Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 
日本動漫畫討論版>◆ 港漫雜談-- 第拾回 ◆
yeah yeah 09:28 AM 05-06-16
作者: T.K.:
鬼刀華 獨腳高 綠帽武 後
刀疤仁壓柚登場!
雷霆真係好煩...
快d收佢檔啦....
好似小學雞咁...
都唔係做大事既人..仲話做二路元帥....
小東又真係比佢坐...
T.K. 01:20 PM 05-06-16
雷霆得個賤字,做既野真係小學雞
T.K. 03:13 PM 06-03-16
牛佬幫漫本畫既Bloody girl
仲好睇過古惑仔…
sunnypigdog 04:49 PM 06-03-16
Bloody girl 我覺得還好, 係d故仔太似, 印象唔深。但比起古惑仔又長又悶係好D既
gingq7 08:55 PM 06-03-16
Bloody girl...睇左頭2回已頂唔住,
後面會好d?
T.K. 01:20 AM 06-04-16
點都好過古惑佬
只說文戲的牛佬,不就是最強的牛佬嗎?
gingq7 04:49 PM 06-04-16
要分開兩件事黎講,
牛佬d拳腳交其實已算數一數二(武器戰就一般),只不過可能近年睇佢畫得太多打戲,所以好似來來去去都係果幾種套路咁
(認真的和仔可以好過佢,但近年佢好少花篇幅在打戲的細節上)

古惑仔文戲少都無計(但其實都唔少),牛佬自己係後記都寫過無數次,古惑仔一無打果期就趺書
T.K. 11:23 PM 06-04-16
我覺得牛佬打戲好睇既,已經係排名戰時期
T.K. 06:42 PM 06-08-16
西遊新角色叫悟飯吧,我好肯定,等第三部悟天出場
T.K. 12:30 PM 06-23-16
天下無敵老祖宗:「你好,再見」
Dangerous-boy 10:36 PM 06-27-16
今、明兩晚J2兄弟幫嘉賓曹志豪
Dangerous-boy 05:44 PM 07-20-16
玉記下星期也加價至19蚊
T.K. 11:43 AM 09-13-16
春秋猛士有無人睇?
連話佢劇情垃唔垃圾既都唔覺?
sunnypigdog 12:40 PM 09-13-16
春秋猛士有無人睇?
睇完五期, 你問我睇左咩我可以答你唔到嘅........
FREDDY@o@ 04:03 PM 09-13-16
送都唔會睇…
由手機版發出
D.K. 08:40 PM 09-13-16
西遊新角色叫悟飯吧,我好肯定,等第三部悟天出場
隻老虎唔係新角啦下? 第一期冇出場差少少就殺左白狼, 直接ENDING喎
之後回憶補返, 期待黑馬土地神一齊出場
Dangerous-boy 10:15 PM 09-14-16
春秋猛士有無人睇?
作者: sunnypigdog:
睇完五期, 你問我睇左咩我可以答你唔到嘅........
過了五期真係唔知自己在睇緊咩....
但為了等性公子老豆出場,仍會繼續追
stevenfan 11:27 AM 09-15-16
作者: Dangerous-boy:
今、明兩晚J2兄弟幫嘉賓曹志豪
懷念鐘曹經合.....
pierrekwok 01:35 PM 09-15-16
過了五期真係唔知自己在睇緊咩....
但為了等性公子老豆出場,仍會繼續追
我怕本書嘅銷量捱唔到秦白出場⋯我為咗等戰鼓樓同埋晉獻公出場。
Dangerous-boy 05:51 PM 09-16-16
作者: pierrekwok:
我怕本書嘅銷量捱唔到秦白出場⋯我為咗等戰鼓樓同埋晉獻公出場。
到了第8期都仍然可以是0進度,都幾難捱!
T.K. 10:52 AM 10-25-16
新果本「天子群俠傳(?)」
有無人會買??
T.K. 10:53 AM 10-25-16
到了第8期都仍然可以是0進度,都幾難捱!
本野聽講16期完?a
暗黑騎士 11:30 AM 10-25-16
上星期打風鐵將係咪冇出, 澳門呢度買唔到
T.K. 12:26 PM 10-25-16
改星期五出
暗黑騎士 01:30 PM 10-25-16
即係脫期?
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 

返回主題版面