Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 55 105 145 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 165 205 255  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
MR.CD-ROM 12:01 AM 09-10-18
陳登如果將器征壓
隱密左係咪都會照油色?
GUSTAV 01:36 AM 09-10-18
作者: MR.CD-ROM:
陳登如果將器征壓
隱密左係咪都會照油色?
YES
MR.CD-ROM 12:54 PM 09-10-18
作者: GUSTAV:
YES
點解會有個咁聰明既設計
darkvolver 01:08 PM 09-10-18
點解會有個咁聰明既設計

放心,當混戰剩餘30c時,冇人會留意。

Sent from my iPhone using Gaforum
darkvolver 02:04 PM 09-10-18
想問一下,龍玉換武將,其實換邊個較好?

Sent from my iPhone using Gaforum
6eo 11:47 PM 09-10-18
點解會有個咁聰明既設計
咁戰器可以唔開既
睇情況個場唔會隱密偷城既咪開黎當1征騎打

作者: darkvolver:
想問一下,龍玉換武將,其實換邊個較好?
無話邊張較好, 要用就印架啦, 反正龍玉多的是

比較常見同實用咪 何晏, 弓龐德, 桃園, 姜維, 雄飛, 赤火, 全突, 姜, 攻城皇甫嵩, 樊氏等等
6eo 10:24 PM 09-11-18
BTW呢度既大大們有冇好友CODE可以比我ADD?
等我得閒可以R下咭用睇下片參考下
LR猫 10:06 AM 09-12-18
新VER仲未打過機//
darkvolver 10:19 AM 09-12-18
作者: iamleoluk:
BTW呢度既大大們有冇好友CODE可以比我ADD?

等我得閒可以R下咭用睇下片參考下

你想r什麼卡先?我主要係晉,魏及群雄。

darkvolver 08:46 PM 09-15-18
想問一下如何在機台續會員?

psidef 05:50 PM 09-16-18
作者: darkvolver:
想問一下如何在機台續會員?

喺.NET度搞
kuraki1028 04:16 PM 09-19-18
乜原來而家有D咁賤o既卡去配合呢副deck...

https://www.youtube.com/watch?v=o7bQehjIku4
LR猫 04:54 PM 09-19-18
作者: kuraki1028:

https://www.youtube.com/watch?v=o7bQehjIku4

正喎
b_boy 06:09 PM 09-19-18
咁STO副DECK比佢針死姐, 正常號令DECK都會羅到下征0既
GUSTAV 09:20 AM 09-20-18
作者: b_boy:
咁STO副DECK比佢針死姐, 正常號令DECK都會羅到下征0既
你確定?
b_boy 02:33 PM 09-20-18
作者: GUSTAV:
你確定?
羅到下征=/= 羅到果下征會WIN
張飛後代 08:49 PM 09-20-18
作者: kuraki1028:

為了大虎+大流星=落城
6eo 11:46 PM 09-20-18
其實麻矢開完遠弓大攻勢後
STO係唔係可以考慮跳舞? 會唔會容易D拎到一下征
MR.CD-ROM 01:48 AM 09-21-18
應該係預左對面奧義遠弓
睇柵擺法都表示唔打算跳舞
maxwaver 10:12 AM 09-21-18
之前一品下大約等於而家幾多州?
琴日打左陣派左我落三州雄飛質入門就贏no fun呀
gun2506 10:57 AM 09-21-18
作者: maxwaver:
之前一品下大約等於而家幾多州?
琴日打左陣派左我落三州雄飛質入門就贏no fun呀
州數不代表什麼

一堆4~5州 3X連勝

亦有一堆怪異DECK...

昨天就遇到個6槍区星4色(?)
maxwaver 10:36 PM 09-21-18
作者: gun2506:
州數不代表什麼

一堆4~5州 3X連勝

亦有一堆怪異DECK...

昨天就遇到個6槍区星4色(?)

3x連勝都仲未上到去?

好啦當洗下勝率
番薯勤 10:37 AM 09-22-18
作者: maxwaver:
3x連勝都仲未上到去?

好啦當洗下勝率
而家冇勝率matching洗完都冇用
係邊個州數就會對返個個州數嘅玩家

所以最直接係開副ic虐殺新手
darkvolver 02:53 PM 09-27-18
月尾係唔係有比賽?

MR.CD-ROM 03:33 PM 09-27-18
今個月又淨係揼得2張印仔
唔係送金囡囡真係會影響打機意欲喎
第一 ... 55 105 145 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 165 205 255  ... 最後

返回主題版面