Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 44 84 134  ... 最後
~清談館~>[一年]人民日報:《敢於鬥爭才能贏得尊嚴》
2dn 11:13 PM 07-22-19
利君雅 ,其實應該在場全部記者都著晒火。

「當然不等如我們將執法人員施暴人員擺埋一起。我們一定是劃清界線……」
Super Bus 11:37 PM 07-22-19
比呢啲咁嘅高質高官治港, 香港註定速亡
Kinny Riddle 01:00 AM 07-23-19
呢個政府無能到任由社區被黑社會搞到無法無天,唔倒台真係冇天理。

個幾月嚟連續幾次喺全港各地幾萬人反送中遊行都冇話影響社會秩序令鋪頭自行閂門。

但親政府勢力短短一晚就成功做到,保皇黨同鄉黑真係好嘢。真係唔適宜再稱呼呢啲友仔做「建制」派,一味喺度不斷破壞社會秩序,何來「建制」?

黑警已經係完全拋棄佢哋原本保護市民嘅職責,睇嚟係時候市民自行組成「自衛隊」保護自己。黑警同班共狗已經再無資格話自己係「依法辦事」。

PS 見到何棍妖辦事處被大家「裝飾」一番真係大快人心
Lamsze 08:31 AM 07-23-19
何君堯最好就收聲避一避,唔係比人搵到確實證據,真係多多罪佢坐
政府d回答又係抵笑到佢
Dyhalt Rushifar 09:39 AM 07-23-19
話晒都西環契仔,有證據唔會拉啦…
小草 09:48 AM 07-23-19
作者: Lamsze:
何君堯最好就收聲避一避,唔係比人搵到確實證據,真係多多罪佢坐
政府d回答又係抵笑到佢
你太天真,睇下白衫幾10個人唔洗帶口罩打完人,都係拉6個,就知你上晒鏡有埋證據都唔會有事
wing 09:55 AM 07-23-19
作者: 2dn:
利君雅 ,其實應該在場全部記者都著晒火。

「當然不等如我們將執法人員施暴人員擺埋一起。我們一定是劃清界線……」
應該噴完一輪就停3秒俾高官答一答, 諒佢地都冇野答到, 等佢地dead air 或 "二, 二, er er "3秒後再噴, 噴完又停3秒, 咁樣會再好D.

依家好似有你講冇佢講, 雖然大家都睇到高官已經諗唔到野講... 但俾佢地dead air 三秒可能仲好.
歌絲˙暮斯 10:13 AM 07-23-19
作者: 小草:
你太天真,睇下白衫幾10個人唔洗帶口罩打完人,都係拉6個,就知你上晒鏡有埋證據都唔會有事
你都可能太天真啦

好多人已經做緊野

D 內鬼爆埋點攻入狗屋,裡面邊度有 cam 邊度無鎖都影埋

何一家直系親屬加祖墳都應該好快出事。
由手機版發出
赤兵尉SETH 10:17 AM 07-23-19
政府d回答又係抵笑到佢
傳件人渣搞緊移民美國,已經有聯署禁止何妖及其家人到訪或申請移民美國

https://petitions.whitehouse.gov/pet...dndsgPKI3N1Cbo
歌絲˙暮斯 10:20 AM 07-23-19
段英文係話佢一家以後無得移民或進入美國

無話佢 e+ 搞緊 wor ?
由手機版發出
Tano 10:25 AM 07-23-19
作者: 歌絲˙暮斯:
你都可能太天真啦

好多人已經做緊野

D 內鬼爆埋點攻入狗屋,裡面邊度有 cam 邊度無鎖都影埋

何一家直系親屬加祖墳都應該好快出事。
由手機版發出
元朗真係唔熟路

不過班圍頭仔都唔只一個竇

繼續各自行山
2dn 10:47 AM 07-23-19
作者: wing:
應該噴完一輪就停3秒俾高官答一答, 諒佢地都冇野答到, 等佢地dead air 或 "二, 二, er er "3秒後再噴, 噴完又停3秒, 咁樣會再好D.

依家好似有你講冇佢講, 雖然大家都睇到高官已經諗唔到野講... 但俾佢地dead air 三秒可能仲好.
無計,記者都有d情緒主導左,見慣場面既都咁,可想而知佢地係幾咁憤怒。
好似連 CCTVB 記者都問得好入肉。
Lamsze 11:43 AM 07-23-19
想問下標題既432萬係咩?
pet3 11:50 AM 07-23-19
想問下標題既432萬係咩?

幾次遊行的人數合計之類掛

04就是被林妖婦殺死的人
Kinny Riddle 12:08 PM 07-23-19
作者: Dyhalt Rushifar:
話晒都西環契仔,有證據唔會拉啦…
作者: 小草:
既然執法機關已經捨棄佢哋原本維持公義嘅職責,而家民怨沸騰到就嚟失控嘅時候,如果佢哋最後有咩事真係唔好賴人哋。到時佢哋就會發覺與其被民眾當街打死甚至被送上斷頭台行私刑,被起訴及坐監其實係對佢哋仁慈好多
歌絲˙暮斯 12:22 PM 07-23-19
好似話有村斷電斷網

6.12 之前我地以為好多野唔可能,今日連盧偉聰都俾人起底。
由手機版發出
Tano 12:30 PM 07-23-19
剛剛出咗大圖鑑Ver1.0

如果唔係反黑放料的話
真係服到
Super Bus 01:49 PM 07-23-19
千祈唔好比我開口中,
依家元朗攪出咁嘅杰野出嚟,
我真係怕辣到啲人興起上嚟將行動升級,
拉大隊走去衝擊警總, 唔係好似上次單純圍咁簡單,
連立法會都比人衝得入去嘅時候,
正如前面話齋, 依家香港咁嘅局勢真係乜都有可能會發生...
小草 02:25 PM 07-23-19
睇下今個星期元朗遊行完點先啦
分分鐘按777劇本,黑白互片,警犬埋尾
到時勇武傷既傷,拉既拉,仲剩幾多人
N0T51B 02:26 PM 07-23-19
講真而家中美貿易戰打得一半,
香港仲要搞到每個禮拜都上國際頭條
做決定嗰個利益集團肯定想玩焦土趁機拖維尼落馬啦
不過香港平民就最慘,嚟緊日子只會更慘
至少去到美國正式決定修改香港政策法
J+1 02:40 PM 07-23-19
重點22:15 個背景音

由手機版發出
赤兵尉SETH 04:11 PM 07-23-19
何妖祖仙個山墳真係跣低咗
Dyhalt Rushifar 04:48 PM 07-23-19
天譴
J+1 05:00 PM 07-23-19
阿斗就是阿斗,扶不起。。。。
明明最好時間捉反骨妖

https://news.rthk.hk/rthk/ch/compone...2-20190723.htm
由手機版發出
LTKS 06:33 PM 07-23-19
作者: :
修例風波:市民申請周六元朗遊行 鄉事派到警署反對

【on.cc東網專訊】因應元朗發生白衫軍襲擊途人事件,有市民計劃周六(27日)發起「光復元朗」遊行,並於今日(23日)向警方申請不反對通知書。不過,同一時間有鄉事背景人士到元朗警署,要求警方執法及拒絕向元朗遊行發出不反對通知書。

市民鍾先生今到元朗警署就周六遊行申請不反對通知書,擬定遊行的集合時間為當日下午4時,起點是水邊村遊樂場,之後沿大馬路遊行至元朗西鐵站後集會,時間是下午3時至晚上23時59分。鍾指,遊行主題為「光復元朗」,以行動回應周日(21日)在元朗發生的襲擊,又要求政府回應當日事件是否「恐襲」,並成立獨立調查委員會調查事件。
我都係覺得唔批機會大
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 44 84 134  ... 最後

返回主題版面