Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 35 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 55 95  ... 最後
攻略及心得交流區>機動戦士ガンダム Gundam: Battle Operation 2 戰略基地
wing 04:57 PM 10-31-19
作者: KENSNAKE:
愛爾蘭魔蟹 連陸高WR180大炮都唔可以一發失衡。只有散彈可以打停。
有霸體咁惡? 咁就要試下呢隻肥蟹了
Chris Redfield 07:54 PM 11-01-19
メージコントロール 拘束効果のない攻撃を連続して受けた際に生じるよろけを発生しづらくする。 蓄積よろけまでの値が 200% になる

一係用強硬直,一係就平時可打停既打兩下啦
GN00508771 09:51 PM 11-01-19
伊夫既散彈最好
鳳熾魂 11:32 AM 11-02-19
4號機又真係幾好玩
Ginji 01:22 PM 11-03-19
作者: wing:
有霸體咁惡? 咁就要試下呢隻肥蟹了
麻煩在N格都打唔停

N格>下格打佢會食COUNTER

不過用水夫可以完封
鳳熾魂 01:59 PM 11-03-19
打呢D一定係一野後格就算
Ginji 03:37 PM 11-03-19
DOWN後

散彈>N 差唔多斷腳

就算唔斷腳佢機動力都追唔到人

不過無累積硬直武器嘅都係唔好正面同佢玩
Kain 09:24 AM 11-04-19
作者: Chris Redfield:
メージコントロール 拘束効果のない攻撃を連続して受けた際に生じるよろけを発生しづらくする。 蓄積よろけまでの値が 200% になる

一係用強硬直,一係就平時可打停既打兩下啦
打兩下都無用
即停武器(如火箭炮)個打停率本身都唔係100%
同埋除左散彈好似無武器可以一條友喺時限內打到200%
鳳熾魂 09:35 AM 11-04-19
一齊用咪得 反正15場內都解完啦
wing 09:59 AM 11-04-19
作者: Ginji:
麻煩在N格都打唔停

N格>下格打佢會食COUNTER

不過用水夫可以完封
依家300場350場實有一堆散彈, 出呢隻都係死硬.
kog 04:12 PM 11-04-19
豆槍先是惡夢
wing 04:52 PM 11-04-19
作者: kog:
豆槍先是惡夢
結論係, 水產冇隻掂, 呢隻好少少, 但改變唔到低等機的命運.
kog 05:24 PM 11-04-19
結論係, 水產冇隻掂, 呢隻好少少, 但改變唔到低等機的命運.
e隻都唔多掂

肥蟹是靠兩粒飛彈打停人和混戰時混水摸魚,但飛彈補得超慢...
最大問題是佢玩前線但速度又超慢,其他機你打爆完人,援軍到之前你可閃人,但肥蟹走唔到
kog 05:30 PM 11-04-19
e個是我今早打的。

wing 05:38 PM 11-04-19
e隻都唔多掂

肥蟹是靠兩粒飛彈打停人和混戰時混水摸魚,但飛彈補得超慢...
最大問題是佢玩前線但速度又超慢,其他機你打爆完人,援軍到之前你可閃人,但肥蟹走唔到
混戰時混水摸魚都易打到隊友. 最大問題真係慢, 血厚高防+霸體都冇用.
wing 05:44 PM 11-04-19
e個是我今早打的。

呢個場好歡樂.... 好耐冇見過有人開純種強人..... 450場開連邦坦克都好少有.
wing 01:37 PM 11-07-19
今日新機體係飛行試驗型老虎
kog 08:26 PM 11-07-19
今日新機體係飛行試驗型老虎
射程是中距離定位,攻擊力不足,抽下水搶下尾還可以,
要小心對家有冇支援的追擊機,打中好痛!
KENSNAKE 06:35 PM 11-10-19
射程是中距離定位,攻擊力不足,抽下水搶下尾還可以,
要小心對家有冇支援的追擊機,打中好痛!
對住飛虎好煩,擊唔落佢。同佢對射定走佬比較好?
kog 11:26 PM 11-10-19
作者: KENSNAKE:
對住飛虎好煩,擊唔落佢。同佢對射定走佬比較好?
如果有火箭炮,或追擊槍果d就射佢落來啦!
Chris Redfield 08:02 PM 11-11-19
BZ一炮射唔到佢落黎嫁
chow263 10:59 PM 11-11-19
作者: Chris Redfield:
BZ一炮射唔到佢落黎嫁
打飛天老虎,兵團型豆完成set再飛彈最快
wing 11:01 AM 11-12-19
如果有火箭炮,或追擊槍果d就射佢落來啦!
陸高180一炮唔得.
kog 06:25 PM 11-12-19
咁我又冇話一炮就可以打落來
wing 10:03 AM 11-13-19
咁我又冇話一炮就可以打落來
佢在天飛得慢其實唔係打唔到, 不過最慘係抬高頭瞄咁耐, 完全睇唔到地面戰況, 中左招先知咩事
第一 ... 35 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 55 95  ... 最後

返回主題版面