Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後
電視遊戲討論版>Sekiro: Shadows Die Twice 隻狼 | 発売から10日足らずで200万本を突破 | 忍者Dark Souls
HAKAIDER 02:07 PM 03-23-19
作者: izumo:
好快有卑鄙流打法
由手機版發出
卑鄙的外鄕人~~~

返左三年前個城d 卒多到.........升技能點數一流
darkvolver 04:39 PM 03-23-19
報個價:電氣379,貨應該冇太多或已經冇。

Sent from my iPhone using Gaforum
シェンムー 05:24 PM 03-23-19
絕對係佳作,好似打鬼形部咁果種1on1 打大佬氣氛好正
其實今集相對黎講我覺得易玩左,睇晒大環境再多啲暗殺就易少少,打boss主要考記憶力
至少我呢啲手殘都可以樂在其中,雖然已死幾十次
不過我DS都係玩左好開頭,我講嘅野唔作得準

Sent from my iPhone using Gaforum
赤兵尉SETH 05:51 PM 03-23-19
好鬼多路線未行晒
打到去金剛山, 班武僧同操虫棍忍者好難打

作者: シェンムー:
絕對係佳作,好似打鬼形部咁果種1on1 打大佬氣氛好正
其實今集相對黎講我覺得易玩左,睇晒大環境再多啲暗殺就易少少,打boss主要考記憶力
至少我呢啲手殘都可以樂在其中,雖然已死幾十次
不過我DS都係玩左好開頭,我講嘅野唔作得準

呢隻起碼無地形殺, 就算飛落街都唔係即死
同部份Boss有弱點情報, 用o岩忍具同奧義就好易打
強化人間ですの~★ 06:38 PM 03-23-19
作者: 赤兵尉SETH:
好鬼多路線未行晒
打到去金剛山, 班武僧同操虫棍忍者好難打

呢隻起碼無地形殺, 就算飛落街都唔係即死
同部份Boss有弱點情報, 用o岩忍具同奧義就好易打
但可復活狀態下半血飛落街係即死
chrischun 06:51 PM 03-23-19
觀塘388,掛畫30,今晚一定爽到夜一夜
赤兵尉SETH 07:10 PM 03-23-19
買左鐵傘, 好有用, 用來對付某隻Boss完全兩個世界

作者: 強化人間ですの~★:
但可復活狀態下半血飛落街係即死
升左兩次體力, 依家滿血可以飛落兩次
同埋呢度設計唔可以行出崖邊, 以前好易跣出去
鈴蘭 07:19 PM 03-23-19
打鸁左阿婆
阿婆基本上係教學boss 話你知隻game要主動攻擊先鸁
根本頭半你唔應該避 應該主動打等佢彈你先再彈返佢
由手機版發出
chrischun 07:52 PM 03-23-19
剛剛打開張掛畫,質感幾好
赤兵尉SETH 09:06 PM 03-23-19
作者: 鈴蘭:
打鸁左阿婆
阿婆基本上係教學boss 話你知隻game要主動攻擊先鸁
根本頭半你唔應該避 應該主動打等佢彈你先再彈返佢
由手機版發出
蝶婆無重藏更大力, 起碼彈錯中招都唔算痛
同用飛標可以對空射佢落地失衡比你斬
陸奧 貴志 10:09 PM 03-23-19
我到最後都係殺哂D人清場...暴力忍者
HAKAIDER 10:14 PM 03-23-19
睇其他forum 己經開始有外鄕人打法

山内典膳 > 跳崖自殺
紫色忍者 > 屈地形 / 暗殺
ccfa 10:49 PM 03-23-19
打赤鬼是否一定要用火忍術? Thanks.
ccfa 10:49 PM 03-23-19
作者: ccfa:
How to get 火忍術 ?
シェンムー 11:18 PM 03-23-19
How to get 火忍術 ?

唔一定要 ,不過有會易好多,佢太大力,暫時打佢死得最多次,有時片佢一下即出招就死...
想拎要返三年前
想易打啲可引佢爆開後即走,佢就會周圍搵你
暗殺佢一次,淨返果行血就一定要自己打,唔會再解除alarm
但大前提你要殺左隻長槍兵先

HAKAIDER 11:49 PM 03-23-19
用炮仗都可以控場
シェンムー 12:59 AM 03-24-19
其實打佢唔好用O避就會易好多,多啲用X跳避就會無咁易比佢攬中

鈴蘭 04:04 AM 03-24-19
打完阿婆之後打鬼刑部就完全覺得刑部係屎
然後弦一郎完全係廢物
變埋身之後根本無分別 初見唔駛死都打得死佢變身

弦一郎前面隻中Boss反而如果唔用突擊矛明屈佢拔完刀反唔到擊既話應該幾難打

唔明點解咁多人話七本槍難打 本身你可以打背打一條血
你踩完佢槍再彈多一下佢已經即刻大硬直比你任打 唔覺得佢有咩難打sosad
反而首なし仲未敢去打 好似中後期有得買紙吹雪買一堆先去打佢
赤兵尉SETH 04:12 AM 03-24-19
又錯次序, 去完仙峯寺同Sniper谷先去返本城天守打弦一郎......暫時最難打仲係重藏

打完阿婆之後打鬼刑部就完全覺得刑部係屎
然後弦一郎完全係廢物
變埋身之後根本無分別 初見唔駛死都打得死佢變身

弦一郎前面隻中Boss反而如果唔用突擊矛明屈佢拔完刀反唔到擊既話應該幾難打

唔明點解咁多人話七本槍難打 本身你可以打背打一條血
你踩完佢槍再彈多一下佢已經即刻大硬直比你任打 唔覺得佢有咩難打sosad
反而首なし仲未敢去打 好似中後期有得買紙吹雪買一堆先去打佢
居合大叔可以用鐵傘無腦屈
試過中弦一郎招落雷復活過一次, 知道更易破就覺得無輸既理由...
鈴蘭 04:18 AM 03-24-19
作者: 赤兵尉SETH:
又錯次序, 去完仙峯寺同Sniper谷先去返本城天守打弦一郎......暫時最難打仲係重藏
好彩我行到仙峯寺諗諗下都係行埋個城先
打完就比阿伯叫我去仙峯寺

但係捨て牢果度果個NPC既依賴點達成?
佢話要五郎兵 但入口上面果隻又引唔到去佢面前
赤兵尉SETH 04:30 AM 03-24-19
好彩我行到仙峯寺諗諗下都係行埋個城先
打完就比阿伯叫我去仙峯寺

但係捨て牢果度果個NPC既依賴點達成?
佢話要五郎兵 但入口上面果隻又引唔到去佢面前
五郎兵係另一個NPC黎, 去返主角最初出黎地方再走入去就會有得揀送唔送佢走
シェンムー 04:52 AM 03-24-19
呢隻game夢境難打好多
比阿婆屈完機出返去好似兩個世界咁
建議刷5點去學左吸血先,即刻易打唔少

HAKAIDER 09:12 AM 03-24-19
作者: シェンムー:
呢隻game夢境難打好多
比阿婆屈完機出返去好似兩個世界咁
建議刷5點去學左吸血先,即刻易打唔少
正常係兩邊同時打

因為白蛇深谷有五粒鳴種

另外睇片阿婆可以用鷹落外鄕人打法, 但正常應該要二周目先用到
holsety 09:48 AM 03-24-19
音樂game, boss一刀一刀片埋黎,一下一下甘擋,100% no miss (我兩雙方都擋夠) 我忍殺boss or boss 忍殺我。w。
陸奧 貴志 10:37 AM 03-24-19
我仲o係三年前farm緊錦鯉...成日打唔中...
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後

返回主題版面