Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14 54 104  ... 最後
攻略及心得交流區>Splatoon 2 | イカ戰略部- 互射心得交流- ᔦꙬᔨ --– 4月有批新武器, 油地未畢業
newlife2010 09:14 PM 07-20-17
其實有冇巴打入手左歐版?? 諗緊等美版好定入手歐版..
901戰術 09:22 PM 07-20-17
終於入手,打左幾場online,當填顏色咁玩
leungky1 09:39 PM 07-20-17
作者: newlife2010:
其實有冇巴打入手左歐版?? 諗緊等美版好定入手歐版..
出面任何形式英文版升到438-488不等
與其諗入手,不如曝實出貨時間......
由手機版發出
DC 97 09:49 PM 07-20-17
玩ONLINE比人秒殺
點先玩到個故事MODE?
信長 09:50 PM 07-20-17
和服女個位 LZ 入渠
K.Fai 09:56 PM 07-20-17
作者: 赤武神:
入渠~~~
作者: leungky1:
左邊有個和服女嘅位
由手機版發出
作者: 信長:
和服女個位 LZ 入渠
多謝三位大大
IDGAF 09:59 PM 07-20-17
試玩了單機果個Hero Mode,
但玩的關卡次序亂晒,我係3->1->2咁玩了…

單機mode係咪無得轉武器o架?
準備打第一個boss~!
信長 10:00 PM 07-20-17

海女大學,兩個位可以殺到村口
第一個雕像,在正立方斜角位ZL 魷魚狀態跳過去,再跳多次對面

雕像右面,木版牆上去
GAOGAIGAR 10:01 PM 07-20-17
請問點樣自己開房加朋友一齊打
信長 10:08 PM 07-20-17

水線位,可用副武器開,偷多少少時間,攻勢更有效
信長 10:26 PM 07-20-17
作者: GAOGAIGAR:
請問點樣自己開房加朋友一齊打

尼個,之後再按Y
GAOGAIGAR 10:31 PM 07-20-17

尼個,之後再按Y
咁請問遊戲機中心果到點先可以開房
赤武神 10:38 PM 07-20-17
咁請問遊戲機中心果到點先可以開房
遊戲機中心係面連
IDGAF 10:41 PM 07-20-17
打完HERO MODE第一個區的BOSS(多士爐?)之後,
開咗一個貌似係烤爐的東西,
應該就係用嚟升武器、裝備的吧?
但d升級費好似都幾貴下,要反覆挑選關卡儲分?

信長 10:44 PM 07-20-17
昇滿可以online 用??
八仙果 10:47 PM 07-20-17
作者: LEGOCAPTOR:
剛入手~!

啱啱試好似已經可以ONLINE玩了吧?

食飽晚飯再慢慢玩~!
歡迎!
尋晚己經玩緊。
八仙果 10:48 PM 07-20-17

online 還 online,offline 還 offline,
online 的武器 / 裝備要用 game 內金錢買。

初期的裝備,只有一格,
勝利後得到分數才會開啓,
效果隨機,
開啓後,會有特定的加乘效果,如 ink 多點,行快啲等等。

如果如上集一樣,
最多有三格,格數除了因原有的星星(可以說是罕有度)而定外,
還可以參加 festival / 或特定條件來增加格數。
GAOGAIGAR 10:54 PM 07-20-17
作者: 赤武神:
遊戲機中心係面連
咁個防禦戰只可以面聯打嗎?
闇影風 10:55 PM 07-20-17
岩岩玩輸多贏少

有冇咩事新玩應該特別留意先
八仙果 10:56 PM 07-20-17
deleted
信長 10:57 PM 07-20-17
咁個防禦戰只可以面聯打嗎?
三文魚??
面連幾時都得(好似係)
online 就有時段 21號先開始有
你廣場X, R,R 就確認到時間
IDGAF 10:59 PM 07-20-17
作者: 八仙果:
歡迎!
尋晚己經玩緊。
尋晚,
早著先機…
咁LV同武器咪好過好多玩家~!!!

我買返嚟淨係畫咗個公仔、ONLINE試打了一場TURF WAR,
同埋單機HERO頭3關+BOSS咋。

另外,佢個官方手機吹水app,
我用game果個QR code提供的link下睇過
香港地區好似仲未開發下載的…
IDGAF 11:02 PM 07-20-17
我都想知~!

因為心急試玩,未得閒睇晒你版頭堆資料~!

建議不如拍片,等其他玩家可以邊玩邊用手機睇/聽下解說~!
八仙果 11:06 PM 07-20-17
作者: LEGOCAPTOR:
尋晚,
早著先機…
咁LV同武器咪好過好多玩家~!!!

我買返嚟淨係畫咗個公仔、ONLINE試打了一場TURF WAR,
同埋單機HERO頭3關+BOSS咋。

另外,佢個官方手機吹水app,
我用game果個QR code提供的link下睇過
香港地區好似仲未開發下載的…
係,尋晚,
尋晚更新唔到,online 不能,
諗住玩 offline story mode,
玩到攰想訓,點知又更新到,
即 online 再玩。

武器都唔算少,
應該說武器的組合有不少,
除了主武器,還有副武器同超必,可以有不同配搭,
能力數值可以按 ZL 掣看到詳細。
IDGAF 11:17 PM 07-20-17
作者: 八仙果:
係,尋晚,
尋晚更新唔到,online 不能,
諗住玩 offline story mode,
玩到攰想訓,點知又更新到,
即 online 再玩。

武器都唔算少,
應該說武器的組合有不少,
除了主武器,還有副武器,可以有不同配搭,
能力數值可以按掣(忘了哪個掣)看到詳細。
應該係ONLINE配對選不同模式前果個畫面按+掣轉武器同睇技能吧?

咁係廣場位按X掣R一下頁睇到果堆好似係技能的東西係消費品嚟?

見有粒星X0咁的果堆。
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14 54 104  ... 最後

返回主題版面