Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後
攻略及心得交流區>ダークソウル3 -薪の王たちに玉座なしー 攻略Thread
Slush 05:58 PM 04-22-16
作者: Chris Redfield:
即係兩者只可得其一咁解?

嗯....裝左武器防具後冇咩重量剩先麻煩

今代最盡幾lv?睇黎要玩好多週目先得啦
有時候要配下裝,最盡應該全能力值99吧
鈴蘭 09:16 PM 04-22-16
升到咁高都無用 無人matching到你
Slush 10:57 PM 04-22-16
30分鐘前: 無名之王你同我落來堂堂正正決鬥

20分鐘前: SORRY LOR

10分鐘前: 咪阻住晒,死雀仔我要殺左果條友

而家:你仲唔死
雷火武 12:29 PM 04-23-16
請問太陽直劍要打個隻貪婪者跌
係點既樣?
鈴蘭 03:13 PM 04-23-16
太陽直劍我記得係條龍既人之膿隔離隻寶箱怪度
由手機版發出
Slush 03:37 PM 04-23-16
完game, 估唔到最後會聽到一代薪王首bgm

火防女: 我而家要整熜個火

我:ok (隻左手仲燒緊[咒術之火]

題外話: 有冇好方法可以刷枷の椎骨
鈴蘭 08:27 PM 04-23-16
作者: Slush:

做狂靈入侵
或者谷高發現力去地下墓打墓守
由手機版發出
Slush 10:04 PM 04-23-16
作者: 鈴蘭:
做狂靈入侵
或者谷高發現力去地下墓打墓守
由手機版發出
入侵次次入到去都四個圍我一個...
諗住去法王果邊決鬥,次次打打下d人都係到補血

法王決鬥中,仲差10個先刷完
jeffyen83 10:29 PM 04-23-16

揾朋友密碼聯機刷最快,互殺或自殺一個鐘多d就攪掂
舌頭都可以甘刷
Slush 10:30 PM 04-23-16
作者: jeffyen83:
舌頭都可以甘刷
試過,但唔知咩事個朋友load好耐先見到我個sign
Chris Redfield 02:04 AM 04-24-16
咦,睇數值黑騎士大劍比煙特漫大劍高攻,需求又低d,係力量補正低

可以用佢代替煙大劍黎用?

依家o係冷たい谷のイルシール度....想同fd繼續coop玩,成日都有人入黎PVP...好煩丫
鈴蘭 02:41 AM 04-24-16
力補正S同力補正C 無得比
Slush 08:56 AM 04-24-16
咦,睇數值黑騎士大劍比煙特漫大劍高攻,需求又低d,係力量補正低

可以用佢代替煙大劍黎用?

依家o係冷たい谷のイルシール度....想同fd繼續coop玩,成日都有人入黎PVP...好煩丫
快d交你的枷の椎骨出來,我就唔入侵

補正差太遠,你拿得起煙特都50力,補正一定煙特好d,而且煙特係打擊系用法都唔同
Chris Redfield 09:14 AM 04-24-16
咁用煙特力要50啦,體力使唔使谷上用佢都低過負重70%?
Slush 09:41 AM 04-24-16
咁用煙特力要50啦,體力使唔使谷上用佢都低過負重70%?
為左火力當然要有所付出
全祼!

題外話: 一代黑騎士武對惡魔有補正,唔知3代有冇
Slush 10:12 AM 04-24-16
而家決鬥係咪興補血?

成日見D著太陽戰士裝的人打打下回血

心中大叫一聲:太陽之恥...!
信長 10:48 AM 04-24-16
一周目,打到地下墓霸王,
除早期入村有見過召喚符外,未見過可召npc,次次boss 門外都未見過可搵人幫手
我lv40,武器最多+3
我唔明係味聯機有問題?試過可入侵,就係未見過可召人幫手
無可能全地球無人放符
Slush 10:56 AM 04-24-16
作者: 信長:
一周目,打到地下墓霸王,
除早期入村有見過召喚符外,未見過可召npc,次次boss 門外都未見過可搵人幫手
我lv40,武器最多+3
我唔明係味聯機有問題?試過可入侵,就係未見過可召人幫手
無可能全地球無人放符
有冇用餘火? 要有火先會召到人

題外話: 唔好再慢D
https://www.youtube.com/watch?v=QDKHiPDHY-o
信長 11:04 AM 04-24-16
意為今集無人性
原來要咁,明白晒
Dyhalt Rushifar 11:07 AM 04-24-16
有冇用餘火? 要有火先會召到人

題外話: 唔好再慢D
https://www.youtube.com/watch?v=QDKHiPDHY-o
如果大範圍既都可能有用既,咁既範圍咁既速度真係用一般回復系好過喎…

話時話,用殘火打生贄の道D入侵密到連卒冇時間打…打到輸執返魂打OFFLINE算
Slush 11:13 AM 04-24-16
作者: Dyhalt Rushifar:
如果大範圍既都可能有用既,咁既範圍咁既速度真係用一般回復系好過喎…
仲要兩格...唔怪得今集無咩人用

殺左30個人,竟然係為招咁的野

希望FROMSOFT 可以BUFF
ALEX CHOW 11:50 AM 04-24-16
作者: jeffyen83:
舌頭都可以甘刷
試過,但唔知咩事個朋友load好耐先見到我個sign
我直情睇唔到朋友個sign

另外:

邊度o黎
Slush 11:59 AM 04-24-16
作者: HONDA:
我直情睇唔到朋友個sign

另外:

邊度o黎
奇手係咒術老師付近...
teealpha 12:03 PM 04-24-16
炎奇手我攞完唔記得左

炎方石就……睇你想正路行過去定係好似我咁懶人攞
正路行的話就係不死街可以調查鐵籠隻紅衫怪再行過去,不過我唔會想再行多次

懶人式做法,返去第一次遇到洋蔥果個教堂,出去正門(背向正門),望向你左上方個懸崖位就會見到果條倒吊屍,行去左手邊D用箭射佢就會掉落黎
如果就咁正面直射係會掛響上面,請由正路行返去執
斯羅 03:42 PM 04-24-16
想問下打龍狩之鎧前右手邊有架lift點開?
我知下面有原盤拎但揾晒個map 都吾覺開到咁
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後

返回主題版面