Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 183 233 273 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 293  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
b_boy 01:13 PM 04-17-21
識打0既雲散只係煩, 有心避仲有得打
郭奕先拍你1下, 之後你果隻一開計=企係度
darkvolver 01:15 PM 04-17-21
作者: b_boy:

蛇叔未出沒都已經攪到禁...gg

Sent from my iPhone using Tapatalk
BeanZzZz 02:11 PM 04-17-21
作者: 鳳熾魂:
我就支持師夷長技以制夷
其實係4珠真係太過份者……
鳳熾魂 02:53 PM 04-17-21
作者: BeanZzZz:
其實係4珠真係太過份者……
單純覺得好玩呂布無雙都好好玩
darkvolver 03:45 PM 04-18-21
現在一街狼煙,感覺好像冇野好打。

Sent from my iPhone using Tapatalk
LR猫 10:32 AM 04-19-21
作者: b_boy:

呢個ver我覺得麻弩有得玩下
不過等我玩自動駕駛玩咗陣先
BeanZzZz 11:23 AM 04-19-21
作者: LR猫:
呢個ver我覺得麻弩有得玩下
不過等我玩自動駕駛玩咗陣先
韓遂 軻比能
GUSTAV 11:38 AM 04-19-21
暫時幾好彩冇咩見到狼煙 用返上version 副田豐換走文醜勝率都唔差 仲差幾場就打完D卡可以休息
LR猫 11:58 AM 04-19-21
作者: GUSTAV:
暫時幾好彩冇咩見到狼煙 用返上version 副田豐換走文醜勝率都唔差 仲差幾場就打完D卡可以休息

遲下仲有紅白星喎
GUSTAV 12:00 PM 04-19-21
唔係紫色當睇唔到啦
GUSTAV 12:04 PM 04-19-21
韓遂 軻比能
韓遂 郭圖啦 推+8號令 又得推反逆又得 (ry
LR猫 12:28 PM 04-19-21
韓遂 郭圖啦 推+8號令 又得推反逆又得 (ry
郭圖砍韓遂又得,韓遂砍郭圖亦得,得咗幾愉悦
唔係紫色當睇唔到啦
如果係囡囡呢?
GUSTAV 12:32 PM 04-19-21
混漢有得用上將潘鳳
LR猫 12:37 PM 04-19-21
混漢有得用上將潘鳳

混得漢一定入上將潘鳳
https://3594t.net/deck/?d=9Ej3yS1usyuOLi07F7Ls&o=232
咁?
但我無反逆同愉悅
darkvolver 12:59 PM 04-19-21
韓遂 軻比能
我將軻比能轉成白星加華雄,大家都係4火,而且加強左防守力量。

琴日見人d腳太弱,出事輸左好多。
BeanZzZz 01:32 PM 04-19-21
混得漢一定入上將潘鳳
https://3594t.net/deck/?d=9Ej3yS1usyuOLi07F7Ls&o=232
咁?
但我無反逆同愉悅
https://3594t.net/deck/?d=aC4EguMUbUp5x-D7OG5Y&o=2db
I like this more
LR猫 01:53 PM 04-19-21
https://3594t.net/deck/?d=aC4EguMUbUp5x-D7OG5Y&o=2db
I like this more
我諗住愉悅咗隻馬都仲有隻象突下
GUSTAV 03:04 PM 04-19-21
我諗住愉悅咗隻馬都仲有隻象突下
+緊8仲突乜鬼野
LR猫 03:52 PM 04-19-21
+緊8仲突乜鬼野
原來我無波才
GUSTAV 03:55 PM 04-19-21
原來我無波才
落禰衡拎同盟好似爽D
BeanZzZz 04:35 PM 04-19-21
落禰衡拎同盟好似爽D
呢副應該襟住人黎砌,冇乜機會過9珠喎…… 真係要既,兵法盟珠都夠做
LR猫 05:05 PM 04-19-21
呢副應該襟住人黎砌,冇乜機會過9珠喎…… 真係要既,兵法盟珠都夠做
禰衡臨尾封啲Fullcombo嘅dick都唔錯
GUSTAV 05:14 PM 04-19-21
最大都係16 對面龜到12氣可能可以2連一波帶走 其中一隻有盟安全好多
LR猫 08:47 PM 04-19-21
是日對啲dick針到嘔
玩弩對馬
攞麒槍就對丕天墮
再攞弩出嚟又馬單
但唔知點解最尾贏咗場勇次郎獨步榮光
已經打到廿戰四勝
玩下叛騎先,洗咗三藍出嚟
BeanZzZz 11:45 PM 04-19-21
冇野既,得閒扶下丫婆過馬路啦

前日對住4騎仲要星哥開伏,都可以開到銀屏電鋸 FULL COMBO 泊 EVER GIVEN 收佢工
第一 ... 183 233 273 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 293  ... 最後

返回主題版面