Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 29 69 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 89 129 179 579  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
Seamty2 10:07 PM 02-07-16
151開始可以點打,用左2珠都未過到
我冇任何支援角,只有抱2號機大腿
LordofNightmare 10:37 PM 02-07-16
作者: Seamty2:
151開始可以點打,用左2珠都未過到
我冇任何支援角,只有抱2號機大腿
我試過打人地版152
2 WAVE食咗一野中BOSS必隻JS就爆咗....
用明日香踢爆另一隻中BOSS, 入到見到影創聖重踢到佢兩腳就TIME OVER.
盡快入BOSS WAVE係要點, 明日香面對到就起勢踢!
踢到幾多得幾多, 踢唔死就用第2珠再踢過, 真係唔得只有3珠打.

我123LV ONLY.
ShinDou 11:08 PM 02-07-16
打到169,試過好多唔同打法,我全拳隊,80弱馬沙,80弱創性,60聖誕紅蓮,70SR GGG

後期我場場要搭明日香先得

覺得最好用兩隻C拳機自殺拎2拳珠,中BOSS最好搵明日香頂,普通機唔會頂得住,俾人HI到都扣接近1千,出技扣2,3千,要唔加速控下避招先得

留10珠入BOSS WAVE,記低大佬出係邊個位出捕佢,1出黎就踢3次佢都扣左120萬,淨番少少其他人開晒熱血魂好快死

不過有時打卒都會俾人屈到唔夠半血要入艦補下,但BOSS WAVE開始我都會放番出黎頂1頂另1邊D卒
Seamty2 11:37 PM 02-07-16
作者: LordofNightmare:
我試過打人地版152
2 WAVE食咗一野中BOSS必隻JS就爆咗....
用明日香踢爆另一隻中BOSS, 入到見到影創聖重踢到佢兩腳就TIME OVER.
盡快入BOSS WAVE係要點, 明日香面對到就起勢踢!
踢到幾多得幾多, 踢唔死就用第2珠再踢過, 真係唔得只有3珠打.

我123LV ONLY.
見到隻JS幾野就爆真係

作者: ShinDou:
打到169,試過好多唔同打法,我全拳隊,80弱馬沙,80弱創性,60聖誕紅蓮,70SR GGG

後期我場場要搭明日香先得

覺得最好用兩隻C拳機自殺拎2拳珠,中BOSS最好搵明日香頂,普通機唔會頂得住,俾人HI到都扣接近1千,出技扣2,3千,要唔加速控下避招先得

留10珠入BOSS WAVE,記低大佬出係邊個位出捕佢,1出黎就踢3次佢都扣左120萬,淨番少少其他人開晒熱血魂好快死

不過有時打卒都會俾人屈到唔夠半血要入艦補下,但BOSS WAVE開始我都會放番出黎頂1頂另1邊D卒
我已經係80JS + 80 弱創 + 80弱沙 + 60 EXIA
除左 80弱創冇改造之外,其他都改盡晒,掂都掂唔到隻BOSS就TIME OVER
ShinDou 11:46 PM 02-07-16
我80弱創性改爆左攻防,HP開始加緊,不過過左日曜冇得打改造了,唔改既話可能用番其他改爆既拳機仲好,強化PART我裝晒加100攻

我有75JS不過冇拎出黎用,因為爆COST扣好多能力又冇左SUPPORT,我RANK得43,COST 73

用3珠應該打到大佬﹖
Seamty2 11:53 PM 02-07-16
作者: ShinDou:
我80弱創性改爆左攻防,HP開始加緊,不過過左日曜冇得打改造了,唔改既話可能用番其他改爆既拳機仲好,強化PART我裝晒加100攻

我有75JS不過冇拎出黎用,因為爆COST扣好多能力又冇左SUPPORT,我RANK得43,COST 73

用3珠應該打到大佬﹖
3珠 180秒+ 1.5倍攻一定過到
想研究下有冇可能2珠就過到

151開始好似易出左SR創性同SSR弱創性
LordofNightmare 12:07 AM 02-08-16
好慘, 老馬修招大炮食咗我成五百隻都唔肯升最後一個LV......
啲錢食到得番四個位.

但倒轉講, 尋日跌/抽咗2SSR6SR.
fufufu123456 01:56 AM 02-08-16
原來LV200之後強敵能力唔會再升,真系好彩
感覺愈高LV愈易中,依家差2張ssr弱就4凸了
ShinDou 10:10 AM 02-08-16
我都覺得高LV易出左,而家強凸3

c沙也加好勁,1開波補給再自殺送左2珠,c花自殺又送多珠

而家覺得d中boss最好開必殺秒左佢先,打既時間少左冇俾佢扣咁多,又多d時間打大佬
fufufu123456 10:40 AM 02-08-16
打左221隻終於搞掂!

LordofNightmare 11:54 AM 02-08-16
作者: fufufu123456:
打左221隻終於搞掂!

恭喜恭喜~~
clie 12:08 PM 02-08-16
打左221隻終於搞掂!
犀利我有個FD都凸爆但見佢未爆技
請問係咪爆咗水?
我120層ONLY
fufufu123456 12:19 PM 02-08-16
恭喜恭喜~~
多謝多謝~大年初一一朝早就中兩隻SSR真系開心
依家可以一邊慢慢打一邊等亡國のアキト了

作者: clie:
犀利我有個FD都凸爆但見佢未爆技
請問係咪爆咗水?
我120層ONLY
系呀,由170左右開始用,爆哂45支
上次sazabi ev既時候一早放棄所以儲落一大堆今次用
其實如果唔係新年未必會咁趕,但初三到初五根本都冇時間打所以先諗住速戰速決
今次ev當儲個經驗,知道愈高LV愈易跌,下次ev就唔使咁趕爆哂水
clie 02:12 PM 02-08-16
大大有無2號機特效可以借小弟?
無佢好難一粒珠過關
LordofNightmare 02:18 PM 02-08-16
多謝多謝~大年初一一朝早就中兩隻SSR真系開心
依家可以一邊慢慢打一邊等亡國のアキト了

上次sazabi ev既時候一早放棄所以儲落一大堆今次用
其實如果唔係新年未必會咁趕,但初三到初五根本都冇時間打所以先諗住速戰速決
今次ev當儲個經驗,知道愈高LV愈易跌,下次ev就唔使咁趕爆哂水
150打後係咪全力三珠三珠咁打?
fufufu123456 02:29 PM 02-08-16
作者: clie:
大大有無2號機特效可以借小弟?
無佢好難一粒珠過關
有呀歡迎add me 146889215
但請留低ac名,我怕會誤拒否
150打後係咪全力三珠三珠咁打?
因為我有齊4隻特效所以去到169都仲系一珠過
但170開始就系三珠,成個ev未試過二珠
LordofNightmare 02:41 PM 02-08-16

LoN SRW已伸~~~
啲明日香開始唔夠用, LV3必唔夠踢死影創聖
clie 02:48 PM 02-08-16
已ADD 叫瓜瓜~
我一部特效都無,有時FD隻MAX 2號機浮上面就起勢咁打
clie 02:50 PM 02-08-16
LoN SRW已伸~~~
啲明日香開始唔夠用, LV3必唔夠踢死影創聖
我得兩個FD有,呢期申請既都俾人拒絕晒
元首KFC 02:55 PM 02-08-16

HKG-KFC已伸~~~

145 LV強SSR突0
睇怕空多吉少
Seamty2 05:27 PM 02-08-16
今日只出過2張sr
仲差5張ssr弱創聖先突爆到隻強
亍 ◣ 06:02 PM 02-08-16

我都要朋友

冇特效打到80幾已經好難打
元首KFC 06:15 PM 02-08-16
作者: 亍 ◣:
我都要朋友

冇特效打到80幾已經好難打
無特效應該可以打到149仲係一珠, 最緊要全拳C愛美神同二號朋友
亍 ◣ 06:29 PM 02-08-16
作者: 元首KFC:
無特效應該可以打到149仲係一珠, 最緊要全拳C愛美神同二號朋友
不是已經講左重點?

要全拳我有丫....

問題已經開始打唔入肉.....

LordofNightmare 06:36 PM 02-08-16
作者: 元首KFC:
二號朋友招必LV5或以上會安全啲.
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 29 69 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 89 129 179 579  ... 最後

返回主題版面