Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後
街機心得交流討論區>GAF 「Guitar Freaks x Drum Mania」 CWM 團技術討論區 TYPE-0084 : 「(!ΘεΘ!)」
FURIMUKI 01:06 AM 10-21-07
作者: POISON:
21miss.......希望不大

話說無你係度打seed-d,打得放好多
你太ND喇
POISON 01:09 AM 10-21-07
作者: H-ISM<<蘿莉控形>>:
你太ND喇
你叫錯名
俾少少壓力你等你快手fulll啫~~

無你seed-d阻頭阻勢...連power都爆得順手好多
練新機都快上手左
FURIMUKI 01:11 AM 10-21-07
你叫錯名
俾少少壓力你等你快手fulll啫~~

無你seed-d阻頭阻勢...連power都爆得順手好多
練新機都快上手左
就你呢一句
下次我要炒你
POISON 01:14 AM 10-21-07
就你呢一句
下次我要炒你

我扣到你 1hp以上都當你輸
FURIMUKI 01:15 AM 10-21-07

我扣到你 1hp以上都當你輸
神盾冇頭炮喎
POISON 01:17 AM 10-21-07
神盾冇頭炮喎
......對你,要用頭炮嗎
你唔知我練左部新機咩...要狗,就有黑狗
FURIMUKI 01:20 AM 10-21-07
......對你,要用頭炮嗎
你唔知我練左部新機咩...要狗,就有黑狗
咁我唔同你玩了
POISON 01:23 AM 10-21-07
咁我唔同你玩了
神盾三部要扣你1 hp有幾難呀
有seed有格有槍.....鬥撞我都敢
FURIMUKI 01:30 AM 10-21-07
神盾三部要扣你1 hp有幾難呀
有seed有格有槍.....鬥撞我都敢
邊有好似你咁惡惡到扣一HP就輸架
POISON 01:31 AM 10-21-07
邊有好似你咁惡惡到扣一HP就輸架
又係你話要炒
FURIMUKI 01:38 AM 10-21-07
又係你話要炒
好囉,我唔同你打了

後日開始夜晚十二點番....朝早十點收工
POISON 01:40 AM 10-21-07
好囉,我唔同你打了

後日開始夜晚十二點番....朝早十點收工
跟住十一點龍威出末
FURIMUKI 01:48 AM 10-21-07
跟住十一點龍威出末
唔訓會死
Justine 06:43 AM 10-21-07
作者: ~石~:
我sra cut,原譜先過到
乜野類形譜面?? a
Seppie 12:33 PM 10-21-07
你地個個都打得好勁啦...
我只係55x分XDDD
-cy- 12:45 PM 10-21-07
作者: Seppie:
我只係55x分XDDD
你都仲有提子食...
我食緊桃ja.....結他
POISON 01:10 PM 10-21-07
我只係55x分XDDD
我32x分啫
teamkiller 01:37 PM 10-21-07
我只係55x分XDDD
我打黎打去都係四百分....
雖然點冇打過舊歌
基路亞 01:38 PM 10-21-07
我只係55x分XDDD
我300 都未有喎~ 但我已經加唔到分...
POISON 02:40 PM 10-21-07
作者: 基路亞:
我全力煲左一首舊歌 cp2 ext 70%
咁就 32x 喇 囧rz

新歌+火球bass 98% +子供adv62% =302
Seppie 02:55 PM 10-21-07
玩野呀???
你沒分上?只因你沒入錢打je?

作者: -cy-:
你都仲有提子食...
我食緊桃ja.....結他
岩岩食到藍莓了~620
同埋岩岩91% per 解到極西史記
基路亞 04:29 PM 10-21-07
玩野呀???
你沒分上?只因你沒入錢打je?

岩岩食到藍莓了~620
同埋岩岩91% per 解到極西史記
我無入錢打?
我打親都1 set 4 鋪~~~

我呢個月已經打左30 鋪GF~ 180 蚊啊~ 係咪你俾返我~
DM 都打左17 鋪~~~
Seppie 04:39 PM 10-21-07
我無入錢打?
我打親都1 set 4 鋪~~~

我呢個月已經打左30 鋪GF~ 180 蚊啊~ 係咪你俾返我~
DM 都打左17 鋪~~~
咁仲衰! 你明未打齊歌, 又或只打得低lv歌先會沒分上啦

原來禽晚龍威附近有嚴重車禍~~@@
TCS_disable 04:43 PM 10-21-07
諗緊下個月夠唔夠上400分
今個月玩d Happy style 嘅歌,玩左成二三百蚊 (家下開飯都成問題 )
睇黎下個月要以 30-40 Lv 個 Catalog 黎攻略 (要隻隻First try咁玩....)
夜行者... 04:44 PM 10-21-07
我都仲係桃太郎耶~

另, 幾過癮... 挑戰 Session 10000 combos...
係 V3 就好難, V4 就易少少了, 雖然都唔係易...
最難既係... DM 多 combo 既就一定要玩 extreme... 仲要夫晒... 都唔易...
http://www.mogu2.com/kuroiwa/cgi-bin.../tyousen01.mpg
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後

返回主題版面