Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 
電視遊戲討論版>本地GAME書討論區 Vol 10(近期副題:GAME WEEKLY將加價至$25)
hlcw99 03:40 PM 05-19-20
會唔會係上次本龍珠賣斷市所以心雄?

龍珠fans同 佢讀者一樣多老粉, 老餅肯買實體可以預期....

但動森已經出左一段時間, 多人玩但好多輕玩家, 應該都唔會俾150蚊買本字典......
風間鈴木仁 04:08 PM 05-19-20
作者: hlcw99:

龍珠fans同 佢讀者一樣多老粉, 老餅肯買實體可以預期....

但動森已經出左一段時間, 多人玩但好多輕玩家, 應該都唔會俾150蚊買本字典......
分析獨到 , 認同。
Heaven 04:48 PM 05-19-20

120蚊 711 有兩本山寨動森攻略都好多人上當
由手機版發出
風間鈴木仁 04:59 PM 05-19-20
作者: Heaven:
120蚊 711 有兩本山寨動森攻略都好多人上當
由手機版發出
I see 。 不過 大家到支持 GW 呀!
DevilElvis 06:13 PM 05-19-20

龍珠賣斷市?但佢office我仲可以補購到喎
hlcw99 09:10 PM 05-19-20
作者: DevilElvis:
龍珠賣斷市?但佢office我仲可以補購到喎
我果區幾檔報紙檔完全冇見過, 果排FB見好多人問, 之後佢地話回左書先知仲有冇, 跟住我就冇留意la....

另外佢補購果版就一直都冇寫有賣.....

anyway, 多謝資訊, 下次補購順便買返本 (雖然game都仲未買 )
qwe 06:28 PM 05-29-20
出左動森,有(1個)人係fb喪鬧買唔到/無貨/個list呃人,要報檔俾錢食貨無回書
sugoteam 06:58 PM 05-29-20
公司附近報檔見到,幫朋友入手埋,中文精裝攻略本越嚟越小,要支持吓

雙日 09:09 PM 05-29-20
作者: qwe:
出左動森,有(1個)人係fb喪鬧買唔到/無貨/個list呃人,要報檔俾錢食貨無回書
果位人兄疑似自己買唔到發爛渣....

我自己買,內容算預期之內,都係本字典書咁

好唔好就見人見智,$158我自己ok既
qwe 12:19 PM 06-05-20
再睇返,好多人未買到本動森
然後繼續有人嘈
唔知邊間舖要搭隻手制先俾買
紫紅豆 02:17 PM 06-05-20
我也買到那本字典[隻game還未開],旺角現在有得再訂,聽說下星期會到,
JoJo 07:04 AM 06-06-20
再睇返,好多人未買到本動森
然後繼續有人嘈
唔知邊間舖要搭隻手制先俾買
有冇咁誇呀 深水埗報攤已經買到啦
最衰又係冇電子版
DevilElvis 11:30 PM 06-07-20
太郎整緊TLOU part2獨立攻略本,加油
qwe 05:22 PM 11-02-20
其他媒體FB出晒文但屈你得幾張相,雖然要大家買書姐,但咁樣睇其他都睇晒會無吸引力⋯
可以簡單出片介紹下,再叫人買書睇詳細都好⋯

btw, 太朗上期個介紹同其他媒體比真係好D
紫紅豆 09:11 PM 11-06-20
下期加價了$23
qwe 10:09 PM 11-06-20
作者: 紫紅豆:
下期加價了$23
買左廿年先加$10算係咁
JoJo 11:56 PM 11-06-20
電子版加唔加?好耐冇買了…
qwe 10:30 PM 11-07-20
買左,有Plus攻略

不過佢模式唔配合埋social media真係吸唔到新客,收到新機都唔出片個Fb其實係廢嘅
但而家好似得6個又好似唔夠人做⋯已經錯過晒革新嘅時間?
超合Game魂 06:22 PM 11-09-20
我由雙週買到現在2X年, 加幾蚊其實冇新客都冇用, 不如直接$30每期有GAME贈品好過, 之前動森貼紙受歡迎, D新客俾錢要贈品多過要書...好似EZONE咁
JoJo 09:30 PM 11-09-20
作者: 超合Game魂:
我由雙週買到現在2X年, 加幾蚊其實冇新客都冇用, 不如直接$30每期有GAME贈品好過, 之前動森貼紙受歡迎, D新客俾錢要贈品多過要書...好似EZONE咁
$30實在非常大膽定價,期期送野只會變質,令人想起港漫刀仔熱潮,熱潮過後死得更轟烈。讀者只會不斷流失,流失到一個地步又加2,3蚊頂住,新讀者加人,天方夜譚。
超合Game魂 09:56 PM 11-09-20
作者: JoJo:
$30實在非常大膽定價,期期送野只會變質,令人想起港漫刀仔熱潮,熱潮過後死得更轟烈。讀者只會不斷流失,流失到一個地步又加2,3蚊頂住,新讀者加人,天方夜譚。
新讀者加人,天方夜譚...冇希望咁蕳單 不如放棄算 好過加得幾蚊本書頂得又辛苦

唔變 買黎買去都只係同一群人 $23 25 27...一樣
JoJo 10:56 PM 11-09-20
作者: 超合Game魂:
新讀者加人,天方夜譚...冇希望咁蕳單 不如放棄算 好過加得幾蚊本書頂得又辛苦

唔變 買黎買去都只係同一群人 $23 25 27...一樣
冇計 現實就是如此 我都係由新報開始睇起 當年一頁紙睇得津津有味 到GW個個星期海量資訊送上 真係每星期等住佢出書 但到近年已經有d為買而買感覺…現在資訊如此發達 我真係諗唔到點解會有新讀者加入
qwe 11:21 PM 11-09-20
冇計 現實就是如此 我都係由新報開始睇起 當年一頁紙睇得津津有味 到GW個個星期海量資訊送上 真係每星期等住佢出書 但到近年已經有d為買而買感覺…現在資訊如此發達 我真係諗唔到點解會有新讀者加入
佢文筆表達真係寫字嘅人先做到
但新一代真係唔睇文字⋯

其實佢地幫手過左D垃圾資訊先睇我好buy,網上免費太多垃圾廣告,試左錯嘥錢嘥時間

但佢地又唔改革做D片引人買(好似其他網咁出簡單野係網,欲知詳情就買patreon>買書咁)(雖然知因為無人)
真係坐食山崩⋯
qwe 07:51 PM 11-14-20
電子版加唔加?好耐冇買了…
加到$23,個pay rang 15後到23
JoJo 01:16 AM 11-15-20
加到$23,個pay rang 15後到23
對電子版黎講等於一次加8蚊
原本諗住今期支持下 放棄了...
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 

返回主題版面