04-19-08
3碟版多左13分鐘, 內容包括佢地遇到水怪
feature亦唔同, 包括1933年版的比較, 同埋1996版(最終拍唔成)的內幕.
仲有poster下, 同另一本唔同的書仔.
wing 07:33 PM 04-19-08

3DVD版其實有咩分別?

重有無其他平價的日版動作片/非劇情片推介?

die hard系列
predator 系列
aliens 1,2
i-robot
back to the future 系列
IDGAF 10:14 PM 04-19-08
作者: arcadia:
去yahoo search la
好易搵
就因為太多唔知邊隻啱用…

作者: wing:
3碟版多左13分鐘, 內容包括佢地遇到水怪
feature亦唔同, 包括1933年版的比較, 同埋1996版(最終拍唔成)的內幕.
仲有poster下, 同另一本唔同的書仔.

咁都係$18的2DVD+書仔版的KING KONG底玩D。

作者: wing:
die hard系列
predator 系列
aliens 1,2
i-robot
back to the future 系列
可惜,大部分己買了港版。
arcadia 10:19 PM 04-19-08
就因為太多唔知邊隻啱用…
http://www.slysoft.com/en/anydvd.html
W!LL 10:42 PM 04-19-08
叛碟追擊1,2
最衰3太新未有 齊唔到set 唔想買港版 (貴)

動作有xmen1,2 & mummy系列
但相信已經睇左好多次, 不用買吧
IDGAF 11:07 PM 04-19-08
搵咗個破解版~!!!

不過,唔知係咪部PC太舊,個DVD頭老化了,讀唔到隻FF VII AC DVD…
其他又OK。
好彩另一個DVD-ROM又睇到FF VII AC隻DVD。

之後,就係想問下點加中文字幕了~!
我好耐之前裝咗VobSub唔知宜家會唔會out咗。

最想要DEATH NOTE的字幕,因為真係睇唔明。

作者: W!LL:
叛碟追擊1,2
最衰3太新未有 齊唔到set 唔想買港版 (貴)

動作有xmen1,2 & mummy系列
但相信已經睇左好多次, 不用買吧

叛碟追擊1,2未睇過,mummy系列又啱我,咩價錢?
X-MEN電影版本人覺得拍得唔好睇。
柴崎幸 11:58 PM 04-19-08
今日下午見到有大量《多羅羅》特別版返貨,料價錢會稍為下調。
另今曰先知道原來《The Holiday》係有中文字幕既,最後都買左。
IDGAF 12:11 AM 04-20-08
作者: bear007:
今日買左$15@@, 係shooter搵到字幕, 爽死
可以pm我日版Death Note, Death Note the last name DVD用的中文字幕link比我嗎?
thx~!!!
traveller 12:19 AM 04-20-08
....另今曰先知道原來《The Holiday》係有中文字幕既,最後都買左。
有中文字幕?? 好woo~~
請問其實仲有無其他碟係有中文字幕呢?
半熟蕃茄 12:35 AM 04-20-08
今日下午見到有大量《多羅羅》特別版返貨,料價錢會稍為下調。
另今曰先知道原來《The Holiday》係有中文字幕既,最後都買左。
The Holiday真係要買...平港版成倍
最衰東京鐵塔無中文.......所以而家$48仲係唔捨得(我未睇過呢套戲)
幻影V-Slasher 01:26 AM 04-20-08
The Holiday真係要買...平港版成倍
最衰東京鐵塔無中文.......所以而家$48仲係唔捨得(我未睇過呢套戲)
The Holiday係講...?
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後

返回主題版面