Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 
GAF Racing Engine車迷討論區>Formula E 2019-20討論區 !!!德國站6連擊!!!
魚伕 08:17 PM 10-08-16
作者: 昏迷童子Sleepy:
頂你個肺ViuTV識唔識播賽車架……
場房車賽差果兩個圈你cut左佢……
無記錯,6點鐘播新聞係拎牌0既其中一個必要條件....

所以當時亞視....最後死前都要有6點鐘新聞....

呢樣野係冇得改變....

不過佢可以做得更多係....叫人改上網睇.....
Tano 09:56 PM 10-08-16
第一年都咁搞法

澳門同胞都睇唔過係正常
昏迷童子Sleepy 11:16 PM 10-08-16
講真…本童子唔介意佢夜晚先黎錄播……
無論睇車又好睇波又好…最驟忌就係有頭冇尾少左截去……
你係唔得0既就咪夾硬黎搞到而家咁唔湯唔水結果都係要重播多次足版補鑊……

講番場車……
比比鳥手車完全係打機模式……
同埋班職業車手係咪唔慣部車咁慢定唔熟電車特性……
成場見得最多就係張強同天王逢車過車……
明星組剩番果個就費事提…同舊年響殖民星一樣咁hea……
ALEX CHOW 12:48 AM 10-09-16
作者: Tano:
六合彩又唔見中
8號送別埋珍寶機至計劃行程

9號我得
問題有冇位企
有!!!!!
DC 97 08:23 AM 10-09-16
今日我有幾多場睇?
Tano 09:45 AM 10-09-16
作者: HONDA:
有!!!!!
等蘋果店開門?

eGolf one made
99台10:30重播

有傳錢+樂玩到摩打 Over Heat

張強方中信手車堅得
幾時落澳門鬥?
昏迷童子Sleepy 03:28 PM 10-09-16
等蘋果店開門?

eGolf one made
99台10:30重播

有傳錢+樂玩到摩打 Over Heat

張強方中信手車堅得
幾時落澳門鬥?
今年冇明星賽……
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=245781

錢嘉樂已經算頂得耐……
車壇楊怡跑到6個圈已經慢哂俾張強同天王話過就過……
到後尾摩打攤凍番衝線前已經啄住天王車尾……
Tano 03:29 PM 10-09-16
99台搵D嘉賓都好頹

車尾都好唔咬吓

彈吓彈吓入彎……
Tano 03:32 PM 10-09-16
今年冇明星賽……
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=245781

錢嘉樂已經算頂得耐……
車壇楊怡跑到6個圈已經慢哂俾張強同天王話過就過……
到後尾摩打攤凍番衝線前已經啄住天王車尾……
eGolf 係香港街頭見到已
同中六合彩四獎差不多

重自暴其短
昏迷童子Sleepy 03:48 PM 10-09-16
99台搵D嘉賓都好頹

車尾都好唔咬吓

彈吓彈吓入彎……
條路瀝青都唔鋪過下就開賽……
唔彈散套避震已經托賴……

係喎…fan boost投左邊個?……
昏迷童子Sleepy 04:21 PM 10-09-16
SC……
J+1 04:59 PM 10-09-16
成場最刺激原來係睇個電量最後兩圈幾時變0真係計到好盡....
由手機版發出
Tano 05:04 PM 10-09-16
SC……
i8隻尾翼係正廠出品?

3車過終點後停之前有冇5秒?
Kinny Riddle 05:18 PM 10-09-16
689頒獎全場噓爆
昏迷童子Sleepy 05:23 PM 10-09-16
作者: J+1:
成場最刺激原來係睇個電量最後兩圈幾時變0真係計到好盡....
由手機版發出
本童子仲以為quick Nick衝完線部車會捱唔到返pit……

頒完杯兩個RQ見成班走哂落去噴以為冇事……
但係結果Grassi都要走返去請佢地飲幾啖……

作者: Kinny Riddle:
689頒獎全場噓爆
[Buemi]乜原來我響呢度咁多haters……
Kinny Riddle 05:26 PM 10-09-16
作者: J+1:
由手機版發出
最後好似有架排緊第3-4,去到最後衝刺嗰陣先嚟冇電停咗喺終點線前,陰功。
ALEX CHOW 08:58 PM 10-09-16
條路瀝青都唔鋪過下就開賽……
唔彈散套避震已經托賴……

係喎…fan boost投左邊個?……
鋪過下ga
<=De Grassi

作者: Kinny Riddle:
689頒獎全場噓爆
現場目擊

本童子仲以為quick Nick衝完線部車會捱唔到返pit……

頒完杯兩個RQ見成班走哂落去噴以為冇事……
但係結果Grassi都要走返去請佢地飲幾啖……

[Buemi]乜原來我響呢度咁多haters……
Grassi不嬲都係咁
求Buemi心理陰影
Tano 11:43 PM 10-09-16
頭車攞盃都可以被躺槍
瑞士仔真係多得689唔少……

Boost起動其實有冇燈/外觀特徵睇

重睇只睇到駕駛座前有盞綠燈長著
頂有黃收車減速就閃
HAKAIDER 08:03 AM 10-10-16
上網睇返香港比賽比賽d 片都好無隱吓

彎位窄到..........

全部車排隊慢慢過, 好似無咩壓線爬頭
ALEX CHOW 01:04 AM 10-11-16
FE香港揭幕战:卫冕冠军布埃米开门红

2016年10月10日09:07 新浪体育 微博 我有话说(11人参与) 收藏本文

前三名车手登上领奖台

新浪体育讯  10月9日,2016赛季FE世界电动车方程式揭幕战香港街道赛结束。卫冕冠军雷诺e.dams车队布埃米赢得了一场事故多发的比赛。
  布埃米从第五位发车,他的获胜主要得益于在安全车出来之前就完成了进站,而香港也是首次举办FE分站赛比赛。
  奥迪Abt车队巴西车手迪-格拉西从队尾发车,名次提升了17位,最后拿到了亚军。
  代表印度Mahindra车队出战的德国车手海德菲尔德获得季军。
  赛后的领奖台复制了去年在北京举行的揭幕战。
  今年的FE电动车方程式锦标赛已经举办了第三个年头,有了新的赛道加入,还有一些新的车队、车手。
布埃米高举冠军奖杯
  新车队包括捷豹车队,他们在2004年退出F1之后首次回到公开锦标赛,英国车手卡罗尔最终以第12名的身份完赛。
  来自中国的NEXTEV NIO车队两部赛车分别以第8、第11的成绩完赛,而TECHEETAH钛麒车队两部赛车均退赛。
  组委会称现场有3万人观看了本次比赛。
  (新浪赛车)
ALEX CHOW 01:27 PM 10-11-16
卡片SO第一日頒獎都俾人噓啦
ALEX CHOW 12:36 PM 11-27-17
今年請各位影多D相
昏迷童子Sleepy 11:34 AM 12-02-17
真係拉布......
ALEX CHOW 11:35 AM 12-02-17
真係拉布......
Porst仔……
仲要累埋人
昏迷童子Sleepy 03:05 PM 12-02-17
T3封路...紅旗......
標籤:Formula E
1 2 3 4 5 6 7 

返回主題版面