Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
電視遊戲討論版>Final Fantasy XV l ファイナルファンタジー XV 情報區 2 l 已售
Masato 04:04 PM 11-26-16
作者: 野良猫:
普通版540入手
限定見828

歐版398
日版普通版540?
IDGAF 04:19 PM 11-26-16
作者: X&Y:
上官網都唔多搵到資料
想問中韓字幕版係英文語音定日文語音的?
係囉,我都想知香港行版,係日語+中文字幕,
定英語+中文字幕,
因為之前玩XBOX ONE 日版個DEMO,我覺得佢CG片角色說話時個口形應該似係跟英文版對白多D喎~!

如果有我想玩英語+中文字幕一次先~!
野良猫 04:48 PM 11-26-16
日版係雙封面,唔鐘意基情慢步嘅可以轉番做純LOGO
tomhk 05:10 PM 11-26-16
日版係雙封面,唔鐘意基情慢步嘅可以轉番做純LOGO
日水出左嗱?
野良猫 05:42 PM 11-26-16
一開始冇得NEW GAME住,要等碟版啲資料COPY落HDD後先可以開始,要成21分鐘

COPY途中可以自由戰鬥打哥布林體驗下戰鬥環境
STRIFE 08:42 PM 11-26-16
日普$504入手
店員好似好想散左d歐版咁喎
zero0417hk 08:49 PM 11-26-16
今日行過MK好O, 係某間見到歐版298
STRIFE 09:52 PM 11-26-16
一開始冇得NEW GAME住,要等碟版啲資料COPY落HDD後先可以開始,要成21分鐘

COPY途中可以自由戰鬥打哥布林體驗下戰鬥環境
感覺之後好多人會問做乜玩唔到
斯羅 10:32 PM 11-26-16
入左歐版299 應該無野奄左掛XD?
Terry仔 10:38 PM 11-26-16
雖則係歐版姐,初發居然做到$299
sgouki 11:14 PM 11-26-16
歐版都有晒日/英語, 字幕?
野良猫 11:20 PM 11-26-16
原來有10雞隨意門,可以唔駛睇住架車慢慢行
斯羅 11:24 PM 11-26-16
作者: sgouki:
歐版都有晒日/英語, 字幕?
Yes 一樣有得揀
Amuro0093 12:51 AM 11-27-16
作者: X&Y:
上官網都唔多搵到資料
想問中韓字幕版係英文語音定日文語音的?
行版有兩種, 日/英語音+日/英文字幕; 日/英語音+中/韓字幕.
steve 02:42 AM 11-27-16
sorry 少買歐版 game ,問個低能問題
歐版會唔會 x , o 制調轉
RPG之鬼 06:52 AM 11-27-16
問一下行版既冰召喚獣 シヴァ是天朝版定日版?
呢個好似種要啲喎
wuxu 07:04 AM 11-27-16
玩左幾日暫時感覺係:日清你到底科左幾多水俾方塊社…in game大大個招牌加in game item唔在講,仲要連side quest整杯麵都有…
ps4boy 09:44 AM 11-27-16
$299看畫面都底!
ComeLOLoh 10:02 AM 11-27-16
行版一出,歐版通常直插。
但今次兩隻招喚獸要等幾耐先知各版本censorship既分別呢?
呢個真係好重要。完全決定買邊個版本!
sgouki 10:44 AM 11-27-16
河蟹版FOR大陸 ONLY?
其實隻召喚獸咁都要改, 咁CID冇奶油吾改架喎.......
huckenbein 02:15 PM 11-27-16
信和好景最平日普版$499
日版 deluxe edition $739
歐版繼續$29x
鈴蘭 03:01 PM 11-27-16
原來有10雞隨意門,可以唔駛睇住架車慢慢行
返城先得 未去過既城就要慢慢睇佢渣車
同埋去D中途停車又係要等
但呢架的士都算幾易用了
反正行山路有雀騎
野良猫 03:10 PM 11-27-16
作者: 鈴蘭:
返城先得 未去過既城就要慢慢睇佢渣車
同埋去D中途停車又係要等
但呢架的士都算幾易用了
反正行山路有雀騎
清支線任仲衰

埋埋完成個聖地巡禮任,渣咗成6分鐘先到目的地…
唔係有得聽歌肯定悶死…
Lamsze 04:33 PM 11-27-16
如果歐版有賣中文就正啦,本身無中文就唔洗諗,可以買黎試下
Lure 04:51 PM 11-27-16
Demo試過坐車有得加AP,正式版都應該有掛!

同埋沿途見到有嘢汁又可以停車汁下,
有嘢打又可以停車打下!
標籤:FFXV, Final Fantasy XV, ファイナルファンタジー XV, 最終幻想15
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面