Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 27 77 117 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 137 177 227  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
GUSTAV 02:05 PM 05-18-18
作者: fami~yan:
只玩過舊時NDS版會唔會太難上手?

同埋有冇話開始要買盒卡之類?但觀塘機鋪又好似冇D咁既野,琴日入到去都冇開到局
有張IC 就開到局 但開完打幾場後就最好搵師兄比副DECK你先繼續打
fami~yan 02:34 PM 05-18-18
作者: GUSTAV:
有張IC 就開到局 但開完打幾場後就最好搵師兄比副DECK你先繼續打
明白,聽日開局試下
GUSTAV 02:40 PM 05-18-18
盡量唔好睇教學 會由6品開始
ouki 04:49 PM 05-18-18
我叫4代先多玩...卡盒你要的話要上網找
蝦片人 09:23 PM 05-18-18
請教各位, 想組大德5枚
暫時構思如下:
大德,馬姬,關平,雷銅,SR關銀屏
見法正雲散可解對面超絕.號令好似好勁
但又點解無咩人用?
如果勁我算取代關平
番薯勤 07:58 AM 05-19-18
作者: 蝦片人:
暫時構思如下:
但又點解無咩人用?
如果勁我算取代關平

因為關平高武加有攻城術
高武逼走人自己就方便油色

大德本身唔係加得多
攻城術令大德ALL IN個陣有咁多打咁多
佢個作用對住比自已大力嘅DECK比較明顯
ouki 03:49 PM 05-20-18
作者: 蝦片人:
暫時構思如下:
但又點解無咩人用?
如果勁我算取代關平
個人覺得落馬姬不如轉關興,sr關銀不如轉返隻弓

見到你用法正我都唔會係你生存的情況開超絕或號令啦,而且一街火水雷的情況下,根本唔洗怕你散我,一把火都燒死啦....再加上蜀的1.5槍基本難有法正生存的空間
darkvolver 03:59 PM 05-20-18
近排錤槍多左很多。魏少左人玩。

Sent from my iPhone using Gaforum
kev00269270 05:27 PM 05-20-18
法正係桃園仲可能有一席之地

大德需要基武好難有法正位
maxwaver 06:11 PM 05-20-18
打左十零場美姬馬周又幾好推,但攻城力有點微妙下下都要推健威入門先叫有破壞力

btw朱然火,吾粲火同呂範火大約差幾多?
想換左朱然做徐盛多個應對
柚原このみ 07:47 PM 05-20-18
你只要知道呂範個火Dam細赤火10%內就夠
同孫bug夾埋就係最時興既開心樂園餐
呂神個Spec你同我講抽既LE我都信
SEGA幾時上修加返個魅同守城術出LE版
照史實參考佢兩樣都應該有

朱然燒4知 74%、5知63%、6知56%
吾燦燒4知 83%、5知70%、6知63%
呂神燒4知 92%、5知78%、6知68%
周瑜燒4知 101%、5知85%、6知74%
darkvolver 07:52 PM 05-20-18
打機都要同sega計數,真係認真便輸了。

Sent from my iPhone using Gaforum
番薯勤 12:35 AM 05-21-18
作者: darkvolver:
打機都要同sega計數,真係認真便輸了。

其實我一直覺得太認真個個係你

maxwaver 01:37 AM 05-21-18
作者: 柚原このみ:
你只要知道呂範個火Dam細赤火10%內就夠
同孫bug夾埋就係最時興既開心樂園餐
呂神個Spec你同我講抽既LE我都信
SEGA幾時上修加返個魅同守城術出LE版
照史實參考佢兩樣都應該有

朱然燒4知 74%、5知63%、6知56%
吾燦燒4知 83%、5知70%、6知63%
呂神燒4知 92%、5知78%、6知68%
周瑜燒4知 101%、5知85%、6知74%

痴線四智確殺咁濟
但我需要多支細槍去埋城時fing,得番四隻周姬要跟健威推埋去打城
柚原このみ 02:53 AM 05-21-18
唔健威周姬可以試轉孫翊周泰果副
周泰孫翊韓當孫尚香(不過而家1Cost就呂神啦…)
不死身的出木杉 07:30 AM 05-21-18
-del-
fami~yan 11:39 AM 05-21-18
琴日第一場玩,開錯左全國,俾人大炒
柚原このみ 11:51 AM 05-21-18
剛玩又無朋友建議打返十鋪八鋪同你副starter deck同色既故事傳
抽多幾張合你starter deck同色咭,至少砌到8cost同埋試下兵種操作
玩得呢隻Game開頭果一百幾十都應該唔介意啦
完全無準備又無人傍住就開波六品打全國,操作都試唔到已經比對面打爆
番薯勤 01:41 PM 05-21-18
剛玩又無朋友建議打返十鋪八鋪同你副starter deck同色既故事傳
抽多幾張合你starter deck同色咭,至少砌到8cost同埋試下兵種操作
玩得呢隻Game開頭果一百幾十都應該唔介意啦
完全無準備又無人傍住就開波六品打全國,操作都試唔到已經比對面打爆
+1
由零開始真係打電腦攞多幾粒緣好過
至少可以玩足99c
一開始就打人好快比人落城
ouki 02:03 PM 05-21-18
作者: 番薯勤:
+1
由零開始真係打電腦攞多幾粒緣好過
至少可以玩足99c
一開始就打人好快比人落城
現在6品都一堆完成型deck
不死身的出木杉 02:55 PM 05-21-18
https://www.youtube.com/watch?v=eE71...ature=youtu.be

流星型開幕乙 獻醜了
由手機版發出
fami~yan 03:58 PM 05-21-18
想問下而家仲拎唔拎到名偵探呂布
柚原このみ 04:15 PM 05-21-18
作者: fami~yan:
想問下而家仲拎唔拎到名偵探呂布
5月24日(木) 23:59
仲有時間
fami~yan 04:18 PM 05-21-18
5月24日(木) 23:59
仲有時間
我跟GOOGLE教學登記左,係咪24號先有MAIL?
柚原このみ 04:28 PM 05-21-18
你去官網登記左再等email收code就ok
不過可能會遲收到,第一轉code我遲左官方預定時間一日半至收到
第一 ... 27 77 117 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 137 177 227  ... 最後

返回主題版面