Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 768 1268 1668 1718 1758 1762 1763 1764 1765 1766 1767 1768 1769 1770 1771 1772 1773 1774 1778  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
Hextor 11:15 PM 08-18-19
水着メルトリリス ランサー

全體藍寶

PU2 Let's go
GN00508771 11:20 PM 08-18-19
但得3HIT 唔知周唔周回到
鈴蘭 01:43 AM 08-19-19
唔重要 只有抽
vk1052 02:27 PM 08-19-19
連埋4週年送既石同埋 券, 再課多5PACK 終於出貨了......
gingq7 04:54 PM 08-19-19
lilith個名係Alterego, 但實際係槍職
咁獅子王個名係Ruler, 實際會唔會係其他野...?

風向網預告弓貞,嫁王,水著BB, 三隻一齊飛天
弓貞可以裝黑聖杯,配雙嫁王直接3T,好似仲痴線過伯爵
(陳宮都可以黑聖杯3T)

而我沒有嫁王
柚原このみ 06:21 PM 08-19-19
作者: gingq7:

而我沒有嫁王
有弓貞有嫁王,求詳細
digiharuka 06:55 PM 08-19-19
作者: 柚原このみ:
有弓貞有嫁王,求詳細
就簡單 技1 40NP + 雙嫁王NP30+30 開寶具而已

NP獲得量 45+45
技2 加攻 20+40+40
寶具 20+80(凸黑聖杯)
產星率 50+50
寶具又產星

單純寶具已回收不少, 最多串EX 打爆撃/A開頭
pet3 07:36 PM 08-19-19
作者: digiharuka:
就簡單 技1 40NP + 雙嫁王NP30+30 開寶具而已

NP獲得量 45+45
產星率 50+50
寶具又產星

寶2以上先可能得
還是不能打槍尺

應該贏不到狂藍斯洛特

但我比較喜歡可以看到場上有3隻美女
gingq7 08:26 PM 08-19-19
不能打槍/尺無問題喎
狂蘭一樣不能打狂/外

而且尺/外呢d好少在周回出現

無認真計過, 但同寶數的話, 弓貞應該唔會差過狂蘭太多
弓貞3T傷害一樣, 狂蘭越後越多, 頭2T應該弓貞贏, 主要睇CBA降防在哪一T放

問題係我覺得抽高弓貞寶數和餵聖杯, 大家的接受程度應該遠高於狂蘭
不過弓貞剛剛才pick up完, 會唔會有下一次pick up都係一個謎
GN00508771 11:03 PM 08-19-19
作者: digiharuka:

NP獲得量 45+45
產星率 50+50
寶具又產星

+NP係技2
提醒一下

岩岩試完 打番弓職都回收得80 (全10技+弓貞寶5)
都係要落豆爸再加強一下NP回收先得(一落就由回收80變成回收120)
但太多操作⋯⋯⋯

再另外 其實豆爸轉醫神可以仲好 但醫神想10技又要真理之卵⋯⋯⋯⋯
果斷放棄
6078 01:04 PM 08-20-19
作者: gingq7:

而我沒有嫁王
得閒試試
但水著BB應該無關係??
teealpha 03:02 PM 08-20-19
作者: 6078:
得閒試試
但水著BB應該無關係??
開技鎖卡掛?
柚原このみ 05:19 PM 08-20-19
見到冲田,快啲上線
digiharuka 05:42 PM 08-20-19
鈴當呀! 只是要刷多少才行 orz
鈴蘭 09:55 PM 08-20-19
作者: 柚原このみ:
見到冲田,快啲上線
我諗要等後日甚至再後少少比你可以挑戰到乳上先有得抽
Hextor 11:34 PM 08-20-19
泳沖寶具機率STUN真係
要換人救/用CODE先頂到
真係咁唔想人3T到?
gingq7 12:53 AM 08-21-19
今次堆水著的技能組真係唔識形容, 全部都有特色, 但隻隻都有副作用

武藏: 已算好, 技3扣5000血看似誇張, 實際不太大, 只是3T一定要綁換人禮裝

刑部姬: 只是普通領導力加攻, 卻綁住很煩的鎖定, 大把人的領導力勁過刑部姬, 又唔見有副作用

大龍娘: 完全不能3T也算了, 最重要的全體加NP25竟然係要敵人今個回合唔死才加, 硬係唔俾你在陳宮炮彈

莉莉絲: 暫時睇落無乜缺點, 如果可以3T就很可能是今次最有用的石抽角

沖田: 技3綠放50%三回合 + 技2寶傷20%三回合, 看似很美好, 但偏偏寶具綁60%自暈, 逼人要用換人禮裝

阿榮: 雖然係送角, 但打一隻敵人時的戰力完全超越5星, 打爆擊仲勁過黑貞/羅摩/劍蘭斯
只要準備好2030/鯉魚/水著BB/雙梅林/雙CBA, 不餵金狗和聖杯都可以連續3回合每回合打40萬-50萬以上
鈴蘭 03:52 AM 08-21-19
作者: Hextor:
泳沖寶具機率STUN真係
要換人救/用CODE先頂到
真係咁唔想人3T到?
唔駛架,佢係出完寶具果T暈,你下T已經行得
只係唔比你EX attack
gingq7 02:12 PM 08-21-19
作者: 鈴蘭:
唔駛架,佢係出完寶具果T暈,你下T已經行得
只係唔比你EX attack
咁好好多, 雖然40%機率不能鞭屍都係大問題
Hextor 05:18 PM 08-21-19
pu2嚟啦
30抽乜都冇
GN00508771 05:32 PM 08-21-19
200抽
拿破崙 1
白乳上 5
莉莉絲 5
沖田 5

莉莉絲升技又要真理之卵⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
casio 05:43 PM 08-21-19
44抽
三隻水著中晒,但又係冇農具,乜事
GN00508771 05:50 PM 08-21-19
作者: casio:
44抽
三隻水著中晒,但又係冇農具,乜事
農具冇差
當打錢、打打下就夠料換
Hextor 06:09 PM 08-21-19
農具都冇用....一直用qp裝
抽多10抽出melt收手,唔想要獅子王
gingq7 06:12 PM 08-21-19
2池d農具要唔要都擺啦, 今次活動加成廢的, 禮裝本身能力又差, 卡面仲要全佬, 完全無價值

------

乳上的強度好似唔多掂
ATK十分唔掂, 仲要紅寶具, 攻擊面上應該都係和水著BB一樣無用

技能組好似乜都有d (自充,加攻,爆傷,集星,洗牌), 但炒埋一碟實在唔知點用
最主要係洗牌和BB的鎖卡比差太遠了, 好難好似水著BB咁走純輔助路線

今年7隻水著:
阿榮 >= 武藏 > Lilith = 沖田 > 乳上 >>>>> 刑部姬 = 大龍娘
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 768 1268 1668 1718 1758 1762 1763 1764 1765 1766 1767 1768 1769 1770 1771 1772 1773 1774 1778  ... 最後

返回主題版面