Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 33 37 38 39 40 41 42 43
日本動漫畫討論版>◆ 港漫雜談-- 第柒回 ≪請支持930封神紀≫ ◆
sunnypigdog 10:31 PM 08-21-17
作者: T.K.:
有本咁既野?
動漫節出的, 但我係街未見過
可以試下信和至Goal或者7樓收藏家。

btw, 點解會推左個咁舊的post
Dangerous-boy 05:55 PM 08-31-17
作者: h0104788:
街外漫畫鋪有無得賣動漫節本神兵玄奇大全集?
剛見到信和至goal返了貨
Dangerous-boy 07:54 PM 05-02-19
今期玉郎週記話文敵英年早逝

R.I.P.
暗黑騎士 12:35 AM 05-03-19
咁突然
RIP
Dangerous-boy 06:39 PM 05-14-20
黃玉郎不跟文傳續約新著龍虎門,自己出老翻龍虎門-龍虎3世。邱福龍沒拿半毛錢幫龍虎3世做封面跟人設,有情有義!

文傳決定自已出版新著龍虎門,找鄺志德復出當龍虎門的監製、編劇強姦興、主筆牛輝。
豪傑公子 05:29 PM 05-15-20
作者: Dangerous-boy:
黃玉郎不跟文傳續約新著龍虎門,自己出老翻龍虎門-龍虎3世。邱福龍沒拿半毛錢幫龍虎3世做封面跟人設,有情有義!

文傳決定自已出版新著龍虎門,找鄺志德復出當龍虎門的監製、編劇強姦興、主筆牛輝。
龍虎3世28號出, 即係新龍出埋下期摺書~
T.K. 05:55 PM 05-15-20
之後應該接返呢個故事
Dangerous-boy 08:00 PM 05-15-20
作者: T.K.:
之後應該接返呢個故事
暗黑冰火、天下無敵、肉莖重生金鐘罩應該會被強姦興復活
豪傑公子 08:02 PM 05-15-20
暗黑冰火、天下無敵、肉莖重生金鐘罩應該會被強姦興復活
名正言順擺落新龍
亍 ◣ 09:30 PM 07-28-20
我無睇,但聽佢由第一期仲比幾集觀望到而家已經插到本543一幢都冇究竟肉郎咩事??

仲有佢改個仔個名咁大整蠱

Dangerous-boy 11:55 PM 07-28-20
作者: 亍 ◣:
我無睇,但聽佢由第一期仲比幾集觀望到而家已經插到本543一幢都冇究竟肉郎咩事??

仲有佢改個仔個名咁大整蠱

本543已經唔好睇,又悶、又老土!再拍埋同本新新龍比較,高下立見!
我雖然係黃生死忠,但都想cut543!比10期機會佢,睇埋今個星期第10期,估計都應該cut硬!
豪傑公子 12:19 AM 07-29-20
本543已經唔好睇,又悶、又老土!再拍埋同本新新龍比較,高下立見!
我雖然係黃生死忠,但都想cut543!比10期機會佢,睇埋今個星期第10期,估計都應該cut硬!
543根本冇好睇過…
Sar8 12:24 AM 07-29-20
543出咁耐係一面倒負評
如果有聽動廢
543直頭係拿廿幾蚊買包紙巾送543咁
反而新龍就好返些少
J+1 10:18 AM 07-29-20
仲有月巴佢做咩。。。倒錢落海?

https://www.hkfilmblog.com/archives/75774
由手機版發出
由手機版發出
亍 ◣ 10:18 PM 08-13-20
廣東話配音版...

亍 ◣ 11:09 PM 11-15-20
香港故事新系列,唔知最後CALL到幾多老師出來...

第一 ... 33 37 38 39 40 41 42 43

返回主題版面