Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25  ... 最後
電視遊戲討論版>どうぶつの森 《集合啦!動物森友會》︱動物之森 Animal Crossing: New Horizons l 已售
leungky1 08:30 AM 04-07-20
今朝個釣魚大師嚟到,跟住有居民生日,假期又釣魚大會
老任啲時間點解會計到咁準?

作者: 滅龍士:
我個島股價上晝$107,下晝$117
睇出面啲理論,你似乎今日內有最高價?
由手機版發出
lunn 08:34 AM 04-07-20
作者: leungky1:
今朝個釣魚大師嚟到,跟住有居民生日,假期又釣魚大會
老任啲時間點解會計到咁準?
睇出面啲理論,你似乎今日內有最高價?
由手機版發出
我果面係人停微跌緊
星期一上50下45
星期二上41

我果面今朝有龍克斯,好在都有一版狼蛛可以賣吓
小光 10:07 AM 04-07-20
作者: sugoteam:
復活節三十七件item已完成,但桜花只做咗三個,是繼續射汽球就有?有單色都唔出DIY, 奇怪,桜花手上有七十幾,唔知點至出更多桜 DIY 咭.....
真係玩死,琴晚煲咗成晚一個櫻花DIY都拎唔到
剩返3日咋

我有朋友射咗4日櫻花DIY全入手
sugoteam 11:06 AM 04-07-20
作者: 小光:
剩返3日咋

Update 咗之後感覺彩虹氣球冇小過,好似仲多咗

唔通夜晚唔出嘅?琴晚十過單色波出家具錢同礦石都冇桜DIY,玻璃樽又冇,今晚只好繼續追擊氣球啦⋯⋯
terryskw 12:14 PM 04-07-20
Deleted, thanks!
lunn 12:28 PM 04-07-20
我多左一個櫻花盆栽既DIY
大家有冇櫻花系列既DIY係多左出黎呀? 可以交換吓
滅龍士 04:18 PM 04-07-20
是日股價上晝$147,下晝$148
terryskw 05:43 PM 04-07-20
購入價:$94
星期一: $144
今日: $204

走一半先
wang2009hk 05:58 PM 04-07-20
剩返3日咋

單色汽球都是05,10分ETC出現.所以在找到出汽球點後再未到時間就行開或看書看動畫吧..這樣沒麼浪費時間

我自己從活動開始射到昨晚,還有一張要靠換的才齊...
老任沒事搞這麼低的出卡率是怎樣..
海下面又冇收埋部高達睇咁耐海把鬼咩..
leungky1 07:08 PM 04-07-20
是日股價上晝$147,下晝$148
應該去到盡,今日唔放就要預左問朋友
由手機版發出
lunn 07:14 PM 04-07-20
今日$434放晒喇
如果唔係有個Whatsapp Group
廿幾人輪流通報咁
其實真係好難等到

見到有D人都會上Twitter搵高價既島
但果D要同人爭,會麻煩D

同埋晚上可以去兜吓睇睇見唔見博物館長個妹
如果見到佢,同佢傾計可以拎到流星系列既DIY喎
jyeung1 08:07 PM 04-07-20
其實3DS 動森係米無咩野玩???
記憶中無目的,一條友易悶.

今集好忙,有村長任務,又有mile小任去賺mile去外島.
又有D大型制作想制,例如個機械人.
今集好似好多目的可以去做.
小光 08:12 PM 04-07-20
作者: wang2009hk:
單色汽球都是05,10分ETC出現.所以在找到出汽球點後再未到時間就行開或看書看動畫吧..這樣沒麼浪費時間

我自己從活動開始射到昨晚,還有一張要靠換的才齊...
老任沒事搞這麼低的出卡率是怎樣..
海下面又冇收埋部高達睇咁耐海把鬼咩..
謝謝
我剛試了一會, 會唔會只出彩色球唔出單色球? 剛才有2次這樣
terryskw 09:55 PM 04-07-20
想請教, 如果我 nintendo online account 係日服, 而我朋友係港服
可唔可以網上連線一齊玩? thx~ ^^
lunn 11:39 PM 04-07-20
作者: terryskw:
想請教, 如果我 nintendo online account 係日服, 而我朋友係港服
可唔可以網上連線一齊玩? thx~ ^^
可以
sugoteam 02:10 AM 04-08-20
多謝樓上師兄意見,每五分鐘射一個,成晚出多三個樱花DIY咁大把⋯⋯依家至做得六個,總數有幾多個呢?
wang2009hk 08:30 AM 04-08-20
謝謝
我剛試了一會, 會唔會只出彩色球唔出單色球? 剛才有2次這樣
不會,隨機的,

但我個人經驗是,汽球點有2個,一個很高機率出彩,另一個較高機率出單色,但主要都是看人品

P.S.櫻花DIY總共14個
terryskw 08:36 AM 04-08-20
作者: rinxlun:
可以
Thanks 師兄
滅龍士 12:08 PM 04-08-20
是日股價上晝$47,下晝$86
Alpha2 01:00 PM 04-08-20
AV女帝沉浸動物森友會 三上悠亞:有高價股票的人幫幫忙

https://game.ettoday.net/article/1686384.htm

lunn 01:31 PM 04-08-20
作者: Alpha2:
AV女帝沉浸動物森友會 三上悠亞:有高價股票的人幫幫忙

https://game.ettoday.net/article/1686384.htm
D人應該刷都刷一個6百幾既比佢放啦
Tdot 04:59 PM 04-08-20
作者: rinxlun:
D人應該刷都刷一個6百幾既比佢放啦
我都想, 我個面就來低過匯豐個價
leungky1 05:52 PM 04-08-20
我今朝睇自己個價都無變調,大獲

是日股價上晝$47,下晝$86
琴日無放???要問朋友了

由手機版發出
阿聰 06:58 PM 04-08-20
作者: leungky1:
我今朝睇自己個價都無變調,大獲

琴日無放???要問朋友了

由手機版發出
我都要等人救。
小光 07:47 PM 04-08-20
-del-
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25  ... 最後

返回主題版面