Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 771 1271 1671 1721 1761 1765 1766 1767 1768 1769 1770 1771 1772 1773 1774 1775 1776 1777 1781  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
Hextor 03:39 PM 09-18-19
打mh,完全唔想打
Sar8 04:12 PM 09-18-19
作者: Hextor:
打mh,完全唔想打
打wow classic,完全唔想打
柚原このみ 11:48 PM 09-18-19
大將軍已經唔識打,一包米掉埋黎扣二萬
GN00508771 07:44 PM 09-19-19
小文西+6張禮裝刷刷刷
第一日已經10箱以上@@
pet3 09:15 PM 09-19-19
作者: GN00508771:
小文西+6張禮裝刷刷刷
第一日已經10箱以上@@
求攻擊倍卡武藏
GN00508771 11:34 PM 09-19-19
作者: pet3:
求攻擊倍卡武藏
打大河?
黑周那好似好d

Twitter睇過200%黑周 2回合搞掂@@

我100%打左7回合⋯(專登唔突爆住)
pet3 11:48 PM 09-19-19
打大河?
黑周那好似好d

Twitter睇過200%黑周 2回合搞掂@@

我100%打左7回合⋯(專登唔突爆住)

我用回上年的方法
一回合用斯卡蒂技能全開 給狂藍斯,斯卡蒂轉武藏,孔明技能全開,狂藍掃死 水 火的第一條
二回合武藏爆擊ex殺死火信(開技1,np充滿)
三回合狂藍爆擊ex殺死水貞

最後集中火力比武藏慢慢斬死佢

10回合
GN00508771 12:34 AM 09-20-19
我都唔記得上年自己點解過到⋯
LordofNightmare 01:06 AM 09-20-19
用番水莫咪重簡單?

已30箱UP
GN00508771 01:13 AM 09-20-19
作者: LordofNightmare:
用番水莫咪重簡單?

已30箱UP
1.想聽住真綾姐把聲刷
2.想絆10小文西

呢兩個理由充唔充分
the fool 02:22 AM 09-20-19
大家打得好快
小弟而家先第五箱,可能掛住打銅素材同高難,o岩o岩先打完第一關戰狼300,印象中上年好似無咁難打
digiharuka 09:41 AM 09-20-19
藍卡隊刷箱多還是WCBA 的多? 今次support 放+2禮給孔明/嫁王 比CBA 能吸多一點友point?
Sar8 04:24 PM 09-20-19
上年好麻煩既豹人關,係狂周+陳宮面前2T就解決
GN00508771 07:29 PM 09-20-19
作者: digiharuka:
藍卡隊刷箱多還是WCBA 的多? 今次support 放+2禮給孔明/嫁王 比CBA 能吸多一點友point?
放哂比FD自己選擇咪得⋯
GN00508771 08:31 PM 09-21-19
新高難度

政哥哥無雙
the fool 01:37 AM 09-22-19
新高難試打用黑白貞+梅林已經過左,反而復刻果d仲未清得哂
新高難度

政哥哥無雙
雖然已經技30+Lv100左,但小弟仲未識點用係咪真係要單騎先係最易控制?
digiharuka 02:04 PM 09-22-19
鬼救復刻 (11號)
10+30石
七章池
雷太池

====

莊家永遠都是贏家
GN00508771 07:49 PM 09-22-19
新高難 有200%既沖田或武藏基本上冇咩問題

新周回 AUO同自爆弓

平劈
自爆
EA

3回合 今次張加成禮係產星真係幫大忙w
另終於150封頂⋯
GN00508771 09:34 PM 09-22-19
故事方面⋯⋯⋯你又係度搞事

唔只龍娘 就來對住你都可以講「何度も(ry」
GN00508771 02:34 AM 09-23-19
作者: the fool:
新高難試打用黑白貞+梅林已經過左,反而復刻果d仲未清得哂

雖然已經技30+Lv100左,但小弟仲未識點用係咪真係要單騎先係最易控制?
我冇諗咁多 總之俾佢爆到擊就係
柚原このみ 08:19 AM 09-23-19
天煞地球反擊戰
digiharuka 10:02 AM 09-23-19
作者: 柚原このみ:
天煞地球反擊戰
要用什麼病毒?
恩奇都也

3張石抽禮裝已預告(?)走向
Sar8 10:36 AM 09-23-19
新高難 有200%既沖田或武藏基本上冇咩問題

新周回 AUO同自爆弓

平劈
自爆
EA

3回合 今次張加成禮係產星真係幫大忙w
另終於150封頂⋯
成日比發卡員制裁...好傷神
都係哈哈哈過算數
digiharuka 12:31 PM 09-23-19
鯨貞3T(?) 不換人5加成禮裝, 都好麻煩

鯨貞配突滿美遊禮裝, 豆爸, 孔明, 御主服是 18年泳裝(tropical summer)

T1 鯨貞技123, 豆爸123, 孔明技3, 普攻第一隻後 寶具, 不然上不到90NP
T2 孔明技2, 豆爸寶具 鯨貞寶具, 只怕豆爸會把第一隻打掉, 留得下就會59+NP (因為我的豆爸技2只去到8, 要是10 會有差別)
T3 全開所有服裝孔明技1, 白貞是未打掉, 要補刀

不是想練絆等還是換人打吧
Sar8 01:41 PM 09-23-19
哈哈哈
綠放綠放黃金律
NP減防禮裝+NP率
NP降防哈加攻

標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 771 1271 1671 1721 1761 1765 1766 1767 1768 1769 1770 1771 1772 1773 1774 1775 1776 1777 1781  ... 最後

返回主題版面