Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24
Neo Entertainment TREND>高清台節目討論及分享!
Busconcamp 09:23 AM 05-11-17
tvb鮑起靜+黄子恆個母親節宣傳片拍得好好喎
昏迷童子Sleepy 08:43 PM 10-03-17
作者: 滅龍士:
低bb家陣先捨得將揼入倉底11年嘅過氣爛gag show囍趣台放上big big channel當解禁,就同落咗個仔十一年之後,喺個墳度挖返d散骨出嚟曝屍俾人睇話個仔出咗世好得意,呢d陰毒夾黐筋嘅廢話冇分別
成件事其實好簡單......
當年係因為節目玩大左kuso埋大師等成班高層所以先至被被封印......
而家果班一係退哂休一係就好似大師咁俾班大監害到幾乎入冊......
咁都唔罷手...仲要掘番呢套野出黎侮辱下佢......

不過本童子都係等睇無記捉蟲.....
當年玩斷背山個個都會笑到噴飯......
而家喇喎...過幾日應該會成堆LGBT仆住去廣管局投訴......

本童子反而唔明的係......
而家冇娘炳冇暴龍哥冇埋万刀甲連亞飯都已經嫁左人生埋仔之時佢竟然夠薑reboot美女廚房......

同埋...歐錦棠唔係同無記反左枱架咩?......
點解會走番去幫人鞭外星人條屍架......
如月釋臣 01:58 PM 01-27-22
有無朋友看鐵拳英雄?
都頗好睇的
昏迷童子Sleepy 03:08 PM 02-01-22
作者: 如月釋臣:
有無朋友看鐵拳英雄?
都頗好睇的
早兩年響度講ViuTV果時...呢版有大神作過以下回答...借用一下......

作者: 肉羊哩咖:
咳,咩情況大家有眼見 -- 無計~(攤手)而家洋貨氾濫,呢度大部份都唔係無 CCTVB 睇會死,港貨如果無話題性,比起洋貨又咁有無吸引力;第二啲人唔敢講,本人嚟咗呢個殖民星咁耐,都無開過中文電視節目睇。
利申: 近期追IT狗中......
Heaven 09:37 PM 02-01-22
港劇都係貼地題材易跑出 香港D製作人好似唔多知個市場要咩
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24

返回主題版面