Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 29 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 49  ... 最後
攻略及心得交流區>Biohazard RE:2 バイオハザード RE:2 攻略區
真!DC 08:34 PM 02-10-19
去植物區施肥

攞倒支USB都諗果時有USB未
ComeLOLoh 08:42 PM 02-10-19
我暫時棄game,等DLC出先再玩。
清住其他game先。

Hardcore我pause,睇攻略,再根住做。
Pause應該唔會計時架嘛?因為我超時。
darkvolver 09:43 PM 02-10-19
反正有時間,我就做以下資料....

G/F 警署

B1 下水道

B2 cable car (nest entrance)

B3 lv 4通過升降機

B5 leon / claire boss戰升降機

B6 火車離開研究所

黑人司機係第幾層 (返回G/F,還是平行字宙)

成個遊戲係只向下走,冇講過向上走回G/F
真!DC 10:03 PM 02-10-19
最後列車可以上斜既
地鐵都地底上車行行下出左地面
zzzdx 10:18 PM 02-10-19
應該都係慢慢上斜既,只係唔似0同6咁45度上地面姐
aquarius 10:30 PM 02-10-19
作者: 真!DC:
去植物區施肥

攞倒支USB都諗果時有USB未

98年應該用CD rom
DVD rom都未有..
aquarius 10:32 PM 02-10-19
作者: Alpha2:

裏版leon決戰攞到火戰炮又照衝埋嚟喎..
Kain 10:42 PM 02-10-19
唔關支炮事
果個位有BUG,有時佢會唔過黎
赤兵尉SETH 11:27 PM 02-10-19
Operation Raccoon City連光學迷彩都有, 化學既野你識條菌咩
Kain 07:16 AM 02-11-19
我比較concern唔係USB手指而係有USB port未
查wiki原來已經有
由手機版發出
呂鳳仙 07:16 AM 02-11-19
作者: 赤兵尉SETH:
當警局Remake終於起返個廁所, 研究所仲未知點解決
呢個真係幾神奇,連飯堂都整得出嚟竟然又冇廁所
mario0606 09:31 AM 02-11-19
作者: darkvolver:
其實大家不如分享下去到G1的大既時間,留意地方...

雖然個時我hea打,但我打完G1都已經1分鐘...
我跟攻略打,25分鐘去到G1
最後1:56拎左S+
早知去拎多個袋
darkvolver 09:49 AM 02-11-19
作者: mario0606:
我跟攻略打,25分鐘去到G1
最後1:56拎左S+
早知去拎多個袋
大家成日講攻略打法,其實用邊條影片多?
Kain 12:19 PM 02-11-19
作者: 呂鳳仙:
Game入面應該唔係全部
得果幾間房會唔會細得滯
由手機版發出
Kain 12:26 PM 02-11-19
反正有時間,我就做以下資料....

G/F 警署

B1 下水道

B2 cable car (nest entrance)

B3 lv 4通過升降機

B5 leon / claire boss戰升降機

B6 火車離開研究所

黑人司機係第幾層 (返回G/F,還是平行字宙)

成個遊戲係只向下走,冇講過向上走回G/F
堅謎
Racoon市應該係千米高山上面
下水道又落,纜車又落,升降機又落,打暴君隻lift又落
由手機版發出
藥材佬 02:01 PM 02-11-19
作者: 呂鳳仙:
實驗室有廁所,不過俾堆紙箱塞住左姐
darkvolver 02:15 PM 02-11-19
作者: Kain:
堅謎
Racoon市應該係千米高山上面
下水道又落,纜車又落,升降機又落,打暴君隻lift又落
由手機版發出
一架火車要上6層樓高....看來90年代已經有銀河鐵路999....

另外,lv 4通過升降機.....其實有幾高?我地落去都幾快,所以有理由相信ADA其實掉下去的時候,佢本身都知不高掉不死人....所以ADA老早想leon放手...

Leon下次醒小小...
zzzdx 02:52 PM 02-11-19
所以最合理係OB?OB時部車升到地面先開車
darkvolver 03:55 PM 02-11-19
想問一下背景音樂是不是可以較?

GN00508771 04:39 PM 02-11-19
想問一下背景音樂是不是可以較?

買DLC或限定版附送個CODE
之後去設定改
zzzdx 04:55 PM 02-11-19
諗諗下,ADA支黑科技連LV4既門都開到,咁最初咁辛苦去拎隻遊客級ID錶做咩?之後上車俾把黑科技LEON用咪唔洗咁辛苦不停升級隻錶,最後關頭LEON都係得3級錶,ADA都係要用支黑科技開定度LV4門俾LEON先去跳樓,好唔合理
LTKS 05:32 PM 02-11-19
作者: zzzdx:
諗諗下,ADA支黑科技連LV4既門都開到,咁最初咁辛苦去拎隻遊客級ID錶做咩?之後上車俾把黑科技LEON用咪唔洗咁辛苦不停升級隻錶,最後關頭LEON都係得3級錶,ADA都係要用支黑科技開定度LV4門俾LEON先去跳樓,好唔合理
「secret weapon time~」
叫得secret weapon,咁易俾人咩
仲有如果俾咗LEON,最後ADA點入研究所
zzzdx 05:56 PM 02-11-19
作者: LTKS:
所以咪話本身ADA自己無需要搵ID錶,難道知道自己會中伏會冒險去化爐度拎定遲D俾leon用?
研究所既話,唔理有無俾左黑科技leon都好,時間點上claire同leon應該已經做曬3/4級要做既野同開曬橋同升降機,咁ADA唔用黑科技,用手上果隻ID錶去升一次做普通職員應已經度度都去到
izumo 05:57 PM 02-11-19
作者: LTKS:
俾LEON 搵G VIRUS 之後再搶G VIRUS 走人
harakuma 06:00 PM 02-11-19
作者: zzzdx:
或者可以咁諗,

雖然ADA可以比支黑槍LEON叫佢去攞G-V, 但佢可能都要防一防LEON會唔會攞完G-V之後一條友走咗去.
第一 ... 29 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 49  ... 最後

返回主題版面