Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後
電視遊戲討論版>どうぶつの森 《集合啦!動物森友會》︱動物之森 Animal Crossing: New Horizons l 已售
lunn 01:03 PM 04-05-20
DEL............
阿聰 01:55 PM 04-05-20
作者: rinxlun:
老手果然唔同
想問每棵竹樹係咪只會生一次竹筍呀?

拉開小小距離先出網會好D
初初我都比佢玩左好耐

人地有晒規劃真係唔同
我連自己可以做D咩都未肯定就開始起
所以都係搞到一忽忽咁

甩到手咪好囉
Strong Hold 蝕死你呀
我冇留意,但種埋一齊容易有。

要拉開少少距離,否則好容易撲爛櫻花。

有咩事都可以將來搬位置,俾錢黑心狸貓就可以。

STRONG HOLD的話,連本都冇埋。

作者: 滅龍士:
金翅大鑊鳥。我個島今日一股要俾$107買,你哋個島一股幾錢?(不過曹賣佢好似12點已經較腳)
我今早106買咗6000棵﹙已經冇買足8000棵﹚,都係睇最終幾錢放得走。
lodoss 02:19 PM 04-05-20
捉櫻花來講,
最好向上或向下, 打斜比較難捉,
以上係依我個人捉左至少2百片以上經驗
阿聰 02:26 PM 04-05-20
作者: lodoss:
捉櫻花來講,
最好向上或向下, 打斜比較難捉,
以上係依我個人捉左至少2百片以上經驗
同意,有時個角度問題影響自己判斷。

依家再試掛機。
teealpha 05:31 PM 04-05-20
大頭菜$94一棵,買咗8010棵,唔想跑太多轉,諗住賺一倍就夠,之後唔駛成日睇住個股價

專登買多10棵等過期引蟻
Alpha2 08:34 PM 04-05-20
【全城禁聚】疫情下健身Game熱炒 黃金高登爆人潮摩肩貼背口沫橫飛 政府懶理

其中又以地面賣任天堂遊戲的商舖最墟冚,因近日不論大人或青少年均「熱搶」任天堂Switch 遊戲機的《Ring Fit Adventure 健身環大冒險》及被稱手足Game的《集合啦!動物森友會》 ,機迷指前者可供人禁足在家做gym keep fit,後者則是kill time神器。

https://hk.news.appledaily.com/break...PUPYRIEBP52TA/
leungky1 01:06 AM 04-06-20
都已經炒高一至兩倍價錢,都仲有空間吹奏......

居家令帶旺《動物森友會》 任天堂兩周升27%
https://m.mingpao.com/pns/%E7%B6%93%...%A8%E5%8D%8727

打機熱潮市民逼爆深水埗黃金商場 惹播疫隱憂
https://hd.stheadline.com/news/realt...9A%B1%E6%86%82
由手機版發出
滅龍士 01:40 AM 04-06-20
順便問吓你哋作咗隻咩島歌?我個島係加勒比海盜
lunn 09:01 AM 04-06-20
作者: 阿聰:
同意,有時個角度問題影響自己判斷。

依家再試掛機。
最慘揮空兩次就會消失
真係較岩位先好出手
不過依家大概都儲夠數
唔駛再特別去執啦

作者: teealpha:
大頭菜$94一棵,買咗8010棵,唔想跑太多轉,諗住賺一倍就夠,之後唔駛成日睇住個股價

專登買多10棵等過期引蟻
我擺晒響廣場,今朝比西斯惠話我亂擺野
阿聰 11:38 AM 04-06-20
最慘揮空兩次就會消失
真係較岩位先好出手
不過依家大概都儲夠數
唔駛再特別去執啦

我擺晒響廣場,今朝比西斯惠話我亂擺野
係,不過我已經有超過100塊,應該已經夠整晒可以整嘅嘢,
但DIY未有耐齊,儲住先。

西施惠話我未有足夠戶外設施,馬上揾里數買啲公園設備俾佢嘆,
下個禮拜再評估,否則KK唔會嚟開演唱會。
teealpha 02:59 PM 04-06-20

同樣島設施不足,不過等今期大頭菜賣出清埋貸款尾數先
現金雖然夠找數,但想留返多D流動資金去人地服裝店度掃貨
小光 04:45 PM 04-06-20
聽日買完大白菜之後,星期二要開始向人問價,
通常星期二至四係最大機會有好價!
星期五係last call最後走貨嘅日子。

多謝!但好多地方都係規劃緊道路,
同埋唔想過度建設個島,盡力保留初代動森風格。
當年得幾十萬銷量時我已經跟緊動森,都冇諗過今日爆紅。
其實NDS個代都爆紅
當年大多數港女都有部NDS, 動森係唔少港男被港女逼玩埋一份的GAME

另外我想ADD你有機會參觀下
我ID名係DADA
阿聰 05:19 PM 04-06-20
作者: teealpha:
同樣島設施不足,不過等今期大頭菜賣出清埋貸款尾數先
現金雖然夠找數,但想留返多D流動資金去人地服裝店度掃貨
我都係!手頭有$230萬唔想還住,我都係等今個星期賣大白菜之後先還!
其實每個禮拜留錢買4000-8000棵大白菜,賺幾個禮拜就好夠玩。
作者: 小光:
其實NDS個代都爆紅
當年大多數港女都有部NDS, 動森係唔少港男被港女逼玩埋一份的GAME

另外我想ADD你有機會參觀下
我ID名係DADA
NDS果一代,相比依家NS呢一代,其實都仲係差好遠。
我有資格咁講,係因為我由N64、GC年代開始玩動森。
以前老任本身係香港冇正式代理主機之類,老任GAME唔入流,
動森呢啲唔係賣畫面嘅遊戲根本冇人識得欣賞,所以依家咁火都真係冇諗過。

如果我未ADD你,你可以留意我POST樓下有我NS FRIEND CODE,可以加我。
小光 05:34 PM 04-06-20
另外係唔係要收集晒復活節RECIPE先會出櫻花RECIPE?
我現在只有1個櫻花RECIPE, 剩返4日唔知點算好
呢隻GAME仲農過手遊
lunn 07:16 PM 04-06-20
另外係唔係要收集晒復活節RECIPE先會出櫻花RECIPE?
我現在只有1個櫻花RECIPE, 剩返4日唔知點算好
呢隻GAME仲農過手遊
唔關事呀

兩個唔同既Event黎
阿聰 08:15 PM 04-06-20
我決定以後逢星期一都唔問大白菜價,
次次個價都係西到冇朋友,驚死我做金融唔知咩叫「坐艇」。

一陣開村。
leungky1 08:28 PM 04-06-20
我決定以後逢星期一都唔問大白菜價,
次次個價都係西到冇朋友,驚死我做金融唔知咩叫「坐艇」。

一陣開村。
唔睇星期一會miss左預測高鋒嘅關鍵數據
由手機版發出
滅龍士 09:10 PM 04-06-20
作者: leungky1:
唔睇星期一會miss左預測高鋒嘅關鍵數據
由手機版發出
我個島股價上晝$107,下晝$117
Tannhauser Gate 09:21 PM 04-06-20
唔記得加過邊個
FC:6545-7169-9884
小光 10:04 PM 04-06-20
唔關事呀

兩個唔同既Event黎
唔知係唔係d汽球會優先出復活節RECIPE, 要學晒先出櫻花RECIPE
Tannhauser Gate 10:38 PM 04-06-20
唔知係唔係d汽球會優先出復活節RECIPE, 要學晒先出櫻花RECIPE
唔係
復活節個d氣球係彩色
櫻花季個d氣球係單色
antony chan 11:14 PM 04-06-20

咁搞鬼?你個島應該齊整過我果個嫁喎!
但我個島,KK聽日就會嚟開演唱會了!
lunn 11:15 PM 04-06-20
作者: Tannhauser Gate:
唔係
復活節個d氣球係彩色
櫻花季個d氣球係單色
依家見到彩色果D
真係射都唔想射
釣魚又係搞到十次有八都係出蛋…
antony chan 11:16 PM 04-06-20
依家見到彩色果D
真係射都唔想射
釣魚又係搞到十次有八都係出蛋…
話就話今日1.1.4有改到出蛋機率⋯但好似都係勁多咁
sugoteam 01:47 AM 04-07-20
復活節三十七件item已完成,但桜花只做咗三個,是繼續射汽球就有?有單色都唔出DIY, 奇怪,桜花手上有七十幾,唔知點至出更多桜 DIY 咭.....
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後

返回主題版面