Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後
攻略及心得交流區>格ゲー綜合討論區Round 8 【侍魂2019年早夏 GBFVS2019】
[KIT] 09:28 PM 03-15-16
作者: ヨコ男:
無打過CPU咁濟, 得3萬幾
月尾先UPDTAE都唔荒買得起ALEX
可能係有心整到儲分過程好無聊
咁你至會課金
赤兵尉SETH 10:30 PM 03-15-16
作者: 小昭Teddy:
100關真係有得屈都好辛苦.....
真係勁痛苦,到後尾有d角色開始難屈,最後僅剩一滴血贏Ryu
如果到100隻先輸我應該會心折到折埋隻game
小昭Teddy 12:27 AM 03-16-16
作者: [KIT]:
咁你至會課金
可能????
Dyhalt Rushifar 10:28 AM 03-16-16
作者: [KIT]:
咁你至會課金
其實佢求生唔駛下下LOAD就已經舒服好多…

--------------------------------------------------------------------------
去日本期間,有FRIEND爆咗XRDR既SOL ARCADE…
SOL做咩會咁驚訝アリア係JUSTICE,冇記錯佢好似第一集ED已經知架喎
newb 11:09 AM 03-16-16
Online 打Rank/Casual 贏先得50蚊真係好少
beta都好似係過百…
鈴蘭 02:54 PM 03-16-16
佢出人得咁快又咁貴
根本正常以對戰為主既player應該唔會追到
由手機版發出
ヨコ男 03:17 PM 03-16-16
我都好唔明點解完場後又要LOAD地球
直接比我係宇宙TRAINING啦
wing 03:44 PM 03-16-16
作者: newb:
Online 打Rank/Casual 贏先得50蚊真係好少
beta都好似係過百…
冇記錯beta時係500
wing 03:46 PM 03-16-16
作者: 鈴蘭:
佢出人得咁快又咁貴
根本正常以對戰為主既player應該唔會追到
由手機版發出
屈人打悶爆單機生存MODE, 根本唔知咩心態.

成隻GAME已經咁貴, 仲要搞d免費GAME式的in-game transaction, 抵俾人鬧爆.
wing 03:49 PM 03-16-16
作者: 小昭Teddy:
暫時故事打晒, 生存得CAMMY同龍打左頭兩個難度....得十幾萬, 買juri算

100關真係有得屈都好辛苦.....
打30關低B AI都要半粒鐘(真正打的時間15分鐘,仲有15分鐘等Loadin等開場完場), x16隻, 仲有幾級難度, 有咁多時間打, 不如開房搵friend好過.

根本係專登整到咁悶, 焗你俾真錢.
wing 03:52 PM 03-16-16
作者: 赤兵尉SETH:
真係勁痛苦,到後尾有d角色開始難屈,最後僅剩一滴血贏Ryu
如果到100隻先輸我應該會心折到折埋隻game
我話你知, 最火滾唔係輸俾最後一隻, 係win 緊最後一隻時斷線!

你咪以為斷線係打ranked先遇到, 打生存Mode一樣有

我遇過幾次(雖然唔係100關,但都好火滾)
小昭Teddy 07:24 PM 03-16-16
作者: wing:
我話你知, 最火滾唔係輸俾最後一隻, 係win 緊最後一隻時斷線!

你咪以為斷線係打ranked先遇到, 打生存Mode一樣有

我遇過幾次(雖然唔係100關,但都好火滾)
單機mode都要online真心
鈴蘭 07:37 PM 03-16-16
屈人打悶爆單機生存MODE, 根本唔知咩心態.

成隻GAME已經咁貴, 仲要搞d免費GAME式的in-game transaction, 抵俾人鬧爆.
better than nothing
更何況格game賣DLC角已經係常態,只要有送色我覺得就OK
ben wai 10:32 PM 03-16-16
搭單問下,本人拳霸Q4 想玩PS4 GGXrd 係唔係對應唔到
(已CHECK 已移到PS3 MODE和先用無線手掣開黎打,但大掣都仲係無反應)
ZOMA 12:36 AM 03-17-16
作者: ben wai:
搭單問下,本人拳霸Q4 想玩PS4 GGXrd 係唔係對應唔到
(已CHECK 已移到PS3 MODE和先用無線手掣開黎打,但大掣都仲係無反應)
用唔到
Xrd唔對應PS3大制
真十人€ 12:39 AM 03-17-16
格ゲー?

ttp://www.famitsu.com/news/201603/17101506.html
ヨコ男 09:30 AM 03-17-16
釣魚

laura 236lp +2/-2
同麥斯打
我成日比236lp hit唔派生都+2撻我搶3f拳 (慣晒手改唔到)
236lp guard我撻佢佢又解到
前vskill>撻好快, 快過ken同karin既移動技
Dyhalt Rushifar 09:33 AM 03-17-16
作者: 真十人€:
格ゲー?

ttp://www.famitsu.com/news/201603/17101506.html
啱晒已經打唔掂格鬥不過又忍唔到手既在下
wing 09:42 AM 03-17-16
作者: 鈴蘭:
better than nothing
更何況格game賣DLC角已經係常態,只要有送色我覺得就OK
鐵拳TT2成60個角色, 人物全部唔駛錢,雖然服飾要用遊戲幣買,但任何對戰模式都搵到,同friend開房對戰都搵到好多.

SF5....我都知賣角色係重要收入, 但你原本得16個, 比sf4無印家用版仲少一半, 真係過份D囉,印象中依家冇邊隻格game收咁貴得咁少人.

基本系統設計係好, 鼓勵進攻同削弱撻都係好事, 但人物,單機同連線mode都真係好差囉.

SF5依家仲有人玩, 真係因為佢better than nothing, 依家ps4仲少格鬥game. 如果依家ps4已經有鐵拳同kof, 佢真係收得檔. 事實上我好多玩開sf4玩到好hardcore(舊年仲熱衷usf4對戰)果D, 呢一兩個禮拜已轉哂玩第二D game. 話好悶, 到時出左8人房先再算喎.
s2001154 10:02 AM 03-17-16
鐵拳TT2成60個角色, 人物全部唔駛錢,雖然服飾要用遊戲幣買,但任何對戰模式都搵到,同friend開房對戰都搵到好多.

SF5....我都知賣角色係重要收入, 但你原本得16個, 比sf4無印家用版仲少一半, 真係過份D囉,印象中依家冇邊隻格game收咁貴得咁少人.

基本系統設計係好, 鼓勵進攻同削弱撻都係好事, 但人物,單機同連線mode都真係好差囉.

你唔好咁啦
CAPCOM已經窮到變CAP水COM
wing 10:19 AM 03-17-16
作者: s2001154:
你唔好咁啦
CAPCOM已經窮到變CAP水COM
咁樣搞法整衰SF同capcom兩個招牌, 第日想搵D非死忠非hardcore人買佢D game會仲難.
【麥斯】 10:21 AM 03-17-16
作者: ヨコ男:
釣魚

laura 236lp +2/-2
同麥斯打
我成日比236lp hit唔派生都+2撻我搶3f拳 (慣晒手改唔到)
236lp guard我撻佢佢又解到
前vskill>撻好快, 快過ken同karin既移動技
236lp冇派生, 係得捕人起上持續hit先可以再駁 5lp > 236lp,
基本上打中唔出投都冇野好做, 咁多招入面係得236lp畀人擋左都係低風險

山區有羊果個場好似有微LAG, 跳過黎好似會窒左1,2個F
【麥斯】 10:28 AM 03-17-16
咁樣搞法整衰SF同capcom兩個招牌, 第日想搵D非死忠非hardcore人買佢D game會仲難.
CAPCOM成日都想搵縮數CAP水, 但好多時越係想搞縮數就越衰,
隻SF5擺明就係趕住出黎畀EVO用, 想用E-SPORT做宣傳,
但所謂既E-SPORT根本就同普通玩家無緣既野黎, 普通玩家都係重視隻GAME有乜野玩,
CUT人CUT MODE趕隻半成品出黎就搞到畀人留底個壞印象,
隻GAME冇乜單機MODE練習迫人ONLINE同人打完全係趕新手,
想唔死都難
ヨコ男 10:42 AM 03-17-16
作者: 【麥斯】:
236lp冇派生, 係得捕人起上持續hit先可以再駁 5lp > 236lp,
基本上打中唔出投都冇野好做, 咁多招入面係得236lp畀人擋左都係低風險

山區有羊果個場好似有微LAG, 跳過黎好似會窒左1,2個F
+2係投好正路
但我想搵d投無敵既招反, 點知望落跳起左既中段都會比人投

隻game捉人慣性多
仲要得幾個位捉
仲要好高風險

好似同你打, jmk落地delay 4f 技你就會因為解投中
中段技hit +-0你會搶3f拳我爆你無敵技你會中

同鈴蘭打的話, 哩d完全對佢無效衰左比佢入一set
s2001154 10:43 AM 03-17-16
作者: 真十人€:
格ゲー?

Arcsys真係創意無限
標籤:BlazBlue, GGXrd, KOF, P4U, UNI
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後

返回主題版面