Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 38 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 58 98  ... 最後
攻略及心得交流區>機動戦士ガンダム Gundam: Battle Operation 2 戰略基地
wing 12:48 PM 12-11-19
作者: kog:
GM2支槍威力1500射程300M,而火箭炮威力1500射程375M,
同原高達情況一樣,支槍弱過支炮,基本上不會選支槍.
同170mm大炮比, BR連射的間隔短, 而且一邊行一邊射唔駛企定定射, 都係好處.... 但問題係如果太快overheat, 又冇其他可靠副武配合, 一大段時間冇輸出, 真係唔掂.
wing 01:34 PM 12-12-19
今日出....高渣古 400c泛用
KENSNAKE 01:37 PM 12-12-19
作者: wing:
今日出....高渣古 400c泛用

High渣 一d都唔high.

可以留返金幣。
wing 01:38 PM 12-12-19
作者: KENSNAKE:
High渣 一d都唔high.

可以留返金幣。
免費抽睇下中唔中囉
Chris Redfield 07:55 PM 12-12-19
免費中勇J槍lv3同勇M指lv,無限場可以玩勇J啦
鳳熾魂 08:21 PM 12-12-19
作者: Chris Redfield:
我扭曲到450500550都係格J
wing 09:52 AM 12-13-19
作者: Chris Redfield:
我免費抽....全部垃圾. 衰左一堆刀刀劍劍, 連回收券都唔多
pet3 09:56 AM 12-13-19
我免費抽....全部垃圾. 衰左一堆刀刀劍劍, 連回收券都唔多

我就不同呢

3金箱 10回收卷
wing 11:03 AM 12-13-19
作者: pet3:
我就不同呢

3金箱 10回收卷
算喇, 即係你現有三星機體會強化.....好過全部係三星保底象
kog 09:22 PM 12-13-19

有野問,圖中是wiki的RX-78資料,強化一項有Lv2,
但我自己100%強化完也沒有Lv2這一項?
即是什麼?
wing 10:14 PM 12-13-19

有野問,圖中是wiki的RX-78資料,強化一項有Lv2,
但我自己100%強化完也沒有Lv2這一項?
即是什麼?
應該只係place holder, 依家唔存在的, 你見level 2果D欄全部冇數值.
GN00508771 03:14 PM 12-14-19
線下聚會現場情報

北極基地
新對戰模式(街機VS系列式既戰力倒扣)
wing 03:21 PM 12-14-19
作者: GN00508771:
線下聚會現場情報

北極基地
新對戰模式(街機VS系列式既戰力倒扣)
0080 果個北極基地?

倒扣戰力mode聽落又幾刺激喎.
GN00508771 04:42 PM 12-14-19
0080 果個北極基地?

倒扣戰力mode聽落又幾刺激喎.

——————-

口外OKな新情報は
・ヅダF強化内定
・飛行変形MSの実装
・特化型カスパ(何かを上げて、何かが落ちる的な)の実装予定
・レートクイックにおいて、フリーワードチャットの禁止と、それに伴い固定メッセの追加
・レートクイックにおいて、コスト下限が設けられる

茲達F上修確定
飛行變形MS的實裝
特化型改造零件(上升某項同時下降某項)的實裝予定

分級戰和QUICK MATCH以後禁止自由輸入文章
分級戰和QUICK MATCH會加設COST下限
wing 04:45 PM 12-14-19
實裝飛行變形MS....即係密達斯就快出場
kog 09:51 PM 12-14-19
0080背景是聖誕節,聖誕節會否出北極基地地圖和裝甲NT-1
wing 10:12 PM 12-14-19
0080背景是聖誕節,聖誕節會否出北極基地地圖和裝甲NT-1
係喎.....差D漏左裝甲NT-1

但呢隻可能會好少武裝.
Chris Redfield 11:58 AM 12-16-19
7號機同FA7號都未出啦
wing 10:32 PM 12-16-19
呢個月拿到金章後, 之後果D 獎勵應該月尾前去領取哂佢定係等下個月先至領取? 可唔可以計落下個月?
kog 10:51 PM 12-16-19
呢個月拿到金章後, 之後果D 獎勵應該月尾前去領取哂佢定係等下個月先至領取? 可唔可以計落下個月?
我試過留落下個月才取,但不計入每月任務的。
wing 09:33 AM 12-17-19
我試過留落下個月才取,但不計入每月任務的。
噢....咁即係要月拿哂

thanks~
wing 12:51 PM 12-17-19
MIXUP新mode 詳情

每邊戰力16000

機体COST 戦力ゲージへの損害
COST100 戦力ゲージ-100
COST150 戦力ゲージ-200
COST200 戦力ゲージ-300
COST250 戦力ゲージ-400
COST300 戦力ゲージ-500
COST350 戦力ゲージ-600
COST400 戦力ゲージ-700
COST450 戦力ゲージ-800
COST500 戦力ゲージ-900
COST550 戦力ゲージ-1000

高cost機真係要可以一打10先至抵得番
wing 02:12 PM 12-19-19
今日新機係Hi Zack sniper.... Gundam MK II我諗要下星期先有了。
kog 09:04 PM 12-19-19
可能近期用支援機多,今次半價比我抽中500c Hi Zack sniper,
部機支主槍過熱快,副槍射程短,冇第三武器,
比初出隻勇士J更差 (同期對家隻力奇就強到....)
chow263 09:50 PM 12-19-19
力奇仲要上修,隻game係咪改得名做Gamma Gundam Battle Operation 2
第一 ... 38 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 58 98  ... 最後

返回主題版面