Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26  ... 最後
攻略及心得交流區>Biohazard RE:2 バイオハザード RE:2 攻略區
zzzdx 02:31 PM 01-28-19
作者: STRIFE:
唔洗射火箭炮,試想下今集T既行動就知道N既行動係點
唯一唔同既係,佢係會高速跑過黎
你慢慢爬梯佢一野跳落地追你已經差好遠,然後3除左火箭炮仲有條長長既觸手,如果觸手係捉技真係要準備多幾把刀仔閃光彈手榴彈防即死先得
darkvolver 02:47 PM 01-28-19
作者: 赤兵尉SETH:
呢頭講完個wiki update改返S+同禁無限
觀望下係咪hardcore都可以用無限刀仔拎S+先開始試...
我都係新年慢慢磨算
ComeLOLoh 03:08 PM 01-28-19
可能我玩Easy,完全無乜壓力。
darkvolver 03:08 PM 01-28-19
作者: STRIFE:
唔洗射火箭炮,試想下今集T既行動就知道N既行動係點
唯一唔同既係,佢係會高速跑過黎
就正如之前我所講,跑步時可以外加瞬間移動,類似wesker避子彈的速度.....
權愛真 03:10 PM 01-28-19
作者: ComeLOLoh:
可能我玩Easy,完全無乜壓力。
請問玩簡易,個瞄準輔助係咪一樣可以自訂去取消?(因為玩標準都可以自訂)
如果真係可以既話,我想轉玩簡易算。
血之淚 03:13 PM 01-28-19
呢頭講完個wiki update改返S+同禁無限
觀望下係咪hardcore都可以用無限刀仔拎S+先開始試...
唔使試
確定hardcore用無限刀仔已經註定冇S+
有個日本仔用5粒鐘先解完Leon S+
要好好計劃邊個地方要save、有咩地方最好打死喪B防回程果陣安全d等等
真係少d心血都令人瘋狂
權愛真 03:13 PM 01-28-19
作者: padage:
暴君太痴身,覺得似3代個追踪者多過暴君
係!今次呢個暴君既調定真係太痴身……
又唔俾多選項可以減低難度…。
根本係影響唔少玩家既遊戲體險。真係扣分!

身為玩家,心態都玩到有點崩潰…更何況係遊戲入面既主角?
代入其中諗諗就會知道,所以爆粗又算得係咩?好正常!
真!DC 03:17 PM 01-28-19
去到警局後期
敵人都殺得7788
唔整隻野追下你會冇乜緊張感
由手機版發出
LTKS 03:21 PM 01-28-19
作者: zzzdx:
你慢慢爬梯佢一野跳落地追你已經差好遠,然後3除左火箭炮仲有條長長既觸手,如果觸手係捉技真係要準備多幾把刀仔閃光彈手榴彈防即死先得
我記得追跡者如果係遠距離,好似識避埋火箭炮
harakuma 03:23 PM 01-28-19
係YT見到Claire個無限火箭炮,

超正!!!!唔洗reload直射

好想買嚟玩(我仲咪入手)
Sar8 03:24 PM 01-28-19
運要素
一開門就比野擒左下已經唔同講法
ComeLOLoh 03:40 PM 01-28-19
玩緊二周目、Claire有d puzzle、情况同Leon一樣,又要解多次,呢點唔多like。
布甸 03:48 PM 01-28-19
玩緊二周目、Claire有d puzzle、情况同Leon一樣,又要解多次,呢點唔多like。
係囉,好多野都重複左...
ComeLOLoh 03:48 PM 01-28-19
作者: 權愛真:
請問玩簡易,個瞄準輔助係咪一樣可以自訂去取消?(因為玩標準都可以自訂)
如果真係可以既話,我想轉玩簡易算。

可以,Option黎。
Sar8 04:03 PM 01-28-19
其實最大分別只係兩邊行既路唔一樣
但做既野係一樣

所以Capcom話冇表裡線係冇講錯...

而且連D door code都係一樣
darkvolver 04:07 PM 01-28-19
其實個故事好像係Leon行先,開條路給claire.......跟住claire妹控上身,最後開火車走人...

所以,我覺得DLC有ADA escape........
aquarius 04:36 PM 01-28-19
周圍都已經無晒日版Z版本了
想問吓旺角會唔會有?

Sent from my iPhone using Gaforum
野良猫 04:37 PM 01-28-19
作者: aquarius:
想問吓旺角會唔會有?

Sent from my iPhone using Gaforum
買dl版啦
我都係放棄周圍搵直接買dl版算
Squall-Lucifer 04:46 PM 01-28-19
作者: LTKS:
我記得追跡者如果係遠距離,好似識避埋火箭炮
打T003基本是0距離開火箭炮一發打Down它,中遠距離的話除了火箭炮,它連榴彈砲和地雷槍都懂避
シェンムー 05:00 PM 01-28-19
作者: aquarius:
想問吓旺角會唔會有?

荃豐重有$498

ComeLOLoh 05:20 PM 01-28-19
二周目玩Claire,下水道點樣返去警局?想曬相。
赤兵尉SETH 05:29 PM 01-28-19
作者: 血之淚:
唔使試
確定hardcore用無限刀仔已經註定冇S+
有個日本仔用5粒鐘先解完Leon S+
要好好計劃邊個地方要save、有咩地方最好打死喪B防回程果陣安全d等等
真係少d心血都令人瘋狂
即係Standard用無限刀仔有S+係例外...
咁我等遲下有平民向攻略片先試

唔用回復爆機個盃, 冇無限火箭炮真係要狂saveload同激運先得

作者: Sar8:
運要素
一開門就比野擒左下已經唔同講法
下水道之後敵人位置比較固定, 警局真係睇運

爆C4個位事前搬開個櫃, 一般可以經右安全衝去圖書館
但試過隻喪c起左身擋住或Licker爪到過黎
赤兵尉SETH 05:33 PM 01-28-19
二周目玩Claire,下水道點樣返去警局?想曬相。
下水道要鎖匙開門既房, 其中一間個櫃可以推開, 後面有升降機去返警局秘道
darkvolver 05:36 PM 01-28-19
Del.......................
darkvolver 05:36 PM 01-28-19
下水道要鎖匙開門既房, 其中一間個櫃可以推開, 後面有升降機去返警局秘道
補充﹕帶USB盾,可以開武器盒
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26  ... 最後

返回主題版面