Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
日本動漫畫討論版>ガンダムビルドダイバーズRe:RISE
亍 ◣ 10:38 PM 12-26-19
係唔係會出布裝裝甲????

作者: pet3:

你再找找.hack// 蒼天 就明白

劇情全抄
現在人設都直接用了

バルムンク???

https://www.4gamer.net/games/317/G031776/20160601026/
pet3 11:07 PM 12-26-19
作者: 亍 ◣:
係唔係會出布裝裝甲????

バルムンク???

https://www.4gamer.net/games/317/G031776/20160601026/
人設外表是蒼天
性質就是蒼天+蒼海合拼
蒼天和蒼海 就是hack 故事的超高手玩家
之後蒼海在解特別任務(不是官方的)時變了未歸還者了 (原因不明的事件,玩家精神留在遊戲世界,肉體沉默)

和sao 完全不同
sao 是用著頭套一直連線,如果不是用燒腦版頭套 ,一拔就能醒

未歸還者的恐怖之處就是根本無接連著
但精神都仲留在別的世界
就好像今集那畫面 都帶醫院了,精神還在異世界
尼路 11:18 PM 12-26-19
其實上套已經黃昏腕輪,今次變返.hack好正路,再有下套接著就應該到GU,反正睇落根本好多人唔知.hack,抄左都無人知,反正都係賣模型劇情就算啦。
pet3 11:25 PM 12-26-19
作者: 尼路:
其實上套已經黃昏腕輪,今次變返.hack好正路,再有下套接著就應該到GU,反正睇落根本好多人唔知.hack,抄左都無人知,反正都係賣模型劇情就算啦。
主角不斷問人
你認識xxx嗎

不過這梗會被當G高達早期梗XD
HAKAIDER 05:58 PM 12-27-19
作者: pet3:
主角不斷問人
你認識xxx嗎

不過這梗會被當G高達早期梗XD
連我無正式打過.hack 系列都知 "三爪痕" 依個梗啦............
pet3 06:01 PM 12-27-19
作者: HAKAIDER:
連我無正式打過.hack 系列都知 "三爪痕" 依個梗啦............
因為G高達早期的確集集都在問 你認識xxx嗎
qwe 07:18 PM 12-27-19
作者: 尼路:
咁又唔可以太爛,否則變A廚就GG
最好中二D同燃D就會多D人買

返回主題版面