Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 44 84  ... 最後
電視遊戲討論版>Final Fantasy VII リメイク 情報區 Vol.2 | 已售
シェンムー 08:22 PM 04-13-20
攞左四日假打,打左45粒鐘爆機,好耐無試過打單機game咁癲
Mission差兩個,鬥技場, VR打左少少,cd差幾隻
二周可以再慢慢玩了
darkvolver 08:42 PM 04-13-20
作者: シェンムー:
攞左四日假打,打左45粒鐘爆機,好耐無試過打單機game咁癲
Mission差兩個,鬥技場, VR打左少少,cd差幾隻
二周可以再慢慢玩了
野村不是流的.....

另外,Tifa條直線都幾深 相反艾利絲就有d貧...
雙日 08:52 PM 04-13-20
近年日本極少見既真正3A大作

畫面同玩法都係其次,我個人覺得最出色係原著同創新之間拿捏得幾好

以後對野村負責主導既FF/遊戲會有更大信心

不過我估第二部同第三部唔會好似今集咁精細掛,唔係點完....

從我的iPhone使用Tapatalk 發送
jason 仔 09:05 PM 04-13-20
玩到14章,實在玩到停唔到手,希望今晚可以打爆埋

玩到而家,真係深深明白到點解二十多年不停有人希望唔好寫死佢
真係真真正正既有樣有內涵既真女神
darkvolver 09:08 PM 04-13-20
作者: 雙日:

畫面同玩法都係其次,我個人覺得最出色係原著同創新之間拿捏得幾好

不過我估第二部同第三部唔會好似今集咁精細掛,唔係點完....

你應該諗一個問題,如果第一部已經可以加料及更改個故事去到現在的程度,第二部同第三部可以去到邊個程度?舊有FF7個故事唔係短....
darkvolver 09:10 PM 04-13-20
作者: jason 仔:
玩到14章,實在玩到停唔到手,希望今晚可以打爆埋

玩到而家,真係深深明白到點解二十多年不停有人希望唔好寫死佢
真係真真正正既有樣有內涵既真女神
人終需要一死,這樣先有一個經典。

就正如MGS.......the boss唔死,又點會令人反思蛇叔既悲劇....ZERO的希望成為世界的墜落...
cloud 09:24 PM 04-13-20
我覺得武器SP個界面好難睇, 要逐個望....
如果佢整到好似FFX個Sphere Grid咁會易睇D.....
豪傑公子 09:54 PM 04-13-20
作者: 雙日:

第二,三部應該要更精細啦, 話哂下世代主機喎~
darkvolver 10:07 PM 04-13-20
作者: 豪傑公子:
第二,三部應該要更精細啦, 話哂下世代主機喎~
第二,三部之前要絕景多一次第1集......吸番多一次水。
casio 10:36 PM 04-13-20
當年都係唔想艾利絲死
但係睇完前傳,就覺得俾艾利絲去揾Zack仲好,最少唔使叫雲哥NTR自己好友兼救命恩人
anyone 10:51 PM 04-13-20
chapter select 要每章由頭開始打過d主線先可以自由活動拎返d野
但係再行一次主線真係好地獄丫
h0104788 11:37 PM 04-13-20
做乜D npc 都係咁讚 tifa 嘅外表?Aerith 就俾人評到想打人,笑咗
ShinDou 11:41 PM 04-13-20
3部完唔完得到呀﹖而家神羅都市已經咁細緻,照番呢個程度分分鐘出多十年都仲出緊未完到 XD
Celes 06:14 AM 04-14-20
作者: シェンムー:
爆了,結局睇唔明....
忍唔住通頂爆左
個結局好明顯有啲野既,不過唔知坊間反應會點...

darkvolver 07:05 AM 04-14-20
作者: anyone:
chapter select 要每章由頭開始打過d主線先可以自由活動拎返d野
但係再行一次主線真係好地獄丫
好在我盡可能磨左佢個支線先.......下下重頭玩過....會幾煩...
darkvolver 08:36 AM 04-14-20
琴日打個下水道老鼠boss....開始難打..
padage 09:25 AM 04-14-20
後期boss全部都好難打,玩法亦由開頭既斬斬斬偏向返不斷落指令,而且仲要落完一個即刻轉第2個落
boss比既喘息機會好少
anyone 09:26 AM 04-14-20
作者: darkvolver:
好在我盡可能磨左佢個支線先.......下下重頭玩過....會幾煩...
我記憶中有打齊先走
然後爆機先話差幾個
無仇報

後期反而last boss係易打d

最難應該係研究所比狗圍
darkvolver 09:27 AM 04-14-20
作者: padage:
後期boss全部都好難打,玩法亦由開頭既斬斬斬偏向返不斷落指令,而且仲要落完一個即刻轉第2個落
boss比既喘息機會好少
我諗升某d珠係有問題,令難度都提升很多,特別老鼠boss係一個分水嶺.......所以有easy mode.....
darkvolver 09:29 AM 04-14-20
我記憶中有打齊先走
然後爆機先話差幾個
無仇報

後期反而last boss係易打d

最難應該係研究所比狗圍
個競技場火球,我係冇打到,因為太難打,同埋d珠未夠lv磨...
anyone 09:32 AM 04-14-20
個競技場火球,我係冇打到,因為太難打,同埋d珠未夠lv磨...
大不了真係等爆機後再升lv先打
darkvolver 09:33 AM 04-14-20
今集暫時有沒有珠list?
padage 09:35 AM 04-14-20
火球係考setting,將屬性石同火魔石連住,放防具位,就好易打
野良猫 09:35 AM 04-14-20
佢應該都係預你咁
唔係唔駛俾兩倍exp同三倍ap
anyone 09:36 AM 04-14-20
今集暫時有沒有珠list?
要搵wiki
不過都只係得十幾粒
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 44 84  ... 最後

返回主題版面