Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25  ... 最後
電視遊戲討論版>Blood Stained ~Ritual Of the Night~ | 五十嵐 孝司 | 已售
Alpha2 07:46 AM 06-26-19
作者: charcsc2000:
switch移植得好差,睇廠方會不會執一執,不執就等PS4特價版算~
switch 版得30 fps, so sad
padage 10:06 AM 06-26-19
switch版特效上都有閹割, 有input lag
ming64 10:19 AM 06-26-19
原來日版DELAY咗, KICKSTARTER 送咗steam 版.
咁可以玩住 等SWITCH 版 FIX.
淡水 10:20 AM 06-26-19
作者: Orage:
你攞齊左所有開發書未?

因為我自己就買左個雷冠之後解體再合番做火冠

拆左個雷冠即刻有得合
再load save試原來買返基本個沮冠就會有得合
Orage 10:56 AM 06-26-19
作者: 淡水:

拆左個雷冠即刻有得合
其實好多武器都係咁
darkvolver 11:05 AM 06-26-19
作者: 淡水:

拆左個雷冠即刻有得合
其實好多武器都係咁
武器我真係好小合...我都係一路打一路掉...現在Luk為30
Orage 11:09 AM 06-26-19
作者: darkvolver:
武器我真係好小合...我都係一路打一路掉...現在Luk為30
唔合冇咩問題,只係中後期會打到好辛苦啫
Sar8 11:17 AM 06-26-19
Luk冇咩意思
扒手先係重點
darkvolver 11:17 AM 06-26-19
唔合冇咩問題,只係中後期會打到好辛苦啫
去到再攪.....現在探索地圖中,現在應該有69%

今集個地圖幾大...另外,合甚麼食物會加多d回血?買紅水又真係不值得
darkvolver 11:18 AM 06-26-19
作者: Sar8:
Luk冇咩意思
扒手先係重點
item steal ring用緊好像一定會拿到。
Sar8 11:26 AM 06-26-19
item steal ring用緊好像一定會拿到。
你排字拍埋一齊我就睇唔明
真!DC 11:28 AM 06-26-19
.Del.
按錯 sorry
darkvolver 11:46 AM 06-26-19
你排字拍埋一齊我就睇唔明
有隻界指....係可以用作隨機偷敵人道具功能,此界指好像一定會拿到?
[X-MEN] 11:49 AM 06-26-19
官方話之後會有更新,提高Switch版嘅performance同stability.
Sar8 11:58 AM 06-26-19
有隻界指....係可以用作隨機偷敵人道具功能,此界指好像一定會拿到?
小偷戒我一路著,加高Luk裝都唔一定趺Item 

扒手係黃晶
darkvolver 11:59 AM 06-26-19
小偷戒我一路著,加高Luk裝都唔一定趺Item 

扒手係黃晶
luk用來做甚麼加crit
Sar8 12:01 PM 06-26-19
luk用來做甚麼加crit
loading段解說好似咪講有利趺率
但最貴重果D得1-2%既野你只帶兩個Enhance Luk效率會差過帶扒手
mrk 02:55 PM 06-26-19
作者: 咩咩~~:
NS版好似無聲氣,今晚下載版算 :P
由手機版發出
琴日下午SSP已到行貨,
去到夜晚聽聞炒到$398!!(好彩一早訂定ge!)
mrk 02:58 PM 06-26-19
作者: sugoteam:
咁如果買咗 Switch 行實體, DLC 去美區 eshop 買得唔得呢?因仲有廿蚊美金在 Account

Sent from my iPhone using Gaforum
放心,親生老豆話左 呢緊D DLC全部免費架!
darkvolver 02:59 PM 06-26-19
作者: mrk:
OT:

當時PS4一出都差不多此價位...我見過好像係378...
mrk 03:01 PM 06-26-19
作者: ming64:
原來日版DELAY咗, KICKSTARTER 送咗steam 版.
咁可以玩住 等SWITCH 版 FIX.
我都係back左日版,
但我未收email派正式版steam code比我喎!
seed2005 03:15 PM 06-26-19
作者: [X-MEN]:
官方話之後會有更新,提高Switch版嘅performance同stability.
應該都要等一段時間

Rez 03:21 PM 06-26-19
我都係back左日版,
但我未收email派正式版steam code比我喎!
你開返之前個Survey就可以redeem到個code
魔靈娘 03:21 PM 06-26-19
所以我買左港伏dl版算
$310
asd65535 03:30 PM 06-26-19
英文字幕bug 死一次就會正常返
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25  ... 最後

返回主題版面