Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... 最後
GAF Racing Engine車迷討論區>第六十四屆殖民星大賽車(2017/11/16~2017/11/19)
昏迷童子Sleepy 09:18 AM 11-18-17
殖民星電視台旁述話有車手撞到眼鏡都跌埋......
K.LIFE 09:30 AM 11-18-17
華夏D車原來係2.0 tubro,係唔怪之得咁快
昏迷童子Sleepy 09:42 AM 11-18-17
頭車谷爆左...而家變成殖民星vs台灣......
K.LIFE 09:45 AM 11-18-17
作者: 昏迷童子Sleepy:
頭車谷爆左...而家變成殖民星vs台灣......
冇煙可能波箱出事,拖波落hair pin時出事
Tano 09:50 AM 11-18-17
作者: K.LIFE:
華夏D車原來係2.0 tubro,係唔怪之得咁快
1.6L T其實步速差不多
等睇今年有冇力推批怒筍

SAAB未賣盤前有生產噴射戰機
Tano 09:51 AM 11-18-17
殖民星電視台旁述話有車手撞到眼鏡都跌埋......
咁個頭盔應該甩埋
K.LIFE 09:54 AM 11-18-17
作者: Tano:
等睇今年有冇力推批怒筍

2分40,等於2003年GUIA N組時間...
CCemi 09:59 AM 11-18-17
youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=pIsFwTld4t4
昏迷童子Sleepy 10:14 AM 11-18-17
等睇今年有冇力推批怒筍

今年跑成12個圈...堆露筍應該唔敢學以前推到咁盡......
同埋今年木下部R34終於搶到頭位...

搞錯呀...噴香檳都唔播......
又要轉去葡文台......
K.LIFE 10:17 AM 11-18-17
今年跑成12個圈...堆露筍應該唔敢學以前推到咁盡......

露筍舊年排隊BBQ xdd
昏迷童子Sleepy 10:28 AM 11-18-17
Norris出閘脫腳......
1–>9
Tano 10:30 AM 11-18-17

織戶學R35 TQ時間都應該要等R35/36再有得玩至有機會更新

葡文有冇直Link?
K.LIFE 10:30 AM 11-18-17
得利隊仲係用緊萬寶路花 xd
ALEX CHOW 10:34 AM 11-18-17
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E8%B2...96%AF%E5%A0%A1
Tano 10:34 AM 11-18-17
作者: K.LIFE:
得利隊仲係用緊萬寶路花 xd
定得配色?

F3麻麻, 唞一陣沖杯咖啡先......
K.LIFE 10:36 AM 11-18-17
舒密家入咗葡京玩兩手 xd
昏迷童子Sleepy 10:36 AM 11-18-17
老舒個仔勇武不亞其父...衰在識放唔識收......
ALEX CHOW 10:36 AM 11-18-17
德利今年有法拉利sponsor?

我從使用 Tapatalk 的 F8332 發送
Tano 10:38 AM 11-18-17
老舒個仔勇武不亞其父...衰在識放唔識收......
可惜澳門得20秒左右可以叫放到
昏迷童子Sleepy 10:39 AM 11-18-17
作者: HONDA:
德利今年有法拉利sponsor?

Ilott係法拉青年軍......

好癲...一圈掟甩兩秒......
ALEX CHOW 10:45 AM 11-18-17
哈貝斯保係皇族後裔

Tano 10:45 AM 11-18-17
今年F3應該有新單圈速時間?
昏迷童子Sleepy 10:46 AM 11-18-17
可惜澳門得20秒左右可以叫放到
啱啱做左個全場best lap......
Tano 11:00 AM 11-18-17
計時都有盃攞....

頒獎係邊幾個?
K.LIFE 11:02 AM 11-18-17
計時都有盃攞....

頒獎係邊幾個?
香港影視紅星…得一條女識 xd
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... 最後

返回主題版面