Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 64 114 154 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 174 214 264  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
GUSTAV 08:14 PM 11-05-18
隻鐘會見到已經覺得唔開胃:0)
LR猫 08:18 PM 11-05-18
作者: GUSTAV:
遲早修到細過金田一

但比佢屈幾個VER啦
GUSTAV 08:19 PM 11-05-18
何進上修感動到哭
kev00269270 09:32 PM 11-05-18
作者: LR猫:
華佗齋減時間
武力上升不變
武安國齋減武力值
時間不變
應該廚多個VER
睇下減幾多
某桃園表示:......
佢地終於發現上次果幾張EX冇用啦....
三娘可能有用少少了
GUSTAV 09:40 PM 11-05-18
作者: kev00269270:
睇下減幾多
某桃園表示:......
佢地終於發現上次果幾張EX冇用啦....
三娘可能有用少少了
一直用盧氏我覺得根本算勁
依家咁改姐係下個VERSION BYE
maxwaver 10:52 PM 11-05-18
個個計都改到咁_勁仲打咩控兵
叉電步騰戰巧者推一波14增援算了

今集叉電個下有無睇知力時間的?即係高知就叉耐d咁
LR猫 11:15 PM 11-05-18
作者: maxwaver:
個個計都改到咁_勁仲打咩控兵
叉電步騰戰巧者推一波14增援算了

今集叉電個下有無睇知力時間的?即係高知就叉耐d咁
一向都無
MR.CD-ROM 11:41 PM 11-05-18
x你世喜印仔卡又男人
班友唔係以為隻game有女玩家下嘩
maxwaver 11:42 PM 11-05-18
一向都無
我記得以前有d計係高知拍計叉耐左的wor,唔通我一直都錯覺?
LR猫 12:04 AM 11-06-18
作者: MR.CD-ROM:
x你世喜印仔卡又男人
有就實有嘅
btw都有男玩家想要型男卡嘅
b_boy 12:24 AM 11-06-18
華佗齋減時間
武力上升不變
武安國齋減武力值
時間不變
應該廚多個VER
唔減範圍真係下修得好少, 除非佢個TIME CUT 1半
GUSTAV 01:01 AM 11-06-18
作者: MR.CD-ROM:
x你世喜印仔卡又男人
真係唔少...
LR猫 10:40 AM 11-06-18
作者: b_boy:
唔減範圍真係下修得好少, 除非佢個TIME CUT 1半

CUT 1C都仲廚得起 5粒2鳴+6如何競技

我已經打算用佢啦
因為晉無乜卡所以用王基
darkvolver 10:48 AM 11-06-18
CUT 1C都仲廚得起 5粒2鳴+6如何競技

我已經打算用佢啦
因為晉無乜卡所以用王基

鐘會的出現令我想起晉馬單,會試下...

Sent from my iPhone using Gaforum
LR猫 11:08 AM 11-06-18
作者: darkvolver:
鐘會的出現令我想起晉馬單,會試下...

Sent from my iPhone using Gaforum

晉啲馬,點單得起
darkvolver 11:20 AM 11-06-18
晉啲馬,點單得起

暫時諗緊一推馬加個司馬師,推上去..

GUSTAV 11:36 AM 11-06-18
晉啲馬,點單得起
3隻馬加麻弓 又名馬單
darkvolver 11:45 AM 11-06-18
夏侯霸及張遼時間加長...真係要測試下...霸哥唔係之前削左?

b_boy 12:13 PM 11-06-18
終於係30漢鳴下修前係全國win到次, but 對面明顥係推廚deck升上黎, 10氣果下比我赤青赤推爆咗
GUSTAV 12:31 PM 11-06-18
作者: b_boy:
終於係30漢鳴下修前係全國win到次, but 對面明顥係推廚deck升上黎, 10氣果下比我赤青赤推爆咗
12點打緊機咩玩法
LR猫 12:41 PM 11-06-18
12點打緊機咩玩法

係囉

下午4:30去太古,睇下早唔早搞掂再諗下過唔過去觀廣

夏侯霸及張遼時間加長...真係要測試下...霸哥唔係之前削左?

https://3594t-touen.jp/users/8552
呢度可以睇下更新過啲乜
darkvolver 04:17 PM 11-06-18
其實,想問一句王元姫的聲優是邊個配.....把聲好有違和感...

ouki 05:38 PM 11-06-18
其實,想問一句王元姫的聲優是邊個配.....把聲好有違和感...

澤城....
darkvolver 05:44 PM 11-06-18
作者: ouki:
澤城....

有次推緊人的時候,聽到澤城把聲,以為自己控緊夏候氏....嚇到離一離...

b_boy 07:02 PM 11-06-18
12點打緊機咩玩法
講番昨晚0既一戰姐
第一 ... 64 114 154 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 174 214 264  ... 最後

返回主題版面