Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32 72 122  ... 最後
攻略及心得交流區>Monster Hunter: World 攻略集會區
ROCAS 01:16 PM 01-27-18
想問今集片手同笛有冇強化? (片手冇左藥刄....笛就一直都....)
qwe 01:21 PM 01-27-18
作者: 暗黑騎士:
有冇耳機連咪推介,有綫無綫都可以,最緊要平,唔該先
是但買隻電話用講到野果d...
ps. iphone跟機果條唔得

作者: 天野:
睇完有d想買返部pro機
但現在部PS4仲好地地
冇籍口買
舊機好地地
然後買左部同捆機特別版woo, 抵買啦XD
Tannhauser Gate 01:39 PM 01-27-18
作者: ROCAS:
想問今集片手同笛有冇強化? (片手冇左藥刄....笛就一直都....)
打兩日未見過有人玩片手同笛
鳳熾魂 02:16 PM 01-27-18
Gunlance改左之後第一次玩發覺好正兩炮之後再開果下爆炸但隊友起隔離會唔會都炸到
ALEX CHOW 02:32 PM 01-27-18
作者: 鳳熾魂:
Gunlance改左之後第一次玩發覺好正兩炮之後再開果下爆炸但隊友起隔離會唔會都炸到
Gunlance即係邊把
鳳熾魂 02:44 PM 01-27-18
作者: HONDA:
Gunlance即係邊把
銃槍叫慣左 唔記得中文
真十人€ 03:12 PM 01-27-18
咁快被人讀心,想簡簡單單做件飛雷龍裝,打咗成個鐘都唔出雷氣袋。/\
大懶財 03:43 PM 01-27-18
作者: 真十人€:
咁快被人讀心,想簡簡單單做件飛雷龍裝,打咗成個鐘都唔出雷氣袋。/\
Mon hun會讀心是常識吧?
qwe 03:50 PM 01-27-18
第一次打芒亨?
介紹返,連美國FBI, CIA, 英國軍情五處, 中國國安, 俄國KGB都拜服嘅芒亨讀心程式,可以知道你想要乜(然後唔出午你
安安 04:28 PM 01-27-18
https://www.youtube.com/watch?v=aqZ5E82HJ4I 充能斧 快速上手攻略
darkvolver 04:49 PM 01-27-18
借少少報一下,老旺藍地5xx,限定1xxx。已有很多地方缺貨。

Sent from my iPhone using Gaforum
風間鈴木仁 04:57 PM 01-27-18
作者: darkvolver:
借少少報一下,老旺藍地5xx,限定1xxx。已有很多地方缺貨。

Sent from my iPhone using Gaforum
原來今天已炎上炒了 。 會炒到
$ 598 / $ 1388 嗎? / PRO 已經炒到 $4990
唔緊要 , 大家都想看看香港炒賣過程。
大家食花生,其實我 26/01 昨晚見
旺角信和 $ 448 ~ 498 / 典藏版 $ 1100
旺角好景 $ 498 / $ 1099
灣仔 188 $ 480 ~ 499 / $ 1080

大家可以參考下。我1月頭已預訂 MHW PS4PRO $ 3680

http://www.capcomasia.com.hk/
請支持 CAPCOM CAPCOM CAPCOM

即日起PlayStation®Plus 12個月會籍加送3個月

狩獵動作遊戲《MONSTER HUNTER: WORLD™》今日正式推出,SIEH特別推出以遊戲為主題的「PS Plus12個月會籍卡《MONSTER HUNTER: WORLD™》特別版」,售價為港幣268元。由1月26日起到以下地點購買PS Plus 12個月會籍,將可額外獲贈3個月會籍,支援各PS Plus會員與狩獵拍擋共同探索未知的新世界!
https://asia.playstation.com/cht-hk/...0126-psnvideo/
STRIFE 04:59 PM 01-27-18
瘴氣之谷戰鬥bgm,好燃
終於有燃既bgm

初戰慘爪,呢隻怪應該幾farm得sosad
Tannhauser Gate 05:23 PM 01-27-18
原來有奇面族
holsety 05:25 PM 01-27-18
笛吹自身強化,移動up 係指速度? 唔覺有快
血之淚 06:27 PM 01-27-18
今次調合係唔係一定成功?
見唔到有成功率索性較自動調合就算
Tannhauser Gate 06:28 PM 01-27-18
作者: holsety:
笛吹自身強化,移動up 係指速度? 唔覺有快
今集唔知 以前係揸笛個陣行快D
Rance 09:32 PM 01-27-18
咁香港PSN用DL CODE用日水GAME拎唔拎到?
小光 10:33 PM 01-27-18
作者: ROCAS:
有冇強化唔知, 但有日本網排呢兩款武器強度係包尾同尾二
雷火武 10:37 PM 01-27-18
整蠻顎龍裝打左好耐都無逆鱗
吃力不討好
都係是但整幾part夠100防就繼續升hr好過
ROCAS 10:47 PM 01-27-18
作者: 小光:
有冇強化唔知, 但有日本網排呢兩款武器強度係包尾同尾二
長期被官方放置.....
上集片手有藥刄同必的情況下都算用得過..家下打回原型咁..
shooter 12:35 AM 01-28-18
中左慘爪龍毒要點樣解?

知道了。要食肉乾。
Tannhauser Gate 12:43 AM 01-28-18
作者: shooter:
中左慘爪龍毒要點樣解?
收武器 禁x
食星辰肉
tao08 01:26 AM 01-28-18
今集有冇人用劍斧
天子 01:31 AM 01-28-18
街場d伏多到呢打飛雷龍都3貓
標籤:Monster Hunter: World 攻略, 魔物獵人 世界
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32 72 122  ... 最後

返回主題版面