Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 51 91 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 111  ... 最後
Neo Entertainment TREND>日劇討論區
不是藍星人 04:33 PM 10-27-15
作者: 陸奧 貴志:
http://www.viu.com/ott/hk/

有料到喎.....
噫,OK喎個app
nowtv 自己都好似無咁快播大人女子喎
Dangerous-boy 08:13 PM 10-27-15
天使心#03
幸福女孩好可憐!搞到我在巴士上流馬尿

開了武士教師睇,覺得唔錯!

作者: 不是藍星人:
噫,OK喎個app
nowtv 自己都好似無咁快播大人女子喎
對續了now tv約的我是壞消息
okabe 12:55 PM 11-19-15
http://headlines.yahoo.co.jp/hl?a=20...500-sanspo-ent

下季月9
有村架純×高良健吾
JMi 03:34 PM 11-19-15
今季原來有阿部叔 但要挨包面太鳳...
okabe 04:03 PM 11-19-15
作者: JMi:
今季原來有阿部叔 但要挨包面太鳳...
包面太鳳每集出場唔多
主要都係一班大叔賣熱血,佢出場主要作用係傲驕
有人係為左睇佢先睇ga
JMi 12:28 AM 11-25-15
世界奇妙物語...
昨日公園見到麻牛子 好殘念地把聲真係好牛...
反而驚嚇的一個都無重製
無鬼聊聊同不明所以果兩個就真係經典級的無聊同意味不明...
凍檸茶 02:42 PM 12-08-15
四眼新垣好睇喎
由手機版發出
okabe 02:56 PM 12-08-15
作者: 凍檸茶:
四眼新垣好睇喎
由手機版發出
好睇 好J就真

山P套月9每次都睇到訓左...
反而套天使心叫拍得幾好睇
人物同故事都幾跟到原著
JMi 03:18 PM 12-08-15
山P我挨唔到半集
今季都係睇熱血大叔啦

最估唔到係世界奇妙物語今次意料之外地好睇 正常地好睇到唔似世奇
Alata 05:08 PM 12-08-15
angel heart 個end 有啲怪, 有咩理由李生你咁在意天使, 但又會困住佢係間咁既屋
BTW三吉仲好J過結衣
凍檸茶 02:52 PM 12-13-15
三吉係乜
陸奧 貴志 03:24 PM 12-13-15
三吉係乜
三吉彩花
凍檸茶 03:50 PM 12-13-15
明白, 即係天使心,
睇過漫畫,三集五集, 話心既感覺
搞到我冇心機睇

呢套好睇?
陸奧 貴志 07:52 PM 12-13-15
明白, 即係天使心,
睇過漫畫,三集五集, 話心既感覺
搞到我冇心機睇

呢套好睇?
冇睇......D人集中炮火o係讶子度(高島個樣太老....)

睇sa姐好過啦
凍檸茶 11:34 AM 12-15-15
睇完4眼新垣,
希望佢會繼續拍落去
由手機版發出
事丫娃些 05:41 PM 12-22-15
2015年ドラマ平均視聴率ランキング

1*┃18.64 TBS日21/10 「下町ロケット」 / 阿部寛
2*┃14.78 TBS日21/04 「天皇の料理番」 / 佐藤健
3*┃14.65 EX__木21/04 「アイムホーム」 / 木村拓哉
4*┃14.45 NTV水22/07 「花咲舞が黙ってない」 / 杏
5*┃14.34 EX__木21/01 「DOCTORS3」 / 沢村一樹
6*┃14.25 NTV水22/01 「○○妻」 / 柴咲コウ
7*┃13.27 CX_.火22/01 「銭の戦争」 / 草彅剛
8*┃12.71 NTV水22/04 「Dr.倫太郎」 / 堺雅人
9*┃12.50 CX_.月21/04 「ようこそ、わが家へ」 / 相葉雅紀
10┃12.46 CX_.月21/01 「デート~恋とはどんなものかしら~」 / 杏
11┃12.13 NTV水22/10 「偽装の夫婦」 / 天海祐希
12┃11.71 CX_.月21/10 「5→9~私に恋したお坊さん~」 / 石原さとみ
13┃11.55 NTV日22/07 「デスノート」 / 窪田正孝
14┃11.41 TBS金22/10 「コウノドリ」 / 綾野剛
15┃10.74 CX_.月21/07 「恋仲」 / 福士蒼汰
16┃10.67 EX__木21/10 「遺産争族」 / 向井理
17┃10.39 TBS金22/01 「ウロボロス」 / 生田斗真
18┃10.21 TBS日21/01 「流星ワゴン」 / 西島秀俊
19┃*9.69 NTV土21/10 「掟上今日子の備忘録」 / 新垣結衣
20┃*9.30 NTV土21/04 「ドS刑事」 / 多部未華子
JMi 05:53 PM 12-22-15
望下個表 今年真係一套連香港人唔識日文都要睇的話題作都無...
布甸 12:07 AM 12-26-15
好耐無追過日劇啦,今日一日追哂成套「掟上今日子の備忘録」,四眼新垣今季必睇!
okabe 10:49 AM 12-26-15
作者: 布甸:
好耐無追過日劇啦,今日一日追哂成套「掟上今日子の備忘録」,四眼新垣今季必睇!
今季無幾多套係追到尾,今日子如果唔係結衣既話睇完頭果幾集已經CUT左
好彩尾果幾集好睇先頂到尾
2dn 02:23 PM 12-26-15
J2 今晚22:50播天皇的御廚。
布甸 07:34 AM 12-28-15
作者: okabe:
今季無幾多套係追到尾,今日子如果唔係結衣既話睇完頭果幾集已經CUT左
好彩尾果幾集好睇先頂到尾
今日子個人覺得好好睇,男女主互動同感動位做得好好 & 好自然,最尾o個集堅正。
反而山 P o個套真係唔知點,好夾硬黎,睇o左兩三集頂唔順棄o左
冷酷雙子 10:45 PM 01-07-16
下町ロケット第五集打後係唔係無咁好睇?
okabe 12:49 PM 01-08-16
作者: 冷酷雙子:
下町ロケット第五集打後係唔係無咁好睇?
都唔係,不過劇情無第1部咁緊湊
都係類似既劇情再LOOP多一次
fami~yan 02:32 PM 01-08-16
作者: okabe:
都唔係,不過劇情無第1部咁緊湊
都係類似既劇情再LOOP多一次
我覺得最失敗係後面跳得超快...
okabe 12:19 PM 01-11-16
http://headlines.yahoo.co.jp/hl?a=20...00306-oric-ent

北川景子&DAIGOついに結婚「ロックでうぃっしゅな家庭を」
第一 ... 51 91 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 111  ... 最後

返回主題版面