Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-21-19, 05:33 PM   #14126
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
藍石唔係次次活動都有,而升技最後一級一定要用,連課長爆石升都唔可以嘅
sschip換嗰4粒每半年先會入貨一次
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-19, 05:36 PM   #14127
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
Thanks咁真係要換左先,咁升技都要諗清楚用唔用藍石了

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-19, 08:44 PM   #14128
ShinDou

藍UC唔係滿血先必中架咩﹖打過兩個陣明明佢擺5隻,我變態MAP砲炸完佢,佢殘血開必打我100%既﹖

頂唔怪得有時俾刃馬斬斬下由0%變100%,原來食通有招打中人加命中 @@ 下次要記得單騎打佢先得 XD

此篇文章於 10-21-19 08:53 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-21-19, 09:08 PM   #14129
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
因為變態100%侵蝕,如果火力唔到90%總血量時有機會扣完個血都係滿血

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-19, 09:19 PM   #14130
ShinDou

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
因為變態100%侵蝕,如果火力唔到90%總血量時有機會扣完個血都係滿血
侵蝕100%即係十萬血變5萬血﹖我肯定兩次都打到佢大半得番少少血,應該係打出20%根性﹖正常變態BUFF5次應該是但都射到十幾萬,冇留意扣幾多,兩次都轉頭俾人秒,明明計過夠回避 @@

已經執晒主線20章8話,有226石,未執叉能廚D石,正樹POOL射左N次先凸爆到,睇落正樹POOL D機好似都幾多係幫打精霸既技黎,個POOL D機齊晒,仲賣左4個SS CHIP,唔知夠唔夠機打

而家應該刷活動先﹖叉能廚D石慢慢執都未遲﹖

發覺電人都幾好,而且1級有20%都夠用,如果唔係電到佢可能真係要打佢99條命先死 @@

買左進擊果1百萬光速用晒,而家PA RANK先4,原來PA RANK5有14 COST,咁可以裝晒回UP,SPEED STAR,3連,自己修復喎 XD

4升5又要1百50幾萬,D技仲要升 @@ 人都顛,打呢隻GAME第1次咁想要錢

此篇文章於 10-21-19 11:27 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-22-19, 05:37 PM   #14131
ShinDou

精vs full auto過埋32,33變態打唔到喎,見人用盾zero屈?要用俾人打補血既機?即係積加果d咁?

舊 10-22-19, 05:59 PM   #14132
王蛇
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
引用:
作者: ShinDou 查看文章
精vs full auto過埋32,33變態打唔到喎,見人用盾zero屈?要用俾人打補血既機?即係積加果d咁?

沒HP侵蝕,沒行動減少打唔到

舊打法係組一堆反擊無效,行動減少 細COST機打,但要用好多材料

HP侵蝕就ZERO(要Ω),デモンベイン配加速機,升少少攻擊技能無腦殺

此篇文章於 10-22-19 06:27 PM 被 王蛇 編輯。
王蛇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-19, 06:28 PM   #14133
ShinDou

見人淨係出盾ZERO OMG同正樹都過到,正樹應該好快死喎﹖其實係得盾ZERO打﹖

仲有岩岩有人1隻DEMONPAIN單騎都過左 @@

盾ZERO OMG招技未OMG化得50%侵蝕唔夠﹖因為唔夠快打多50%血量﹖

其實係咪首抽刷晒變態同盾ZERO開局仲好

電擊唔見有EX3-A攻略,係今個月既新版黎﹖搵下UTUBE有冇先

見有OVERMAN係咁打,後面白老老修 FULL AUTO打,隻大佬最盡好似過千命中,唔知點解可以避得晒 @@

另外條片見用盾ZERO打,後面都係白老老修,大佬每次都吸番幾萬血 @@ 不過打佢1次扣到幾十萬

此篇文章於 10-22-19 07:20 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-22-19, 07:15 PM   #14134
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
九郎可以練滿攻擊系可以單機full auto添
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-19, 07:21 PM   #14135
ShinDou

其實盾ZERO睇落應該都可以單騎AUTO﹖減行動好似都扣得大佬好少,佢都係可以係咁狂打,要避晒/中完即刻補得番先打到﹖

見人用DOUBLE動輪劍之後1矢係咁打,完全鎖死佢完全郁唔到又反擊唔到,最前面隻變態只係不停普攻送珠 @@

此篇文章於 10-22-19 07:42 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-22-19, 08:50 PM   #14136
ShinDou

刷到13號機,得50%侵蝕夠唔夠打EX3A﹖

刷到1隻盾ZERO OMG,不過其他冇乜勁野,繼續刷多陣先

如果得隻盾ZERO就開局應該打唔到鬥雞,未郁到就秒左﹖應該要抽刃馬﹖

此篇文章於 10-22-19 09:23 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-23-19, 12:42 AM   #14137
王蛇

引用:
刷到13號機,得50%侵蝕夠唔夠打EX3A﹖

刷到1隻盾ZERO OMG,不過其他冇乜勁野,繼續刷多陣先

如果得隻盾ZERO就開局應該打唔到鬥雞,未郁到就秒左﹖應該要抽刃馬﹖
刃馬預定好快打臉,始終破解方法太簡單
何況計時間新300石機都差唔多,可能月尾走部四周年300石都有可能

舊 10-23-19, 12:49 AM   #14138
王蛇

引用:
其實盾ZERO睇落應該都可以單騎AUTO﹖減行動好似都扣得大佬好少,佢都係可以係咁狂打,要避晒/中完即刻補得番先打到﹖

ZERO單騎唔得,點都要加速一下攞自己果BUFF
仲要升少少底力

主要EX3最後1/3HP會變好快同ZERO打平

舊 10-23-19, 06:58 AM   #14139
ShinDou

刃馬擺3隻我之前變態推到夠避都單騎打到

其實係咪最好刷2隻盾zero等新3百石機先正式開局?不過隻3百石會唔會都打到精vs ex3a,咁到時又唔駛盾zero

應該刷定1堆account到時揀用邊個開?

而家幾耐出1次3百石?每個月定3個月?

舊 10-23-19, 06:59 AM   #14140
ShinDou

睇片見人盾zero俾大佬打扣十,後面擺白老老修,大佬咁好人唔拆特甲

舊 10-23-19, 05:11 PM   #14141
ShinDou

終於刷到兩隻盾zero開技,不過冇變態,應該要凸爆埋先夠打ex3a? 暫時其實係咪應該所有資源全留等出神機算?反正而家升咩都打唔到鬥雞要等3百石神機?

舊 10-23-19, 07:44 PM   #14142
王蛇

引用:
睇片見人盾zero俾大佬打扣十,後面擺白老老修,大佬咁好人唔拆特甲

BOSS普攻係扣10不過超必唔係,出次超必ZERO就爆一次

舊 10-23-19, 07:58 PM   #14143
ShinDou

引用:
作者: 王蛇 查看文章
BOSS普攻係扣10不過超必唔係,出次超必ZERO就爆一次
但ZERO好似冇99條命 @@ 所以要盡快殺﹖開技ZERO已經14COST,唔係組到好多機黎打 @@ 而且普通機都好易俾大佬秒,好似得白老老修特甲頂到﹖
舊 10-24-19, 01:15 AM   #14144
王蛇

引用:
但ZERO好似冇99條命 @@ 所以要盡快殺﹖開技ZERO已經14COST,唔係組到好多機黎打 @@ 而且普通機都好易俾大佬秒,好似得白老老修特甲頂到﹖
點都要升底力到頂到2,3次
老馬修都要升反擊無效必殺或反擊無效普攻

算簡單但都用接近一千萬

舊 10-24-19, 06:35 AM   #14145
ShinDou

新account升得黎可能又轉新版,好似都係是但變態開局等3百石再射算?

舊 10-24-19, 08:49 AM   #14146
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
係呢個月4週年大放送先全部變晒A版,下個月可能出D...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-19, 09:42 AM   #14147
王蛇

引用:
新account升得黎可能又轉新版,好似都係是但變態開局等3百石再射算?

變態以300石來說已經威左好耐,對比13號一被針對就變廢物
變態的多樣性強太多

舊 10-24-19, 10:00 AM   #14148
ShinDou

睇番變態好似8月出,盾zero好似5月出,上次3百石就係變態?

舊 10-24-19, 03:35 PM   #14149
ShinDou

兩個新pool4隻好似都冇乜用,lockoff有滿血必中但應該易死,3百石要再等幾日先出?

舊 10-24-19, 03:49 PM   #14150
ShinDou

而家有個pool 30石抽十野7%好似幾so, pickup 刃馬,返去刷下首抽開局執石試下凸唔凸得爆黎玩下合體技先

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 01:12 PM

手機版 | APP版