Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38 78  ... 最後
攻略及心得交流區>Xenoblade 2『異度神劍2』|攻略及心得交流︱**劇透請spoiler**
fortel 01:49 PM 12-14-17
作者: 野良猫:
焰好似話光有夢遊
咁睇黎
呢幾百年佢都試過上唔少人床囉

WKW1021 03:22 PM 12-14-17
點樣更改雲海的高度

已經試過改時間及地點。現在做緊神劍任務結。要去取手甲,望有大大教路。
野良猫 03:24 PM 12-14-17
作者: WKW1021:
點樣更改雲海的高度

已經試過改時間及地點。現在做緊神劍任務結。要去取手甲,望有大大教路。
瞓覺

遊戲進行中會有提示,記得要睇
再唔係去情報屋買情報
WKW1021 03:28 PM 12-14-17
瞓覺

遊戲進行中會有提示,記得要睇
再唔係去情報屋買情報
謝謝
野良猫 03:39 PM 12-14-17
作者: fortel:
咁睇黎
呢幾百年佢都試過上唔少人床囉
唔會啦

前劍主將佢封印咗嘛
不過貓娘講かめあたま嗰時佢有臉紅,應該係見過前劍主嘅⋯⋯

細路翔 05:09 PM 12-14-17
玩到後面最有氣場點睇都係妮亞喵喵...
Tannhauser Gate 08:19 PM 12-14-17
就係有氣場先會比高橋
一代雷

野良猫 09:10 PM 12-14-17
原來有咁多絆EVENT要瞓覺先開到,早知白虎嗰50次唔駛特登去搞
ZERO NEKO 09:36 PM 12-14-17
請問上傭兵lv5任務0-5時的地方在那裏 找了很久謝
野良猫 09:41 PM 12-14-17
作者: ZERO NEKO:
請問上傭兵lv5任務0-5時的地方在那裏 找了很久謝
提示︰SIR滑梯落到尾
ZERO NEKO 09:48 PM 12-14-17
未夠能力開 thx
fortel 12:13 AM 12-15-17
比起焰,光真係好易解

先唔講果50個料理,單係而家我仲要光焰switch多成千次先可以解已經夠煩
X&Y 05:26 AM 12-15-17
岩岩先第7章
想問第7章開頭揀光定焰係純粹影響個稱呼定對故事發展有影響的?
(雖然明明ホムリ都唔錯, 但無得咁揀)
fortel 06:58 AM 12-15-17
作者: X&Y:
岩岩先第7章

想問第7章開頭揀光定焰係純粹影響個稱呼定對故事發展有影響的?

(雖然明明ホムリ都唔錯, 但無得咁揀)
完全無

Sent from my iPhone using Gaforum
lunn 10:50 AM 12-15-17
用左超多時間先過到靈洞…又係兜來兜去都搵唔到岩既路

依家去到第七章,開始覺得唔夠道中既怪打,有時走都走唔甩
係唔係應該要去升吓LV先呢? 依家around人人都係lv 50左右

同埋想問吓依家大家仲有冇刷core架?? 會唔會話後期又有另一個位係比較好刷D架?
fortel 11:05 AM 12-15-17
作者: rinxlun:
用左超多時間先過到靈洞…又係兜來兜去都搵唔到岩既路

依家去到第七章,開始覺得唔夠道中既怪打,有時走都走唔甩
係唔係應該要去升吓LV先呢? 依家around人人都係lv 50左右

同埋想問吓依家大家仲有冇刷core架?? 會唔會話後期又有另一個位係比較好刷D架?
1. 呢隻GAME 路中D怪無咩必要都係唔洗理佢地,盡走啦

2. LV接近可以無視(起碼唔洗去主動去刷),因為你只要識玩COMBO 攻擊*999既話就好易打,如果真係會比BOSS/怪一下秒就好似我咁成隊都裝+%血去頂

3. 唔洗刷core,因為主角故事上已經有3把劍比佢,除非你真係好想要5星 浮空 技,唔係都唔洗去刷。btw,其實d大眾面好鬼死勁,好感又易升又易全max拎武器點。仲可以睇下佢地d場地技靚唔靚,唔洗一見到佢地就賣 如果真係想用其他劍不如去做任拎5星劍仲好,好過去刷石

其實
其實只要捱過到無天之聖杯用果段時間,你就會開始易玩

lunn 11:12 AM 12-15-17
作者: fortel:
1. 呢隻GAME 路中D怪無咩必要都係唔洗理佢地,盡走啦

2. LV接近可以無視(起碼唔洗去主動去刷),因為你只要識玩COMBO 攻擊*999既話就好易打,如果真係會比BOSS/怪一下秒就好似我咁成隊都裝+%血去頂

3. 唔洗刷core,因為主角故事上已經有3把劍比佢,除非你真係好想要5星 浮空 技,唔係都唔洗去刷。btw,其實d大眾面好鬼死勁,好感又易升又易全max拎武器點。仲可以睇下佢地d場地技靚唔靚,唔洗一見到佢地就賣 如果真係想用其他劍不如去做任拎5星劍仲好,好過去刷石

其實
其實只要捱過到無天之聖杯用果段時間,你就會開始易玩
做任務拎既Blade,我只係拎左結
但都未同調
唔知比邊個好

其實因為依家就係有一個位係要爬梯,但咁岩就遇敵,避唔開,而我又唔係好夠打,先諗住睇吓係咪要升吓
其實開game以來都係一直只衝主線,side quest果D都真係無咩點搞
傭兵LV都仲係得LV2
所以先諗住睇吓係咪停一停打吓其他野先…

依家捱緊喇
fortel 11:47 AM 12-15-17
但都未同調
唔知比邊個好

其實因為依家就係有一個位係要爬梯,但咁岩就遇敵,避唔開,而我又唔係好夠打,先諗住睇吓係咪要升吓
其實開game以來都係一直只衝主線,side quest果D都真係無咩點搞
傭兵LV都仲係得LV2

依家捱緊喇
結個任真係終極煩膠

恢復系就比返貓妹用啦,我都後悔比左主角 等超頻算
細路翔 11:50 AM 12-15-17
第七章係話比你知光/焰只係初戀,喵喵先係老婆(無誤

由隻GAME一開始到尾次次你奶蕉都係佢救你
RPG之鬼 12:15 PM 12-15-17
總算還差最初城頂層搵PARTS個任務……啲手手腳腳又係唔睇攻略根本唔會知係邊度
Tannhauser Gate 08:04 PM 12-15-17
但都未同調
唔知比邊個好

傭兵LV都仲係得LV2

依家捱緊喇
如果直衝 爆主線LV大約65-70到

反正之後會有New Game+ 唔使怕有漏野或者升太高打支線無挑戰性
捲毛老爺 09:38 PM 12-15-17
有冇已爆機人士可以解答,係戰場(第一次同 真 打)地圖,有個箱要 解鎖98LV 係咩料
Tannhauser Gate 09:59 PM 12-15-17
作者: 捲毛老爺:
有冇已爆機人士可以解答,係戰場(第一次同 真 打)地圖,有個箱要 解鎖98LV 係咩料
某隻ball ge blade支線
野良猫 11:33 PM 12-15-17
作者: Tannhauser Gate:
如果直衝 爆主線LV大約65-70到

反正之後會有New Game+ 唔使怕有漏野或者升太高打支線無挑戰性
有NEW GAME+?
yuhchan5 11:57 PM 12-15-17
有NEW GAME+?
好似話2018有大型updated
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38 78  ... 最後

返回主題版面