Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 
電視遊戲討論版>Dragon Ball Z: Kakarot 《七龍珠Z 卡卡洛特》 | ARPG | NS版發售決定
GN00508771 09:18 PM 01-29-20
龜速玩到超級比達戈幕

玩係好玩
但好多BUG同唔係真正既OPEN WORLD+轉地圖LOAD好耐(已經用緊SSD)真係缺點

我仲幻想可以係神殿度解除舞空術 然後一直跌~~~~~落去番地面

BUG方面 暫時中左 用龍珠復活左立巴 但現場佢消失左既BUG
anyone 09:19 PM 01-29-20
當睇多次舊動畫係比滿分
只係我覺得夾硬整野生遇敵好惡頂
DC 97 09:45 PM 01-29-20
作者: GN00508771:
龜速玩到超級比達戈幕

玩係好玩
但好多BUG同唔係真正既OPEN WORLD+轉地圖LOAD好耐(已經用緊SSD)真係缺點

我仲幻想可以係神殿度解除舞空術 然後一直跌~~~~~落去番地面

BUG方面 暫時中左 用龍珠復活左立巴 但現場佢消失左既BUG
我有幾個支任都係無人係到~
攪到做唔到(打返之前果d人)
ericwpk 11:33 PM 01-29-20
作者: DC 97:
我有幾個支任都係無人係到~
攪到做唔到(打返之前果d人)
打番舊人好似要用龍珠復活 D 人 ??

btw 我打完斯路後 D 龍珠用完即刻可以再搵過唔駛等 20分鐘, 係咪 BUG 黎
Kello820 02:15 AM 01-30-20
龍珠復活後唔見那霸唔係bug,打完地圖上既狂敵那霸後支線那霸就會出返黎
那霸以外既其他人都會係咁
隻game用意係唔想地圖同時出兩隻相同人物之後又比人插啫
不過強敵優先度高過支線就算,連主線都高過就真係怪怪地(前面lv50個case)
siuterry 04:07 AM 01-31-20
作者: Kello820:
龍珠復活後唔見那霸唔係bug,打完地圖上既狂敵那霸後支線那霸就會出返黎
不過強敵優先度高過支線就算,連主線都高過就真係怪怪地(前面lv50個case)
高唔緊要,高成10LV或以上點打呀?
卡住打到主線中間又唔想從頭打,
挑50LV機又打到我冇乜引,
而家放左隻game喺度,諗住等佢會唔會改先打落去
padage 12:00 PM 01-31-20
我想知莊子/布馬把聲係搵另一個人配定用返舊帶?
GN00508771 01:16 PM 01-31-20
作者: padage:
我想知莊子/布馬把聲係搵另一個人配定用返舊帶?
咁多新對白又點會係用帶⋯⋯

繼任既久川綾配番

順帶一提 撒旦都轉左
GN00508771 01:18 PM 01-31-20
作者: Kello820:
作者: siuterry:
高唔緊要,高成10LV或以上點打呀?
卡住打到主線中間又唔想從頭打,
挑50LV機又打到我冇乜引,
而家放左隻game喺度,諗住等佢會唔會改先打落去
兇敵同某d支線不嬲預你爆機後先玩⋯我又唔覺有咩問題
kyo353 01:40 PM 01-31-20
出左1.04更新
更完見返琪琪, 可以白金
siuterry 04:31 PM 01-31-20
新Patch解決左50LV問題
Kello820 12:11 AM 02-01-20
以npc出現既優先度黎講 狂敵>支線 我都唔覺有咩問題,爆機之後慢慢做就得
(但如果係時限支線又唔同講法...不過暫時冇案例所以唔提)

但係 狂敵>主線 就真係太狠,特別係呢隻game等級懲罰太嚴重,敵我相差5個lv以上已經會幾惡打,相差10個幾乎唔洗打,差15既話乜招都只會打對面1damage

作者: siuterry:
新Patch解決左50LV問題
解決左就好XD
steve 03:13 PM 02-02-20
想問下點樣有得打棒球?
係支線定係...?
anyone 03:47 PM 02-02-20
作者: steve:
想問下點樣有得打棒球?
係支線定係...?
主線要打幾次
定你問主線以外點打?
steve 04:15 PM 02-02-20
作者: anyone:
主線要打幾次
定你問主線以外點打?
主線有得打咩?
我打完斯路篇都未見過....
anyone 04:54 PM 02-02-20
作者: steve:
主線有得打咩?
我打完斯路篇都未見過....
就快到
悟飯讀書果陣會打
GN00508771 05:37 PM 02-02-20
1.04後 LOAD地圖快左幾秒(SSD) 輕鬆好多
赤兵尉SETH 08:01 PM 02-02-20
精神時間房(現實)
條片有中字幕

作者: :

anyone 09:10 PM 02-02-20
Big Bang Attack萬能說
GN00508771 09:19 PM 02-02-20
起手快 範圍大

清卒一流。不愧係王子
ericwpk 11:38 PM 02-02-20
隻 game 叫 kakarot
但 7 成時間都係控悟飯
ericwpk 01:22 AM 02-03-20
終於爆左
但點解....

但點解....
最後天天變番細粒既........

anyone 12:20 PM 02-03-20
作者: ericwpk:
終於爆左
但點解....

但點解....
最後天天變番細粒既........
我都有同樣疑惑

之後做支線又正常返
ultimawk 07:53 PM 02-03-20
起手快 範圍大

清卒一流。不愧係王子
所以比達好易用
不過後期都係用悟空超3 -> 極大元氣玉 -> 儲氣 loop住清場
GN00508771 03:19 PM 02-05-20
龜速爆機
最不滿係ベジット用得一場⋯⋯⋯
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 

返回主題版面