Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 29 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 49  ... 最後
電視遊戲討論版>Xenoblade 2『異度神劍2』|DLC︰黄金の国イーラ︱2018年9月
fortel 11:00 PM 09-01-18
終於知點解光唔會再整野食

條片光用既係焰正傳既必殺技
MultiPASS 09:43 AM 09-02-18
焰係光創造嘅人格,
所以焰嘅招數都係源自光。
sonic 04:21 PM 09-04-18
想問有無實體版賣架?
fortel 12:24 AM 09-05-18
作者: sonic:
想問有無實體版賣架?
有,就算無上集都可以直接買呢個前傳玩,2百5蚊左右
歌絲˙暮斯 11:17 AM 09-05-18
原來呢個前傳獨立出,諗緊不如賣左隻 XB2 算狗掃把。
由手機版發出
charcsc2000 11:46 AM 09-05-18
作者: fortel:
有,就算無上集都可以直接買呢個前傳玩,2百5蚊左右
2百5都OK喎...買左DLC都想買實體收藏~

作者: 歌絲˙暮斯:
原來呢個前傳獨立出,諗緊不如賣左隻 XB2 算狗掃把。
由手機版發出
其實正傳不差...係個故事爛尾..
而且好多無聊支線+抽蛋煩...
fortel 11:50 AM 09-05-18
作者: charcsc2000:
2百5都OK喎...買左DLC都想買實體收藏~
不過實體就遲一星期,好似9月21先有,DLC既話9月14就玩得,我自己有DLC不過照訂左伊拉實體版...

估唔到佢出DLC早仲會出多次更新,係挑戰MODE開心玩緊
charcsc2000 11:53 AM 09-05-18
不過實體就遲一星期,好似9月21先有,DLC既話9月14就玩得,我自己有DLC不過照訂左伊拉實體版...

估唔到佢出DLC早仲會出多次更新,係挑戰MODE開心玩緊
其實後期挑戰MODE個D已經唔想玩啦...重複重複又重複...
原來DLC先出...咁我先玩DLC睇下咩料先...
好玩先買實體...
fortel 12:03 PM 09-05-18
作者: charcsc2000:
其實後期挑戰MODE個D已經唔想玩啦...重複重複又重複...
原來DLC先出...咁我先玩DLC睇下咩料先...
好玩先買實體...
新果2關好Q 難打 elma都算係暫時最難打果幾隻BOSS之一
sonic 12:11 PM 09-05-18
XB2我都賣左,我覺得近黎好玩既jrpg之一
有時都會上網睇返啲劇情動畫,打鬥真係好精彩
charcsc2000 12:27 PM 09-05-18
新果2關好Q 難打 elma都算係暫時最難打果幾隻BOSS之一
挑戰MODE太遲出啦, 而且有一半時間都係解支線和升神劍和抽蛋...真心好煩..
而且太多game排緊隊....所以無奈抽身算..
seed2005 10:17 PM 09-13-18

X&Y 10:25 PM 09-13-18
仲諗住一陣睇下有無
andyng111 03:29 PM 09-14-18
之前amazon買左實體game連expansion版本,但expansion個code一直未redeem
但奇怪今日收到任天堂email個黄金の国イーラdownload code
有無人知咩意思?
高級嘍囉 03:46 PM 09-14-18
我估因為係隻獨立嘅game嚟,所以要從新download。
andyng111 05:11 PM 09-14-18
作者: 高級嘍囉:
我估因為係隻獨立嘅game嚟,所以要從新download。
thank you

想問下之前既expansion pass有咩用,有其他dlc?一直都未開始玩隻game
高級嘍囉 05:13 PM 09-14-18
作者: andyng111:
thank you

想問下之前既expansion pass有咩用,有其他dlc?一直都未開始玩隻game
有DLC,有禮物攞。
lodoss 07:09 PM 09-14-18
thank you

game盒面有註明
"『ゼノブレイド2』をお持ちの方は、追加コンテンツ「エキスパンション・パス」をご購入ください。"

個pass係唔係包埋"黄金の国イーラ"?

野良猫 07:30 PM 09-14-18
作者: lodoss:
game盒面有註明
"『ゼノブレイド2』をお持ちの方は、追加コンテンツ「エキスパンション・パス」をご購入ください。"

個pass係唔係包埋"黄金の国イーラ"?

所以個PASS係好抵

同埋今日已經有得玩,早過實體
aquarius 08:21 PM 09-14-18
我無買pass但係都收到email有download code送禮物
高級嘍囉 09:44 PM 09-14-18
thank you

原來個code係item嚟,隻game會update到version 2.0。
fortel 11:58 PM 09-14-18
玩落子細過正傳,起碼有名怪會地圖SHOW出黎(正傳打過一次搵都搵死...)

不過唔知點解連擊個表無show出黎,要背咁得意?
PatrickNo42 12:31 AM 09-15-18
掂左一陣黃金國
佢將個系統執正左好多
一D位親切左唔少

戰鬥個切換系統要多d用唔係好易死
不過用熟應該會好爽
seed2005 01:48 AM 09-15-18
試左一陣
無論TV mode定手提mode畫質都明顯比本篇好
手提mode個畫質感覺比本篇提升左200%~300%
sonic 09:44 AM 09-15-18
訂左實體版><好想玩呀
第一 ... 29 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 49  ... 最後

返回主題版面