Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-20-19, 02:45 PM   #1
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: Tannhauser Gate 查看文章
d地圖探索變左用隻錶照黎照去
未有時間買,睇咗小小game play好似幾悶,希望唔喺真啦(聽日先有時間去買
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-19, 08:40 AM   #2
Tannhauser Gate
Crazy Gamer
薛西佛斯

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
未有時間買,睇咗小小game play好似幾悶,希望唔喺真啦(聽日先有時間去買
由手機版發出
再玩多章 可以比個合格 戰鬥系統加番分 劇情不過不失

悶唔悶要開始farm先知

and bones in their noses I just flat
out wouldn't of believed you.」
Tannhauser Gate 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-19, 07:22 PM   #3
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: Tannhauser Gate 查看文章
再玩多章 可以比個合格 戰鬥系統加番分 劇情不過不失

悶唔悶要開始farm先知
剛剛入手了,售貨員哥哥問我知唔知無中文
之後話呢集好玩
返家試下先,唔知收集耐唔耐玩
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-19, 08:06 PM   #4
yuhchan5
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDmartinchan1986
XBox Live GamertagMrMidatumn
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
剛剛入手了,售貨員哥哥問我知唔知無中文
之後話呢集好玩
返家試下先,唔知收集耐唔耐玩
由手機版發出
傳說話上集有700幾隻妖怪,今隻得番109隻.....

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=31587&snA=13251
yuhchan5 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] LEVEL5「妖怪ウォッチ シャドウサイド 鬼王の復活」 2017年12月16日公開決定 supermanlady 日本動漫畫討論版 22 07-05-23 11:26 PM
[NS] 妖怪ウォッチ 1 for Nintendo Switch | 10月10日 neo2046 電視遊戲討論版 6 08-08-19 11:08 PM
[3DS] 妖怪ウォッチ バスターズ 赤貓団・白犬隊・月兎組 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 401 10-12-15 01:46 PM
[3DS] 妖怪ウォッチ [LEVEL 5作品 β版] l 新作X月發表 l 日版已售 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 91 04-03-14 11:52 AM

現在的時間是 02:37 AM

手機版 | APP版