Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 138 188 228 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 248 288  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
kuraki1028 03:02 PM 11-18-19
荃灣千色匯樓上
maxwaver 05:55 PM 11-18-19
決定弓甘再上修前封印,五士氣有太多實用野可以拍
除左spec要員我真係諗唔到佢既存在感

另外見人推30武若王好似幾爽咁
LR猫 11:44 PM 11-18-19
作者: maxwaver:
決定弓甘再上修前封印,五士氣有太多實用野可以拍
除左spec要員我真係諗唔到佢既存在感

另外見人推30武若王好似幾爽咁
無雷銅之類嘅dam計差咁啲
LR猫 03:00 PM 11-19-19
https://www.sangokushi-taisen.com/ne...776ee42b501bd7

幾時第一彈過?
b_boy 03:15 PM 11-19-19
好耐啦, 你無見過D人有WLW 旗咩?
BUT今次送卡...似乎要搵人係日本幫下手
LR猫 03:45 PM 11-19-19
作者: b_boy:
好耐啦, 你無見過D人有WLW 旗咩?
BUT今次送卡...似乎要搵人係日本幫下手

比IC人係日本玩?

睇活力城實況
霸王rank好多丕
b_boy 03:47 PM 11-19-19
作者: LR猫:
比IC人係日本玩?

睇活力城實況
霸王rank好多丕
YES
基本一半都係丕
LR猫 03:59 PM 11-19-19
YES
基本一半都係丕

我係霸者rank用緊
打咗八場有三場對手都係丕
GUSTAV 04:07 PM 11-19-19
想贏就丕架啦
LR猫 04:10 PM 11-19-19
作者: GUSTAV:
想贏就丕架啦

但丕嘅變化好似比末裔多啲啲
darkvolver 04:16 PM 11-19-19
YES
基本一半都係丕
我係霸者rank用緊
打咗八場有三場對手都係丕
想贏就丕架啦
SEGA曰: 修正確認,排除開始
LR猫 04:24 PM 11-19-19
作者: darkvolver:
SEGA曰: 修正確認,排除開始

無可能唔修,修硬
連埋決死教練兵一齊修唔該
GUSTAV 04:29 PM 11-19-19
1.5 之後9放都有得贏:0)
LR猫 04:36 PM 11-19-19

之後就鬥大家放9啲乜
仲放副計咪抵輸囉
darkvolver 04:39 PM 11-19-19
無可能唔修,修硬

連埋決死教練兵一齊修唔該

儀姐雖然我冇你張卡........人們都會懷念你,當然畫家畫你的時候已經好收歛..
冬雨 08:46 PM 11-19-19
三国志大戦 ✕ Wonderland Wars コラボキャンペーン第二弾
https://www.sangokushi-taisen.com/ne...776ee42b501bd7

LR猫 03:49 PM 11-22-19
琴晚用曹丕,對兩場曹丕,曹丕贏又一証
終於知觀廣最右手邊部機邊個位有問題
右手中場位置會detect唔到
darkvolver 04:07 PM 11-22-19
琴晚用曹丕,對兩場曹丕,曹丕贏又一証
終於知觀廣最右手邊部機邊個位有問題
右手中場位置會detect唔到
觀廣d頭D機送走左會有什麼替代好不習慣
LR猫 04:20 PM 11-22-19

放多兩部三國
諗下好喇
darkvolver 04:37 PM 11-22-19
放多兩部三國
諗下好喇
拖2部灣岸過去
b_boy 08:25 PM 11-22-19
外星人升皇帝果副真心廚爆,仲要唔難用
輸2,3場交學費後13w4l直衝上征霸
由手機版發出
張飛後代 08:51 AM 11-23-19
升級成頭D Zero?
LR猫 09:57 AM 11-23-19
外星人升皇帝果副真心廚爆,仲要唔難用
輸2,3場交學費後13w4l直衝上征霸
由手機版發出
即係邊副

証已4
星期六朝早link霸王嘅

12月6~8日先大會?
26號完貼紙
成個星期吉咗係度
丕仲有段日子先下修
darkvolver 11:22 AM 11-23-19
琴日用曹真加個一夜情,幾好推。

Sent from my iPhone using Gaforum
LR猫 11:33 AM 11-23-19
琴日用曹真加個一夜情,幾好推。

Sent from my iPhone using Gaforum

唔夠丕+3騎好推
打親丕都贏

果然曹洪無人用
人已達
第一 ... 138 188 228 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 248 288  ... 最後

返回主題版面