Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 14 54 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 74 114 164 564  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
J+1 02:12 PM 11-24-15
如果連補救行動都唔開動直接收皮,都係嗰句,食s啦
由手機版發出
書仔 03:06 PM 11-24-15
玩完半價,玩必殺技素材,都是一件好事,有好多ssr都想升必殺技啊
6078 03:07 PM 11-24-15
應該無人會抽呢部機吧

升必殺都好,叫有d野做
clie 03:30 PM 11-24-15
真心覺得機率好有問題,如果抽一隻就夠咁SET 0.X%都可以理解
隻GAME係追4凸,同款要抽中5隻,點可能低成咁,要儲機更加天荒夜譚
以前抽閃卡都25中1啦
Kaiser 03:43 PM 11-24-15
有心派必殺技素材唔駛咁樣逐日要你打架,仲要一日一關卡,每關得一顆
直接LOGIN送俾你都得啦(??

硬要搵呢D野攝一個星期時間

執左佢啦好無
LordofNightmare 04:00 PM 11-24-15
必殺料好似只係比到R?
唔係SR以上基本上唔駛旨意升到lv4以上。
咁半價打叉撚住仲好喇!
ryvius123 05:13 PM 11-24-15
作者: clie:
真心覺得機率好有問題,如果抽一隻就夠咁SET 0.X%都可以理解
隻GAME係追4凸,同款要抽中5隻,點可能低成咁,要儲機更加天荒夜譚
以前抽閃卡都25中1啦
有game抽機機率0.01% 可以突3, 全突同款要中4隻, 仲未計沒得課金既抽專用機師, 果度機率仲低過0.01%, 呢隻小兒科啦
Yuu=ka 05:17 PM 11-24-15
作者: Kaiser:
有心派必殺技素材唔駛咁樣逐日要你打架,仲要一日一關卡,每關得一顆
直接LOGIN送俾你都得啦(??

硬要搵呢D野攝一個星期時間

執左佢啦好無
佢唔係是旦搵野攝時間,佢搵既都係雞肋去攝,ssr 必殺上到4,你俾張sr 必殺俾我,真係要10 張先有機會升到
有心搵到咁雞肋真唔易
T.K. 06:17 PM 11-24-15
抽完完美突西
之後活動出突西iwsp就真係完美:0)
heyman774 06:29 PM 11-24-15
作者: T.K.:
抽完完美突西
之後活動出突西iwsp就真係完美:0)
PERFERT西可以再出多兩隻先
login完出番來算....
JMi 06:37 PM 11-24-15
以前抽閃卡都25中1啦
課金game諗住儲圖鑑本身就已經係天方夜譚了
LordofNightmare 07:31 PM 11-24-15
作者: Yuu=ka:
佢唔係是旦搵野攝時間,佢搵既都係雞肋去攝,ssr 必殺上到4,你俾張sr 必殺俾我,真係要10 張先有機會升到
有心搵到咁雞肋真唔易
想有SR必殺咁大貪?
通告上面話得R咁大把咋!
clie 09:45 AM 11-25-15
作者: JMi:
課金game諗住儲圖鑑本身就已經係天方夜譚了
唔係儲圖鑑,係儲心愛既機
JMi 10:21 AM 11-25-15
唔係儲圖鑑,係儲心愛既機
都係一樣
讀心系統不是都市傳說來的 lol
clie 11:42 AM 11-25-15
都係一樣
讀心系統不是都市傳說來的 lol
點會一樣,儲愛機根本可以無視圖鑑
我玩機戰從來唔望圖鑑,只會睇攻略邊條路線拎到愛機
JMi 11:48 AM 11-25-15
點會一樣,儲愛機根本可以無視圖鑑
我玩機戰從來唔望圖鑑,只會睇攻略邊條路線拎到愛機
你咪一樣要抽 呢隻GAME又唔洗進化
抽到你齊圖鑑就剩低你愛機仲係?都得架
比你法老上身嬴一次半次 愛機咁多又上身得幾多次

心態上你可以同自己講係唔一樣
但煲過好幾次手遊的同你講 本質上做的事 都係一樣架咋
J+1 12:05 PM 11-25-15
C,uc 嘅愛機你當唔當儲左先
由手機版發出
LordofNightmare 07:04 PM 11-25-15
我連R機都未齊....
四聖劍冇賣的話四隻都突爆有突喇, 但始終未見過零號機........
clie 07:05 PM 11-25-15
DELETE
唔明你講乜
你覺得一樣咪一樣,我覺得唔一樣就唔一樣,咁都有得拗
clie 07:06 PM 11-25-15
作者: J+1:
C,uc 嘅愛機你當唔當儲左先
由手機版發出
我都想當
clie 07:08 PM 11-25-15
作者: LordofNightmare:
我連R機都未齊....
四聖劍冇賣的話四隻都突爆有突喇, 但始終未見過零號機........
零號機我都係得一張,好明顯同係R機率都有高低
GN00508771 05:12 PM 11-27-15
下次強敵。火焰戰士
T.K. 05:54 PM 11-27-15

元首KFC 09:14 PM 11-27-15
馬沙降臨了, 在ssr百式剛出沒久就送突爆馬沙是作死嗎?

沙沙比18cost拳機ssr, 打活動跌尾箱可出,

特效乙巾拳和Nu巾射

蘭斯哭暈在倉庫底
J+1 09:57 PM 11-27-15
這是什麼大絕??至少未有原因叫我回巢....
由手機版發出
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 14 54 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 74 114 164 564  ... 最後

返回主題版面