Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24 64 114  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0)
antony chan 09:31 PM 07-23-17
作者: 八仙果:
真係估佢唔到,
以前 Wii 又係咁爆,
估唔到 Wii U 靜晒,
到個個以為無乜起色,到 Switch 又爆一次。

其實我個人覺得 Wii U 個名改得唔好,
因為我問過身邊的非機迷(打機年資較短),
佢哋都知 Wii,甚至有買來玩,
但佢哋唔知有部 Wii U,
以為係同一部機。
傳統嚟,隔代興衰
天野 09:44 PM 07-23-17
作者: tylau:
果日唔見雲師弟同B姐

Sent from my iPhone using Gaforum
唔該
咁再等下先,唔急買
奇妙Go1 11:51 PM 07-23-17
作者: 天野:
唔該
咁再等下先,唔急買
22號香港已有貨
ff 各百四
b姐同上
fe各百二
有些舖唔俾買單個cloud,迫你食埋另一枚cloud, 其他角色亦如上
MultiPASS 12:22 AM 07-24-17
頭盔係外出打魷魚2嘅好幫手˜

lineage19 09:55 AM 07-24-17
話說有冇師兄知道邊度有導電海綿賣??

Sent from my iPhone using Gaforum
HenryHH 10:31 AM 07-24-17
作者: lineage19:
話說有冇師兄知道邊度有導電海綿賣??

淘啦, 上面有成SET 賣, 唔難整的
tylau 10:56 AM 07-24-17
作者: HenryHH:
淘啦, 上面有成SET 賣, 唔難整的
我試過淘過, 都唔可以响TOUCH MON度掃到MON既, 唔知係咪假野
lineage19 11:28 AM 07-24-17
淘幾毫子野比幾十蚊運費感覺好浪費

香港真係冇地方賣咩??

赤武神 02:58 PM 07-24-17
你搵下d電子產品包裝可以會搵到,我在小米盒子個包裝搵到
Eking 03:22 PM 07-24-17
去鴨記吧, 應該會有, 或者GOOGLE電子零件鋪頭 (或者專業搖控車鋪頭)
LR猫 03:48 PM 07-24-17
其實宜家有無舖開訂MHXX部限定機?
Gundam MK-2 05:02 PM 07-24-17
過期問題
請問pro制個十字制有無可能自己整返好?
試玩過俄羅斯先發覺唔多對路
土星人 07:56 PM 07-24-17
新手剛入SWITCH! 有問題想請教大家!!
我細心睇清楚部機發現機底即USB TYPE-C充電位附近有些脹起!!
請問正常嗎?需要換嗎? THX~
golan 08:16 PM 07-24-17
作者: 土星人:
新手剛入SWITCH! 有問題想請教大家!!
我細心睇清楚部機發現機底即USB TYPE-C充電位附近有些脹起!!
請問正常嗎?需要換嗎? THX~
有沒有圖可提供?
如果唔擬眼就可以接受
八仙果 10:01 PM 07-24-17
https://www.facebook.com/myTVgames/p...93628887564520

土星人 10:36 PM 07-24-17
作者: golan:
有沒有圖可提供?
如果唔擬眼就可以接受

如圖,不過影得唔好,肉眼會清楚d,中間位微漲起(接合位間隙縫变大)同埋我只係開機試玩左大約半個鍾,機背已經微熱!!
赤武神 11:31 PM 07-24-17
生產有時會有偏差,唔係太覺都冇野~另微熱係正常因部機cpu/gpu負荷幾高的
--------
歐服有Rayman demo,不錯不錯 (wii u 移植作)
11281984 10:04 AM 07-25-17

如圖,不過影得唔好,肉眼會清楚d,中間位微漲起(接合位間隙縫变大)同埋我只係開機試玩左大約半個鍾,機背已經微熱!!
可能係殼個個問題~
我都係咁,不過係起上面大細聲個度...有隙縫仔
不過真係好細微
土星人 11:28 AM 07-25-17
作者: 赤武神:
生產有時會有偏差,唔係太覺都冇野~另微熱係正常因部機cpu/gpu負荷幾高的
--------
歐服有Rayman demo,不錯不錯 (wii u 移植作)
作者: 11281984:
可能係殼個個問題~
我都係咁,不過係起上面大細聲個度...有隙縫仔
不過真係好細微
明白,Thx! 其實都好少事,最緊要部機冇事正常運作!
lodoss 11:36 AM 07-25-17
做工問題我覺得因缺貨趕貨關係,
QC鬆手左,供貨正常的話應該會收返緊
IDGAF 11:57 AM 07-25-17
明白,Thx! 其實都好少事,最緊要部機冇事正常運作!
睇完圖,再睇自己個部機又的確係有d分別,
但睇圖其實都唔係好明顯,咁你部機平放係枱面覺唔覺會曲起咗?
如果無,我覺得個問題都不大的。

同埋舊電池應該係機背的右方,如果電池發脹了應該都係個殼右邊會曲起先。

不過,如果想換機就快d做決定了,
因為NS目前的遊戲SAVE DATA仲係要跟主機,
暫時無方法轉移去SD CARD、雲端SAVE,
如果到要換機時就等於無晒之前玩落的SAVE DATA。

https://www.youtube.com/watch?v=QCZ3-fYjpWo

土星人 01:57 PM 07-25-17
平放又冇特別曲起左,只係視覺上硬係覺得中間位係微微漲左d如果唔係大問題真係唔想又成部機攞出去換,只係唔多順眼,條隙應該唔會繼續變大吧
11281984 09:33 AM 07-26-17
平放又冇特別曲起左,只係視覺上硬係覺得中間位係微微漲左d如果唔係大問題真係唔想又成部機攞出去換,只係唔多順眼,條隙應該唔會繼續變大吧
試下放塊布,之後用文具夾,夾佢一晚睇下得唔得
12號四分衛 11:53 AM 07-26-17
我等8bitdo 出 ...
neo2046 12:12 PM 07-26-17
Rayman Legends: Definitive Edition - Like Father, Like Son Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=-qRPDipVJlM
作者: :

標籤:Nintendo Switch 討論, Switch 遊戲, 任天堂 Switch
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24 64 114  ... 最後

返回主題版面