Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 720 1220 1620 1670 1710 1714 1715 1716 1717 1718 1719 1720 1721 1722 1723 1724 1725 1726 1730 1770  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
GN00508771 03:29 PM 10-06-18
2018ハロウィン、10月24日 18:00〜
2部2章をクリアしたマスターのみが参戦可能!

萬聖節4星:睇插圖擬似係酒吞
gingq7 03:37 PM 10-06-18
睇圖點睇都係送萬聖酒吞吧

睇黎遲早送沖田/黑沖田
GN00508771 03:40 PM 10-06-18
作者: gingq7:
睇圖點睇都係送萬聖酒吞吧

睇黎遲早送沖田/黑沖田
弓凜槍凜都唔同人啦w

加上佢仲 4星:??? 咁樣

係唔係我地知戈個酒吞就有待商討
Sar8 03:45 PM 10-06-18
剪影係2.2伊莉亞啦,連個劍柄位都一樣
Hextor 03:50 PM 10-06-18
作者: Sar8:
剪影係2.2伊莉亞啦,連個劍柄位都一樣
唔係點解迫你地解到2.2
萬聖D CHOICE真係愈來愈怪
the fool 02:34 AM 10-07-18
作者: GN00508771:
弓凜槍凜都唔同人啦w

加上佢仲 4星:??? 咁樣

係唔係我地知戈個酒吞就有待商討
我最初都以為係酒吞,但聽師兄咁講又好似好合理,會唔會又好似賴光咁玩設定?
但我比較在意係佢用鬼の王呢個詞做Title
鈴蘭 01:31 PM 10-07-18
我覺得本體係隻狐狸 酒吞只係殼
正如阿提密斯係附屬品 本體係熊一樣
Sar8 04:59 PM 10-07-18
作者: 鈴蘭:
我覺得本體係隻狐狸 酒吞只係殼
正如阿提密斯係附屬品 本體係熊一樣
安倍晴明登場
鈴蘭 12:13 AM 10-09-18

事實陳列罪
pet3 08:35 AM 10-09-18

50箱無趺CKT又真係慘d....

日服130箱先出第一張表示50箱無跌 正常啦

尼祿那張就跌到突3張

-------------------------------------------

中服昨天終於出水著2-2
我抽了槍奶光(寶2) 了

之前在水著1-1復刻時抽水莫時 抽到槍小玉(寶1)

2隻都養到技101010 lv90 (奶光吃了2聖杯)

但好像不太懂用
小玉寶具好像扣好少咁 開技1打男人白字扣4萬

槍奶光就普攻好低 得9000左右 ,小玉扣11000
但槍奶光和小玉 同樣lv90時 atk 只是差500左右
會最終差2000攻咁多?
gingq7 08:10 AM 10-10-18
槍狐要開埋技2降防, 技2降防(30%?)係大過技1加攻(20%)
鈴蘭 12:36 AM 10-12-18
為左黎緊既黃金神威Event(?) 都係練定兩隻茨木童子出黎
土方應該都會係特攻角色
天空 07:19 PM 10-15-18
而家呢個萬聖活動~~3種換野素才打邊3關最多?thxx
pet3 08:04 PM 10-15-18
作者: 天空:
而家呢個萬聖活動~~3種換野素才打邊3關最多?thxx
地下工場
園室

右X
天空 08:21 PM 10-15-18
作者: pet3:
地下工場
園室

右X
感謝
Hextor 09:20 PM 10-15-18
無聊到斷左LOGIN
要FARM返機娘MK2返黎
T.K. 04:29 AM 10-16-18
作者: 鈴蘭:
為左黎緊既黃金神威Event(?) 都係練定兩隻茨木童子出黎
土方應該都會係特攻角色
唔係法國皇帝?
鈴蘭 09:39 AM 10-16-18
作者: T.K.:
唔係法國皇帝?
この皇帝…スケベすぎる…!
由手機版發出
GN00508771 05:07 PM 10-16-18
老馬睇錯野 DEL
the fool 02:15 AM 10-17-18
今次event因為開始時要開箱升人(終於的起心肝升返哂d唔用o既人開哂幕間同強化任)所以頭幾日無打,今日終於打完高難同換哂想要o既野
雖然想換埋銀種火但d金種火都未用完(雖然要用都好多人要用,但習慣keep 200等抽到新人可以即用),爪同酒唔係成日用又有過百存貨,睇下聽日會唔會有新強化任或幕間先決定農唔農埋佢(雖然之前果d都未清)

另外,2星以下code終於可以上書左佢(睇下幾時多d code可以裝返俾エミヤ先),雖然我未用過remover,但唔知佢會唔會好似之前咁補返俾用左o既玩家呢?

P.S.唔知點解今次event無啦啦俾我遇到乳上同莫札特旅裝,而家差隻牛就齊
gingq7 06:54 PM 10-17-18
妖后寶解
梅芙第三次強化
Hextor 12:32 AM 10-18-18
妖后寶解
梅芙第三次強化
梅芙係唔係要BUFF到上GRAND RIDER先會停手
新殺冇DEBUFF保命技既殺,BUFF完都係唔會用

妖后寶解+強化無效GOOD
T.K. 02:13 AM 10-18-18
強化咁多次都唔覺勁先神
鈴蘭 02:21 AM 10-18-18
強化無效根本就應該比酒吞至岩
the fool 02:50 AM 10-18-18
希望今次可以抽到狂兄貴
妖后寶解
梅芙第三次強化
妖后全體強化無效洗唔洗咁惡(話時話,點解唔PU埋佢)
梅芙強化完多個減防都唔錯,但o岩o岩打完未試,唔知效果如何?

新殺一直都想俾結晶,終於等到有Buff可以升,但估唔到係之前最無用果招
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 720 1220 1620 1670 1710 1714 1715 1716 1717 1718 1719 1720 1721 1722 1723 1724 1725 1726 1730 1770  ... 最後

返回主題版面