Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 05-10-19, 11:12 AM   #5276
LR猫
God of Gamer
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
今個VERSION老味廚鮮血甲安定:0)

拎住張榮光 比7氣正面打 打咩都打唔贏真係覺得哂9氣 :0)

張郃?
5+4粒安定2x武長時間

引用:
作者: b_boy 查看文章
至少爽過同升到州
廚到咁早就應該有心理準備比人修
由手機版發出
爽完升完州//
btw開白馬同義亂多過無雙戟

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-19, 11:42 AM   #5277
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
有知力8/8/3真係CCDS

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-19, 12:05 PM   #5278
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
有知力8/8/3真係CCDS
SPEC紅色黎講勁0既, 全體黎正常水準啦
陸遜無將器883, 2.5 3征槍黎講, 我覺得桃園同董卓最靚

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-19, 12:20 PM   #5279
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
陸遜無將器883, 2.5 3征槍黎講, 我覺得桃園同董卓最靚
頂 支槍勁唔勁睇個計之嘛 睇spec 架咩:0)

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-19, 12:36 PM   #5280
b_boy
↘呆~

引用:
頂 支槍勁唔勁睇個計之嘛 睇spec 架咩:0)
樹爺好在意麻

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
舊 05-10-19, 01:44 PM   #5281
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
魏最靚支槍點解我都係覺星半王異
郭淮下修咁樣我都想睇下搵唔搵到隻玩下先

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-19, 02:19 PM   #5282
MR.CD-ROM
Game Master

註冊日期: Aug 2002
引用:
至少爽過同升到州
廚到咁早就應該有心理準備比人修
由手機版發出
SEGA方針係一廚死一廚嗚
睇佢放生飄風就知諗乜啦
MR.CD-ROM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-19, 02:32 PM   #5283
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:

拎住張榮光 比7氣正面打 打咩都打唔贏真係覺得哂9氣 :0)

榮光可以用新顏良及文醜,文醜一爆20c最小。

今天用過顏良很正,決定轉行。

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 05-10-19, 04:37 PM   #5284
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:

我仲諗住學雲哥玩下6枚隙無榮光
反正我都只係enjoy勢
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-19, 05:29 PM   #5285
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
只係唔想比D人渣ENJOY

舊 05-10-19, 06:47 PM   #5286
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
見人打滿士氣指揮隙無好似幾爽咁

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-19, 06:52 PM   #5287
darkvolver
頹冗

三國志大戰討論區 Vol.LIX &lt;&lt;我們回來了&gt;&gt;

引用:
作者: LR猫 查看文章
見人打滿士氣指揮隙無好似幾爽咁

我見人爆顏良加個文醜一推都感覺良好..

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 05-10-19, 10:11 PM   #5288
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
隙無榮光兩隻曾經都出現完三紅唔知扔左起邊

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 05-11-19, 12:56 AM   #5289
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
引用:
夾計計啦大佬

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-19, 09:38 PM   #5290
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
只係唔想比D人渣ENJOY
今日玩左火焰, 魏王, 文醜榮光, 1勝4敗
有場用榮光對鮮血張郃, 佢夾硬加智開計推落黎, 就死就回血之後隻荀彩後活就再出黎回多次血, 完全唔知可以點打

之後見FD有隻長槍3藍呂布, 嬲嬲地玩下就4勝0敗
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-19, 09:51 PM   #5291
darkvolver
頹冗

想問巨巨.....緣去到500不會再有緣?點攪?

舊 05-11-19, 09:54 PM   #5292
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: darkvolver 查看文章
想問巨巨.....緣去到500不會再有緣?點攪?
印野識唔識洗將器識唔識 咁多緣做乜鬼

舊 05-11-19, 10:06 PM   #5293
darkvolver
頹冗

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
印野識唔識洗將器識唔識 咁多緣做乜鬼
玩玩下又冇野上印的結果

今日用一番槍及顏良感覺良好...

舊 05-11-19, 10:52 PM   #5294
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: darkvolver 查看文章
玩玩下又冇野上印的結果

今日用一番槍及顏良感覺良好...
咁由佢繼續爆洗副將洗到靚 信號燈你都覺無問題咪算

舊 05-11-19, 11:13 PM   #5295
b_boy
↘呆~

小號玩魏王6枚,繼續爽劉夫人
由手機版發出
舊 05-16-19, 09:58 AM   #5296
MR.CD-ROM
Game Master

註冊日期: Aug 2002
KONOZAMA而家買書5本以上免運費到28號
終於可以正常價入手書卡…
MR.CD-ROM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-19, 04:45 PM   #5297
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
有幸目睹人中leo馬中呂布大殺四方

舊 05-20-19, 10:31 AM   #5298
GUSTAV
The One
poor

人渣LEO

舊 05-20-19, 10:22 PM   #5299
張飛後代
Ultimate Gamer
V-MAX

註冊日期: Jan 2002
某now的堅deck

舊 05-20-19, 11:04 PM   #5300
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
依個堅......冇dam計好難破解的吧...
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LVIII 6eo 街機心得交流討論區 1078 08-21-13 11:04 AM
三國志大戰討論區 Vol.LVII Stevesteve 街機心得交流討論區 1000 04-01-13 01:06 AM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM

現在的時間是 07:11 PM

手機版 | APP版