Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-07-20, 08:30 AM   #351
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
今朝個釣魚大師嚟到,跟住有居民生日,假期又釣魚大會
老任啲時間點解會計到咁準?

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
我個島股價上晝$107,下晝$117
睇出面啲理論,你似乎今日內有最高價?
由手機版發出

此篇文章於 04-07-20 08:33 AM 被 leungky1 編輯。
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-20, 08:34 AM   #352
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: leungky1 查看文章
今朝個釣魚大師嚟到,跟住有居民生日,假期又釣魚大會
老任啲時間點解會計到咁準?
睇出面啲理論,你似乎今日內有最高價?
由手機版發出
我果面係人停微跌緊
星期一上50下45
星期二上41

我果面今朝有龍克斯,好在都有一版狼蛛可以賣吓
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-20, 10:07 AM   #353
小光
God of Gamer
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
引用:
作者: sugoteam 查看文章
復活節三十七件item已完成,但桜花只做咗三個,是繼續射汽球就有?有單色都唔出DIY, 奇怪,桜花手上有七十幾,唔知點至出更多桜 DIY 咭.....
真係玩死,琴晚煲咗成晚一個櫻花DIY都拎唔到
剩返3日咋

我有朋友射咗4日櫻花DIY全入手

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-20, 11:06 AM   #354
sugoteam
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 小光 查看文章
剩返3日咋

Update 咗之後感覺彩虹氣球冇小過,好似仲多咗

唔通夜晚唔出嘅?琴晚十過單色波出家具錢同礦石都冇桜DIY,玻璃樽又冇,今晚只好繼續追擊氣球啦⋯⋯
sugoteam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-20, 12:14 PM   #355
terryskw
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
Deleted, thanks!

此篇文章於 04-07-20 12:18 PM 被 terryskw 編輯。
terryskw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-20, 12:28 PM   #356
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

我多左一個櫻花盆栽既DIY
大家有冇櫻花系列既DIY係多左出黎呀? 可以交換吓
舊 04-07-20, 04:18 PM   #357
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
是日股價上晝$147,下晝$148
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-20, 05:43 PM   #358
terryskw
Crazy Gamer

購入價:$94
星期一: $144
今日: $204

走一半先

舊 04-07-20, 05:58 PM   #359
wang2009hk
Game Master

註冊日期: Nov 2009
3DS Friend Code2750 1121 2042
PSN  IDWang2008hk
XBox Live Gamertagwang2007hk
引用:
剩返3日咋

單色汽球都是05,10分ETC出現.所以在找到出汽球點後再未到時間就行開或看書看動畫吧..這樣沒麼浪費時間

我自己從活動開始射到昨晚,還有一張要靠換的才齊...
老任沒事搞這麼低的出卡率是怎樣..
海下面又冇收埋部高達睇咁耐海把鬼咩..

舊 04-07-20, 07:08 PM   #360
leungky1

引用:
是日股價上晝$147,下晝$148
應該去到盡,今日唔放就要預左問朋友
由手機版發出
舊 04-07-20, 07:14 PM   #361
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

今日$434放晒喇
如果唔係有個Whatsapp Group
廿幾人輪流通報咁
其實真係好難等到

見到有D人都會上Twitter搵高價既島
但果D要同人爭,會麻煩D

同埋晚上可以去兜吓睇睇見唔見博物館長個妹
如果見到佢,同佢傾計可以拎到流星系列既DIY喎
舊 04-07-20, 08:07 PM   #362
jyeung1
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2005
其實3DS 動森係米無咩野玩???
記憶中無目的,一條友易悶.

今集好忙,有村長任務,又有mile小任去賺mile去外島.
又有D大型制作想制,例如個機械人.
今集好似好多目的可以去做.
jyeung1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-20, 08:12 PM   #363
小光
でっかいお世話です。

引用:
作者: wang2009hk 查看文章
單色汽球都是05,10分ETC出現.所以在找到出汽球點後再未到時間就行開或看書看動畫吧..這樣沒麼浪費時間

我自己從活動開始射到昨晚,還有一張要靠換的才齊...
老任沒事搞這麼低的出卡率是怎樣..
海下面又冇收埋部高達睇咁耐海把鬼咩..
謝謝
我剛試了一會, 會唔會只出彩色球唔出單色球? 剛才有2次這樣

ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
舊 04-07-20, 09:55 PM   #364
terryskw
Crazy Gamer

想請教, 如果我 nintendo online account 係日服, 而我朋友係港服
可唔可以網上連線一齊玩? thx~ ^^

舊 04-07-20, 11:39 PM   #365
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: terryskw 查看文章
想請教, 如果我 nintendo online account 係日服, 而我朋友係港服
可唔可以網上連線一齊玩? thx~ ^^
可以
舊 04-08-20, 02:10 AM   #366
sugoteam

註冊日期: Feb 2005
多謝樓上師兄意見,每五分鐘射一個,成晚出多三個樱花DIY咁大把⋯⋯依家至做得六個,總數有幾多個呢?
sugoteam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-20, 08:30 AM   #367
wang2009hk
Game Master

註冊日期: Nov 2009
3DS Friend Code2750 1121 2042
PSN  IDWang2008hk
XBox Live Gamertagwang2007hk
引用:
謝謝
我剛試了一會, 會唔會只出彩色球唔出單色球? 剛才有2次這樣
不會,隨機的,

但我個人經驗是,汽球點有2個,一個很高機率出彩,另一個較高機率出單色,但主要都是看人品

P.S.櫻花DIY總共14個

舊 04-08-20, 08:36 AM   #368
terryskw
Crazy Gamer

引用:
作者: rinxlun 查看文章
可以
Thanks 師兄

舊 04-08-20, 12:08 PM   #369
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
是日股價上晝$47,下晝$86
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-20, 01:00 PM   #370
Alpha2

註冊日期: Sep 2016
AV女帝沉浸動物森友會 三上悠亞:有高價股票的人幫幫忙

https://game.ettoday.net/article/1686384.htm
Alpha2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-20, 01:31 PM   #371
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: Alpha2 查看文章
AV女帝沉浸動物森友會 三上悠亞:有高價股票的人幫幫忙

https://game.ettoday.net/article/1686384.htm
D人應該刷都刷一個6百幾既比佢放啦
舊 04-08-20, 04:59 PM   #372
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
引用:
作者: rinxlun 查看文章
D人應該刷都刷一個6百幾既比佢放啦
我都想, 我個面就來低過匯豐個價

舊 04-08-20, 05:52 PM   #373
leungky1

我今朝睇自己個價都無變調,大獲

引用:
是日股價上晝$47,下晝$86
琴日無放???要問朋友了

由手機版發出
舊 04-08-20, 06:58 PM   #374
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
作者: leungky1 查看文章
我今朝睇自己個價都無變調,大獲

琴日無放???要問朋友了

由手機版發出
我都要等人救。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-20, 07:47 PM   #375
小光
でっかいお世話です。

-del-

此篇文章於 04-08-20 09:50 PM 被 小光 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[出讓]3DS美版遊戲 Animal Crossing, Luigi, etc tom 買賣專區 1 07-08-13 11:25 AM
[3DS] 動物之森 / Animal Crossing | 美版6月9日發售 W!LL 手提遊戲機討論版 560 04-09-13 01:05 AM
[Wii] Animal Crossing: City Folk (街へいこうよ どうぶつの森) 神祕人1號 電視遊戲討論版 461 11-27-08 12:28 PM
[NDS]動物之森 (Animal Crossing Wild World) [美版日版不可互動] neo2046 手提遊戲機討論版 642 07-27-06 04:29 PM
[DS]ANIMAL CROSSING!!!! + Multiplayer!! GimGim 手提遊戲機討論版 14 05-12-04 09:53 PM

現在的時間是 09:40 AM

手機版 | APP版