Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 66 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82  ... 最後
攻略及心得交流區>Xenoblade 2『異度神劍2』|攻略及心得交流︱**劇透請spoiler**
GUSTAV 01:54 PM 02-09-18
作者: MultiPASS:
http://switchsoku.com/soft/xenoblade2/17768

升左1.3後嘅2週目,啲新嘢似乎會玩得幾開心
好似冇咩新野打wow......
fortel 05:23 PM 02-09-18
https://t.co/7QdErV0wlb

Sent from my iPhone using Gaforum
HM 01:59 AM 02-10-18
說好的真和滅呢?
MultiPASS 08:01 PM 02-10-18
作者: HM:
說好的真和滅呢?
等秋季
鈴蘭 08:58 PM 02-10-18
不如真係出滅哥路線啦 打小光

俺から小僧との記憶を奪わないでくれ!
chrischun 12:13 AM 02-11-18
20個史詩核心水晶,50個稀有核心水晶乜都開唔到
fortel 12:56 AM 02-11-18
作者: chrischun:
20個史詩核心水晶,50個稀有核心水晶乜都開唔到
99先抽是常識吧
歌絲˙暮斯 05:15 PM 02-11-18
點解有時打打下 homura/hikari 會自己變身
由手機版發出
RPG之鬼 08:23 PM 02-11-18
作者: 歌絲˙暮斯:
點解有時打打下 homura/hikari 會自己變身
由手機版發出
按上就可以轉光或焰,而且是唔駛等(前提是使用光或焰時)
鈴蘭 08:24 PM 02-11-18
你唔係用緊小光/小焰但又就死既話會即刻變身救你
chrischun 09:07 PM 02-12-18
除了倒地,浮空,猛擊嚟三個連技外,仲有無另外既組合,因為已中左KOS-MOS及攞左天威,想試下仲有乜組合去連技
aquarius 10:04 PM 02-12-18
zelda玩咗兩個幾月行地圖都仲搵到唔少新野
如果用落xenoblade2真係會變成神作..
高級嘍囉 08:14 AM 02-13-18
作者: aquarius:
zelda玩咗兩個幾月行地圖都仲搵到唔少新野
如果用落xenoblade2真係會變成神作..
已經爆咗機,薩爾達出咗中文版就轉咗玩,等出咗Expansion Pass先返嚟。
歌絲˙暮斯 09:52 AM 02-13-18
Lv 60-62 chapter 8開頭

想做返 d quest,一見到力男 blade quest 個三隻猩猩 lv 53 諗住好易,點知被佢地秒殺
由手機版發出
ZERO NEKO 11:45 AM 02-13-18
http://figsoku.net/blog-entry-96605.html
sonic 12:33 PM 02-13-18
終於爆機,原來最後都係盡快儲夠5球就一擊殺了XD
RPG之鬼 04:23 PM 02-13-18
唔知邊樹睇到話會出埋機械人,想要xenogears 同 OR Weltall
fortel 07:39 PM 02-13-18
除了倒地,浮空,猛擊嚟三個連技外,仲有無另外既組合,因為已中左KOS-MOS及攞左天威,想試下仲有乜組合去連技
有kosmos 可以試下玩一球999w,玩完返唔到轉頭

Sent from my iPhone using Gaforum
chrischun 09:40 PM 02-15-18
終於全異刃,最後先抽到八重切,一次過升曬技能圈,升完發現仲衰過雄黃
PatrickNo42 01:12 AM 02-16-18
終於全異刃,最後先抽到八重切,一次過升曬技能圈,升完發現仲衰過雄黃
何解
屬性撞左?
chrischun 06:45 AM 02-16-18
作者: PatrickNo42:
何解
屬性撞左?
八重切除了打等級高過自己既敵人加成外,基本上無乜用,佢既存在只係未有雄黃頂住下
chrischun 08:52 AM 02-16-18
昨晚係大陸網站聽講嚟幾日更新,馬上去打最後的王,邊有個咁傻既王,我基本上放低個手制由佢自動攻擊,中途只係小怪出現打兩下,王出最強秒殺技(普羅米修斯)就用動畫跳過,我連王既球都未見過就爆左機,好多人話要破5球先打到王,點知一球都未見過就釘左
PatrickNo42 11:37 AM 02-16-18
昨晚係大陸網站聽講嚟幾日更新,馬上去打最後的王,邊有個咁傻既王,我基本上放低個手制由佢自動攻擊,中途只係小怪出現打兩下,王出最強秒殺技(普羅米修斯)就用動畫跳過,我連王既球都未見過就爆左機,好多人話要破5球先打到王,點知一球都未見過就釘左
最終boss?佢先得70Lv你一高過佢就好易過,我當時78Lv同佢打都係無死過人

更新延期至三月二號
chrischun 05:14 PM 02-16-18
玩咁耐終於死左一次,LV99既公牛真係唔講得笑,宜家我LV81,升到差唔多先再炳佢
新月 11:52 PM 02-16-18
玩咁耐終於死左一次,LV99既公牛真係唔講得笑,宜家我LV81,升到差唔多先再炳佢
唔一定關LEVEL事
第一 ... 26 66 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82  ... 最後

返回主題版面