Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 
~清談館~>網絡bot失曬控?
ZlWS 02:25 AM 09-23-21
少上嚟GAF,發現一件事
家下2AM有6人ONLINE都正常
其他105個遊客,一定係bots
仲有開forum至今,喺宜家好少人上科林下
今年刷新記錄? 定其實只係2001年
但肯定係日月年,所以都係2021年刷新

另外fxckbook不嬲好垃圾
fb ig spam comments同posts都好多,
連搞個market /shops,都大量呃人posts都cls

論壇統計資訊
目前線上用戶: 111 (6 位會員和 105 位遊客)
查看使用者線上狀態
最高記錄是在 01-08-21 的 03:36 AM,共有 6,906 位用戶同時線上.
Terry仔 07:03 AM 09-23-21
居然會留意哩個數字,重要兩點幾出postXD
mrk 12:54 AM 09-24-21
作者: Terry仔:
咁我有時都會留意既!
不過我只留意有名個D囉!
ZlWS 03:10 AM 09-24-21
GAF係冇時差架
Terry仔 07:40 PM 09-24-21
依家清談區變咗清淡區
已經無新post開

重有冇舊會員係到啊
何文田,龍寶寶...
大粒麥...
qwe 08:03 AM 09-27-21
應該超過一年無入呢區,無心情吹水⋯
搖搖 10:22 AM 09-27-21
仲係習慣每日會開黎睇下
Rance 09:39 PM 09-27-21
上個星期有晚入唔到重以為呢度終於時晨到...
小昭Teddy 12:00 AM 09-28-21
呢邊少入。。。。。
Ginji 02:10 AM 09-28-21
懶login(´·ω·`)
小特特 12:37 PM 09-28-21
咁都發現到
龍寶寶 03:28 PM 09-28-21
依家清談區變咗清淡區
已經無新post開

重有冇舊會員係到啊
何文田,龍寶寶...
大粒麥...
竟然有人記得我
基本上我日日都有上來,只係冇留言
係GAF已經20年,身邊的所有事物差不多轉換哂,有緣份可以再見已經係奇蹟,祝大家身體健康

見證過GAF最光輝時刻,可惜現在已冇人玩討論區了
lunn 05:46 PM 09-28-21
作者: 龍寶寶:
竟然有人記得我
基本上我日日都有上來,只係冇留言
係GAF已經20年,身邊的所有事物差不多轉換哂,有緣份可以再見已經係奇蹟,祝大家身體健康

見證過GAF最光輝時刻,可惜現在已冇人玩討論區了
其實依家真係無乜人會上Forum
仲有上黎都只係一種習慣
Terry仔 09:47 PM 09-28-21
係GAF 已經有18年
日日上,已經成為習慣
小光 12:27 AM 09-29-21
間唔中都會有呢d懷舊揮手區TOPIC
我個人比較老舊, 鍾意呢種科林形式的互動討論, 接收的資訊量比較多, 同埋容易篩選想看的東西
不過時移勢易冇辦法
GAF都就黎20週年喇, 時間真可怕
Super Bus 12:20 PM 09-29-21
<---呢架巴士日日上嚟都吉車來回
Heaven 12:43 PM 09-29-21
睇黎係變晒cd rom,上黎懷緬下 XD
由手機版發出
clanyuen1 01:37 AM 09-30-21
我本身一直係CD rom,習慣上日日都有上來,
而家打手機Game,多左上discord,我覺得都係同一樣野黎,
上得多Facebook唔代表呢度唔會去
大覺屋師真 03:33 AM 10-02-21
時代變喇,再加埋香港咁,

以前都仲每日手痕上嚟望望.依家都隔星期都未必有
kingtin1 11:18 AM 10-02-21
前排先上番嚟。儘量希望Keep倒日日入吓嚟⋯⋯
光之審裁者 02:36 AM 10-15-21
依家清談區變咗清淡區
已經無新post開

重有冇舊會員係到啊
何文田,龍寶寶...
大粒麥...
突然醒起Gaf login翻來睇下…….

清談館變到咁
光之審裁者 02:37 AM 10-15-21
作者: 大覺屋師真:
時代變喇,再加埋香港咁,

以前都仲每日手痕上嚟望望.依家都隔星期都未必有
C真仲係到
Aoe都等到4了
安安 06:55 PM 10-15-21
有價有市?

https://www.ign.com/articles/reseter...d-moba-network
Gaming Forum ResetEra Acquired for $4.5 Million

作者: :
ResetEra is one of the world's biggest gaming forums, and was set up
in 2017 after staff and users of NeoGAForum broke away to form their
own website, following sexual misconduct allegations against
NeoGAF's owner and a subsequent ban on political discussions.

大覺屋師真 03:44 AM 10-17-21
作者: 光之審裁者:
C真仲係到
Aoe都等到4了
好耐無見
經典嘅AOE2都由HD去埋Definitive了
我都叫做全部都有玩過吓
4就未必玩lu
izumo 03:08 PM 10-17-21
手遊又叫做戒左 冇咩動力入來
MON HUNT 高達又休業中
遲下機戰30正式出可能會入來 研究下。

主要都係CONSEL 好多討論都擺晒去youtube 直播/錄播 有條片睇住吹水吹得開心D
1 2 

返回主題版面